bu arada burdaki dosyanın ne kadar sağlam olduğunu bilmiyorum, ama denemekten bişey çıkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: cLk
iyi güzelde oyunda çok bug var diyorlar, worms 2000 küsür vurmuş adama, ne kadar doğru bilemem ama, inşallah bug falan yoktur
bide abyssde karşı ırkı öldürünce EXP. kaybediliyormuş, ki bence süper olur, önüne gelen pislik yapıyordu
inşallah boşu boşuna gebermeyiz
doves nereden cekiyosun
beyler indirme bitti actım kopyaladım calısıyo su anda oyundayım sorun yok gibi gorunuyo ben virus taramasından gecirdim bi sorun cıkmadı ama sizde tarayın.. zip dosyasını acıyosunuz ne var ne yoksa ko nun klasorunun icine atıyosunuz sorunsuz bi sekilde calısıyo giris baya bi janjanlı olmus
baglantı hızım 1024 mekan istanbul.......
ya beyler saglam bi link verin burda kanser oldum valla lütfen
lütfen beyleeeerrrrrrr
quote:
Orjinalden alıntı: ssscold
beyler indirme bitti actım kopyaladım calısıyo su anda oyundayım sorun yok gibi gorunuyo ben virus taramasından gecirdim bi sorun cıkmadı ama sizde tarayın.. zip dosyasını acıyosunuz ne var ne yoksa ko nun klasorunun icine atıyosunuz sorunsuz bi sekilde calısıyo giris baya bi janjanlı olmus
baglantı hızım 1024 mekan istanbul.......
hangisinden indirdin?
lvl 43 üm ama seeking partide 28~64 gösteriyo siz hesaplayın artık kac fazla kac az para da gitmemiş aynen duruyo pek bi degisiklik yok gibi manner lar ise yarıyo galiba o kadar..
Yarısını geçti monitorü kapattım.Bi daha bi açtım en baştan başlamış.Bu ne ya??*
ya nerden indirdiniz
bi yardım edın
quote:
Orjinalden alıntı: [28]
BENDE DE AYNI ŞEYLAUNCHAER KIL ETTİ BENİ
aynen bende de ööle kafayı yiicem
oha süper oldu oyun desene @hus3000 clk nın üstte verdiği mirrordan indiriyorum 52%
Burada bulunan patch1298.zip dosyasının üzerine sağ tıklayıp kopyala deyin. Sonra bu dosyayı gidin KO klasörünün içine yapıştırın. Ben başladım indirmeye. Direk linkler çalışmıyor. Bu şekilde kopyala/yapıştır yapın.