Şimdi Ara

KM HIZ GÖSTERGESİ SORUNU HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar km hız göstergesi arada sırada çalışmıyor.2 gündür çalışmıyordu bugün tekrar çalışmaya başladı daha önceleri devir göstergesi ile birlikte bazen çalışmamazlık yapıyordu kontağı kapatıp tekrar açınca çalışıyordu.Şu sıralar sadece hız göstergesinde problem var nedeni ne olabilir acaba?
    Akü den olabilirmi orjinal aküsü üzerinde aracın hala 7 yıllık...

• Şanzıman üzerinde hız okuyucusu var.
    Ya soketi gevşek tam oturmuyor veya soketin sensöre bağlantı noktasında kir - yağ var ya da sensör bozuk.
    80 tl gibi bir fiyatı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 9 Nisan 2016; 0:40:23 >
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    orayı bi kontrol ettireyim bakalım devir göstergeside mi orayla alakalı?Devirde arada gidip geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Şanjuman üzrinde hız okuyucusu var.
    Ya soketi gevşek tam oturmuyor veya soketin sensöre bağlantı noktasında kir - yağ var ya da sensör bozuk.
    80 tl gibi bir fiyatı vardı.

Şanjuman dediginiz sanziman mi ? Yoksa oyle bir parca var mi cidden ?

Ciddi soruyorum baska yerde duyunca garibimize gitmesin sonra . Sanziman in hint aksani ile okunusu mu yoksa ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hay şanzımanınıza ya.
    egzos, istetme, histetme, şanjuman

hadi biraz daha rahatlayın ergenler.

hadi ben öküzlük yapıp şanjuman yazmışım da mesajda bir sürü imla hatası var onlara takmıyorsunuz da gelip şanjumana mı taktınız? gear box mı yazaydım ya da kademe değiştirici falan? ne olmuş yani? madem Türkçe dil bilgisi merakınız var atarsın özel mesaj düzelt dersin. 2 3 beğeni almak için kasmaya ne gerek var? bokunu çıkarttınız iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 9 Nisan 2016; 0:44:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

hay şanzımanınıza ya.
    egzos, istetme, histetme, şanjuman

hadi biraz daha rahatlayın ergenler.

hadi ben öküzlük yapıp şanjuman yazmışım da mesajda bir sürü imla hatası var onlara takmıyorsunuz da gelip şanjumana mı taktınız? gear box mı yazaydım ya da kademe değiştirici falan? ne olmuş yani? madem Türkçe dil bilgisi merakınız var atarsın özel mesaj düzelt dersin. 2 3 beğeni almak için kasmaya ne gerek var? bokunu çıkarttınız iyice.

Ustteki arkadasi bilemem ama ben dalga gecmemistim ciddi sormustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    ben ergenlikten çıktım da ergenleri sevmiyorsan bu forumu terketmen lazım , sayıları oldukça fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hız göstergesi arızası
    18 yıl önce açıldı
    Yakıt göstergesi sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün Afyonda hyundai özel servise gitti öncesinde telefonlada görüşmüştüm,aracı askıya alıp hız sensörünü söktüler pas sökücü ve basınçlı havayla temizleyip taktılar şimdilik çalışlıyor sorun düzeldi gibi ama tekrarlarsa sensör değişimine gidilecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.