Şimdi Ara

Klozetteki Taşlaşmış Madde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam. Geçenlere banyoda bi tadilat yapıldı, eski küvet kaldırıldı yerine fayans döşenip duşakabin takıldı. İş bittikten 1-2 gün sonra banyo kullanılabilir hale geldikten sonra yani, banyoyu temizlerken klozetin içinde beyaz bi kütle farkettim. Taşlaşmış beyaz bi madde, öyle olunca haliyle klozetin gider yolunu daraltmış sıkıntı yaşatıyor. 2 yıldır oturduğum evde klozette böyle bişey görmemiş olamam heralde, demek banyo tadilat edilirken usta klozete bişey dökmüştür diye işi yapan ustayı aradım, geldi baktı bu bizle ilgili değil dedi kendince teknik gerekçeleri de sundu, ben de yukarda yazdıklarımı anlattım. Usta aletlerle klozetteki kütleyi parçalamaya çalıştı bi kısmı parçalandı ama büyük oranda hala duruyor, çıkan parçalar çakıl taşı sertliğinde. Şimdi oraya ya derz dolgusu döküldü ya da fayans yapıştırıcısı diye düşündüm. Usta da diyor ki, fayans yapıştırıcısı beyaz olmaz gridir, derz dediğimiz şey de taşlaşmaz tebeşir gibidir zorlarsan kolayca çıkar bu derz de değil diyor. Ben de klozete peçete dahi atmamaya özen gösteren biri olarak yabancı bişeyler dökmiceme göre o madde ne? Bu derz dediğimiz şey su içinde kalınca taşlaşır mı, sizin fikriniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Büyük ihtimal derz dolgudur.Usta ben yapmadım diyor ama kimse gelip "Evet ben yaptım" demez.
  • Aynı sorunu bende yaşadım taşlaşmış vaziyette dolgu vardı ve usta tabir edilen insanlar gittikten sonra oldu!! yapı marketten çimento çözücü döktüm işe yaradı tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriminoloji K kullanıcısına yanıt

    cevap gecikti ama o taşlaşmış madde buraya ilk mesajı yazmamdan üç gün sonra kendiliğinden yapıştığı yerden attı neyseki, çıkardım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.