Şimdi Ara

Knight Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 13 yaşındayım.8.Sınıf öğrencisiyim.Bu oyuna başlamak istiyorum.Ama ben oynımayıacağım.Oyunda kar amaçlı yapacağım ama ablam bilgisayara oturunca oyunu açıp kenara koyacağım.Sizce başlamalı mıyım ? Notlarım düşer mi vs. bilgi almak istiyorum.

• kesinlikle kesinlikle AMA KESİNLİKLE BAŞLAMA 7 sene oynamış zor kurtulmuş biri olarak sana bu tavsiyeyi veriorm abi tavsiyesi.. konu kapanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -quasar -- 10 Aralık 2012; 8:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -quasar

kesinlikle kesinlikle AMA KESİNLİKLE BAŞLAMA 7 sene oynamış zor kurtulmuş biri olarak sana bu tavsiyeyi veriorm abi tavsiyesi.. konu kapanabilir

+1

bencede kesınlıkle baslama notların hem fazlasıyla duser hemde haddınden fazla devamsızlık yapmaya baslarsın tecrubeyle sabıttır.
  • Bu işin kurnazı çoktur soyarlar seni anlamazsın
  • hiç başlama bende 4 veya 5. sınıfta başladım zar zor bıraktık bırakamadım hatta arada pvp oynuyorum
  • şuan 13 yaşımda olmuş olsaydım kesinlikle ve kesinlikle asla knight online ve benzeri bir oyuna başlamazdım hayatımın hatasını yaptım sakın başlama
  • başla 1 hafta oynar sıkılırsın.Tek başına oynanacak oyun değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun
    14 yıl önce açıldı
    SilkRoad OnLine Guild!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene sbs var galiba sana oyun oynayacağına çalış da güzel bir liseye git.Benimde oynadığım ilk online oyundu 7 sene felan oynadım 1 milyar para yatırmışımdır sakın ama sakın başlama.Para kazancağım diye girersin oyuna para yatırırsın.
  • oyun zaten artik zaman gecirebilecegin exp kasip item yapabilecegin bir halde degil
    heryerde koxp herkeste gb item var eskisi gibi degil artik bu oyun
    en azindan baslamayi dusunuyorsan bile baska bir oyuna yonel derim
  • tamam saolun oyunu yüklemiştim ama siliyorum yardımlarınız için çok çok teşekkürler.
  • knight online türklerin gençliğini çalan bir oyundu artık öylemi bilmiyorum artık oyuna girmek için kendi yöntemlerimiz vardı hacker olma yolunda ilerliyorduk.
    Sonra zaman geçtikce hayatta karı kızın olduğunu anlayınca işler değişti hala içimde buruk bir ardream charı mevcut.
    Bu sene kazanırsak üniversiteyi , evde hiç kapanmayan bir pc sahibi olacağım
  • vallahi sizin bu söylediklerinize ters düşecek ama yaklaşık 7-8 yıldır oynuyorum. Şuan üniversitedeyim sevgilimde var (: yani olay nefsine hakim olmakta. Oyundan edindiğim güzel bir arkadaş grubu var çoğu çalışıyor. Yaptığımız aksam 8-9 gibi oyuna başlayıp 11-12 gibi kalkmak. Fazla abartmadan kararında. Oyun olduğunu unutmamk lazım. Oyuna kuruş para yatırmadım oyun içinden yaptım hep paramı. Oyunun bu durumuna rağmen hala zevk alıyorum, alıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yaşta senin paraya değil bilgiye ihtiyacın var, elbet bu oyunlarda sana bir tecrübe katıcak ama iyi mi kötü mü sana bağlı. Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler, biz sana oynama desek bile belki başka bi zaman içimde kalmasın hevesim geçsin diye başlarsın. Ben bu oyun yüzünden çok şey kaybettim, ama zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla biyerden kurtarmaya çalıştımki, şükürler olsun yakamı kurtardım. Oyunu oynayan arkadaşlarımla dalga geçiyorum, eziyorum onları belki gururlarına dokunurda bırakırlar diye, çünkü onlarda ne olduğunu biliyolar ama hala bırakamadılar. Ha şimdi bana desen hiç mi oynamak istemiyosun, ben bidaha usko ya el sürmem. Oyun oyun değil artık, ticarethaneye döndü. Ama sağlam bi pvp server varsa girerim 1 hafta takılırım tamamdır, o tarz serverlarda 1 haftadan sonra bayıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oğlum yaşamayın ya, neyin ne parasına ihtiyacın var. bu esaretin ticaretimi olur. bi büyüyemediniz gitti arkadas ya.
    Ha illaki bilgi istiyorsan, bu oyunda çar çalıp satıcan item çalcan işin açıgı. zaten züğürtsün para yatırıp bişey yapamazsın.
  • Asosyal arkadaş çevresi olmayan sadece bu oyunu oynayan arkadaşların olan biri olmak istiyorsan niye duruyorsunki ?

Ben 4.sınıfta metin2 denilen illete başladım asosyal mal birisi oldum bu sene yaz tatilinde bıraktım Knight'ın da bir farkı olduğunu düşünmüyorum online oyundan kar yaparım diye düşünüyosun yatırdığın parayı alırsan dua et.
    Sana tavsiye hiç başlama pişman olursun birde 8.sınıfdaymışsın 5-6 olsan belki can sıkıntısı oyna denirde bu sene sbs sınavına gireceksin anadolu olmazsa sağlık girmelisin günlük harçlığını biriktirirsen daha karlı olur ne biliyim haram para yerim diyosan iddaa oyna loto toto vs. vs. ptc işine girebilirsin emek ile para yaparsın (ptc internetten reklamlara tıklayarak para kazanmaktır ilk duyuşta saçma gelebilir ama bu konuda uzmanlaştıkça kazancınızı artırabilirsiniz ayda 800 dolar kazanan benden 2 yaş büyük birisini tanıyorum hemde reelde lise 3e gidiyor)
  • Bunu KO bölümündeki müdavim arkadaşlarımıza sorsan daha iyi olur.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_371/tt.htm
  • bence geç kalmadan başla hemen yoksa geleceğini kaybedersin.
  • Duygularım depreşti ne oynardık be, Sakın oynama asosyal yaratığa dönüşürsün çevrendiklerden tepki yersin, charını soyarlar psikolojin bozulur charını soyan adamı bulursun bıçaklarsın 10 yıl hapis yersin zaten 3 günlük dünya abi tavsiyesi
  • bende bu oyuna 5 .sınıfta başlamıştım , sakın başlama .hala knight oynuyorum .lise 2 deym ama tekrar yaptım bu sene .yani yapıyorum
    ama anadolu lisesindeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 11 Aralık 2012; 0:02:44 >
  • Oynama. Bağımlılık yapar, notların düşer, devamsızlık yapmaya başlarsın. Bu oyunda çok çakal var. Aylarca ticaretle yaptığın emeğinin üzerine 2 dakikada konarlar. Hiç başlamadan bitir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.