Şimdi Ara

Km düşürülmüş araç aliyorduk az daha 5664 sayesinde almadik ::))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
8.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayinperim kafayi mercedese takmis 30.000 tl parasi var emekli oldu tek hayalim cocuklugumdan beri bir mercedes sahibi olmak diyor baska birsey soylemiyor

Neyse bir tane 1995 model 200 e bulmus 25250 fiyattan 24.000 dusmus satici arac komple boyali lpg var full arac

araba cok temiz duruyordu neyse bir tut attik bir problem yok ustaya goturcez motor sanzimana baktirmak icin
    Aklima o an kazasi falanmi var miye boyanmis diye birsey takildi plakayi 5664 mesaj attim cevap geldi kazasi yok 2003 sonrasi km 2010 ekim ayi 254300 yaziyordu ben yine ayikmadin lan bi baktim km 205.000 abi km bir problemmi var dedim saticiya

Yok abi olurmu oyle sey 3 yildir arac bende ben goturdum ilk muayneye dedim mesaji gosterdim adam kip kirmizi oldi ih mih etti dedim abi ayip degilmi sen orjinal km yazsan gene alicaz araba zaten 17-18 yasinda

Yanlislik olmustur falan filan dedi almadik haliyle iyiki bu servis var cok iyi oldu ben cok begendim sahsen paylasmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 9 Mayıs 2012; 22:04:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kayinperim kafayi mercedese takmis 30.000 tl parasi var emekli oldu tek hayalim cocuklugumdan beri bir mercedes sahibi olmak diyor baska birsey soylemiyor

Neyse bir tane 1995 model 200 e bulmus 25250 fiyattan 24.000 dusmus satici arac komple boyali lpg var full arac aba cok temiz duruyordu neyse bir tut attik bir problem yok ustaya goturcez motor sanzimana baktirmak icin
    Aklima o an kazasi falanmi var miye boyanmis diye birsey takildi plakayi 5664 mesaj attim cevap geldi kazasi yok 2003 sonrasi km 2010 ekim ayi 254300 yaziyordu ben yine ayikmadin lan bi baktim km 205.000 abi km bir problemmi var dedim saticiya

Yok abi olurmu oyle sey 3 yildir arac bende ben goturdum ilk muayneye dedim mesaji gosterdim adam kip kirmizi oldi ih mih etti dedim abi ayip degilmi sen orjinal km yazsan gene alicaz araba zaten 17-18 yasinda

Yanlislik olmustur falan filan dedi almadik haliyle iyiki bu servis var cok iyi oldu ben cok begendim sahsen paylasmak istedim

aslında fırsatmış biraz daha düşürtürdünüz bu sayede .beğenmişken alsaydınız.

• Ucuz yırtmıssınız. Gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soguduk hocam adam resmen bizi enayi yerine koydu km zaten kayinperim icin sorun degil ama olay farkli
  • Şöyle bir durum var 250 bin km deki aracı neden 200 bine düşürsün düşürdün mü?150 bin lere düşürür değsin çünkü :)

Mercedes için bakımlı ise 250 bin hiç bir şey cihan abi :) Memlekette arkadaşımda vardı c250 TD 550 binde hala ibreyi sona dayıyordu :) Araçla kaza yapılıp perte çıktı yoksa hala devam edeceklerdi :))
  • Hadi hayırlısı olsun . sayende böyle bir hizmeti öğrendim ücreti nekadar acaba bunu öğrenmenin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Şöyle bir durum var 250 bin km deki aracı neden 200 bine düşürsün düşürdün mü?150 bin lere düşürür değsin çünkü :)

Mercedes için bakımlı ise 250 bin hiç bir şey cihan abi :) Memlekette arkadaşımda vardı c250 TD 550 binde hala ibreyi sona dayıyordu :) Araçla kaza yapılıp perte çıktı yoksa hala devam edeceklerdi :))

2010 yilinda 250.000 km muayneye gitmis simdi temiz 350.000 vardir normal olsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

Hadi hayırlısı olsun . sayende böyle bir hizmeti öğrendim ücreti nekadar acaba bunu öğrenmenin?

Mesaj basi 2 tl sanirim tam emin degilim ama
  • :::)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Şöyle bir durum var 250 bin km deki aracı neden 200 bine düşürsün düşürdün mü?150 bin lere düşürür değsin çünkü :)

2010 yilinda 250.000 km muayneye gitmis simdi temiz 350.000 vardir normal olsa

2010 dikkatimi çekmemiş ben 2012 de düşülmüş sandım pardon abi :)
  • mercedes 500 binden sonra açılır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Ucuz yırtmıssınız. Gecmis olsun.

Ucuz yirtmakla alakasi yok o arac firsatti aslinda 20 bin dese birazda demagoji yapsa kafadan verirdi arabayi ama artik sür essegi nigde'ye..

• O model araçlarda km düşürme de çok olur,pert vb. de çok olur.Sayıları çok sınırlı olduğu içinde temizini bulmak zorlaşıyor.Tanıdıktan,çevreden bulunabiliyorsa alın yada bütçeyi arttırın daha yeni model C class bakın temizini,düzgününü bulmak daha kolay olur hemde daha yeni teknoloji bir aracı olmuş olur uzun yıllar zevkle biner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

mercedes 500 binden sonra açılır hocam

• 18 yaşında ve komple boyalı bir uzun yol aracının km'sinin düşürülmüş olduğunu ben de söylerdim sana Cihancım.

Hem de sadece bir yemeğine. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

mercedes 500 binden sonra açılır hocam

• nie güldünüz lae 500 binde motor yeni açılıo 2. rodaj süresini yapıorsun yeniliorsun yagını suyunu al tertemiz araba.mercedes 1000 km ye gelince yavaştan ihtiyarlar. 1200 de ölür
  • hocam sadece plakayaı yazıp gönderiyoruz değil mi başka birşey yazmamız gerekiyo mu ben gönderdiğimde sadece hasar kaydını vermişti bana km bilgisi için ne yapmamız gerekiyor?
  • Yaşasın 5664

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 9 Mayıs 2012; 22:29:44 >
  • Bir tanesi vardı,130 binden 110 bine çekip ilan vermişti
    Verdiğin 20 liraya değmez

Gerçi haksız da değiller,95 model araba alıp kilometresine çok diyen tek millet bizizdir herhalde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.