Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE'DA 1-2 GÜN ÖNCEKİ SAVAŞI GÖREN VAR MI?(0RCS-HUMAN)!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
5.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006da bende ilk savaşımda benzer duyguları yaşamıştım. 50 level bi warriorum vardı humanlara baskına gitmiştik. Ben lunar valley aynasının orda towndan güvenli bölgeden çıktığım gibi ölüyodum. Millete alttan sövüyodum korusanıza şunları öldürsenize lan diye. Meğerse mageler çekiyormuş adamları bende salak gibi gidip np kalmadığı için %5 exp düşüyordum. Hey gidi günler vay be
  • Forumdaki en sevdiğim konu :D ayda 1 kere bakmadan duramıyorum
  • O yıllarda oyunun ne kadar zevkli olduğunu bu konudan anlayabiliyoruz
  • Bu oyunun verdiği hazzı dünyada başka bişe veremez!!!
  • Şöyle alıntılayalım da betimleme kaybolmasın

Edit: alıntılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 27 Aralık 2016; 0:2:53 >
  • Sene 2007 falan. Arkadaşlarla pathos'da kasıyoruz ama ne kasma. 1 saat masa açtırıyoruz 30 dk oyuna girmeye çalışıyoruz. Neyse o zamanlar oyunu bildiğim yok. Asas açmışım, 20-25 level falan yaptim zar zor. 20 levele kadar kekon falan kestim haritanin ilerisi bilmiyorum. Arkadas ilk defa lycan'lara götürdü. Nasıl seviniyorum anlatamam. Expler uçarak geliyor sanki :) velhasıl +8 destoyer düştü. İlk defa +8 düşünce insan takmak istiyor. Başladım str vermeye :D o silahı elime takinca nasıl sevindim anlatamam. Asas bile olsam elimde parlayan +8im vardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MutluPmyo

Sene 2007 falan. Arkadaşlarla pathos'da kasıyoruz ama ne kasma. 1 saat masa açtırıyoruz 30 dk oyuna girmeye çalışıyoruz. Neyse o zamanlar oyunu bildiğim yok. Asas açmışım, 20-25 level falan yaptim zar zor. 20 levele kadar kekon falan kestim haritanin ilerisi bilmiyorum. Arkadas ilk defa lycan'lara götürdü. Nasıl seviniyorum anlatamam. Expler uçarak geliyor sanki :) velhasıl +8 destoyer düştü. İlk defa +8 düşünce insan takmak istiyor. Başladım str vermeye :D o silahı elime takinca nasıl sevindim anlatamam. Asas bile olsam elimde parlayan +8im vardi

Two handed sword tur o Destroyer olsa kalpten giderdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet hocam ondan
  • Şu oyunun verdigi zevki hiçbir oyun veremeyecek.
  • Güzel kafa hocam
  • unutmadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

unutmadık

Ah be hortlatmışsınız konuyu duygulandım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N4thanAlgren -- 31 Ekim 2017; 2:7:47 >
  • Ah ulan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağa yorumlara bak efsane, özellikle en beğenilen ilk 2 yorum

• Harbiden anlamıyorum bu insanları. Madem bu kadar çok seviyorsunuz bu oyunu , ee yine yükleyip oynayın o zaman. Çok mu zor ? Sabahtan akşama kadar takılmak zorunda da değilsiniz ki ? Para harcamak zorunda da değilsiniz. 1-2 oynamaktan kime ne zarar gelecek ? Emin olun herkes bu şekilde takılsa, hem siz daha çok zevk alırsınız , hem de oyun daha güzel hale gelir. İlla oyunun en güçlüsü olmak zorunda değilsiniz ki ? Girin arkadaşlarınızla party kurun , sohbet muhabbet edin , birşeyler paylaşın.Sakin sakin takılın.
  • çok iyi konuymuş :)))

bizim de ilk oynadığımız zamanlardı,efsaneydi be

oyunu üst seviyede bırakmak yetit bize :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuckFou

Harbiden anlamıyorum bu insanları. Madem bu kadar çok seviyorsunuz bu oyunu , ee yine yükleyip oynayın o zaman. Çok mu zor ? Sabahtan akşama kadar takılmak zorunda da değilsiniz ki ? Para harcamak zorunda da değilsiniz. 1-2 oynamaktan kime ne zarar gelecek ? Emin olun herkes bu şekilde takılsa, hem siz daha çok zevk alırsınız , hem de oyun daha güzel hale gelir. İlla oyunun en güçlüsü olmak zorunda değilsiniz ki ? Girin arkadaşlarınızla party kurun , sohbet muhabbet edin , birşeyler paylaşın.Sakin sakin takılın.

Oyunun en zevkli kısmı pvpsi ama.

Oyuna 2005de başlamıştım. Son server olympiaydı o zamanlar. 25e kadar moradonda kasmıştım. Sonra arkadaş civciv olayını anlattı. Sırf civciv alabilmek için 19a kadar düşmüştüm. Opal görevi filan vardı sanırım. Civcivle apostle slotlarına götürdü arkadaş beni. Baya şaşırmıştım manzaraya. Neyse partiye girip kasılmaya başladım. Meraktan bir tane yeni spawnlanan aposta vurdum ve tek yedim tabi. Daha sonra forumlardan indirdiğim hitmachine, 0000000 gibi oyuncuların videolarıyla pk sistemini öğrendim. 2008e kadar oynadım düzenli olarak. Harçlığımla internet cafelerden premium ve gb çekip ardreamde filan takılıyordum. En son arkadaşla 2010da logosda +8 chitin setli dual +8 shardlı, dd15li, old ske beltli filan char dizdik parayla. Epey de iş yapıyorduk aslında. Sonra arkadaş charı soydurdu ve bıraktım oyunu. Steam ko ilk çıktığında hemen girip kasmaya başladık dota oynadığım tayfayla. İlk gün hb düşürüp upgrade ederken yakıp bıraktık oyunu. Oyun da sarmadı açıkçası, zira fazlasıyla farklıydı. Level kasmak filan aşırı kolaydı. Çok kısa sürede +65 oluyordunuz. Yine de fena değildi ama tam istediğimizi bulamadık.

Steamko 1299 olarak çıksaydı şuan 1500 değil de 15000 online userı olurdu.

• vey bee.
    benimde ilk savaşla karşılaşmam aklıma geldi, bende hiç unutamam. ekranım ilk defa emcde sallanmıştı :D noldugunu anlamadan ekranı saga sola çeviriyordum kapıdan giren orcları felan hiç unutmam. noldu felan derken yattıgım yerde halen ekranım sallanırdı nova gelince. çok şaşırmıştım, novayı ilk defa emcde gördm, ekranım sallanınca mage açıp mage kasmıştım :D o gnden beride ne zaman başlasam oyuna 7-8 defa bırakıp başladım hep mage oynadım.
    bide unutamadığım o zamanlar servera girebilmek için serverın ismine gelip, mouse ile altta connect yazısına aynı anda abanırdık :D ekrandaki uçuşan yapraklar donardı, 2 saniye bekletip chara geçerdi görüüntü. ulan zamanında oyuna girmeye çalışmak bile farklıydı. bunları geri getiremezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Very intense -- 12 Şubat 2018; 21:48:53 >
  • Usko farm slotlarını kaldırdı bakalım birşeyler deniyorlar ama:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.