Şimdi Ara

KLON YEDİMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hemen konuya gireyim..ngage arenadan kazanılmış finlandiyadan gönderilmiş bi tel satın aldım elden..tel kayıtlıydı ve elimde garantimsi bi kağıtta mevcut..ingilizce bi döküman bu..üstünde telin hediye falan olduğu mart 2007e kadar garanti kapsamında olduğu falan yazıyo..en alttada zaten imei nolu barkodu yapıştırılmış..tabi doal olarak hediye olduğundan fatura yok ama kağıdın en altında tercüme ettiğim üzere olası bi durumda ülkenizde nokia müşteri servisi ile kontakt kurun dio..bu ülkemizde garanti kapsamına girer mi?girerse neresi bana yardımcı olabilir?sorunumda şu ki; kayıtlı olan ngagecim klonlanmıştır die bi mesaj geldi we kapatıldı..ben bu durumda napabilirim? klonlu telime ne gbi bi çözüm üretilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muju -- 30 Eylül 2006; 0:28:39 >

Ayrıca telefonun klonlanmış olup olmadığını da
    http://imei.tk.gov.tr/
    adresinden öğrenebilirsin
  • İstanbulda isen hafif metroya bin ve yenibosnadan bir durak sonra in. Orada Telekominikasyon kurumunun binası var oraya git yanına garantimsi kağıt falan da olsun. Telefonun ödül olduğunu orjinalinin sende olduğunu açılmasını istediğini söyle hatta internetten ödülün yer aldığı sayfanın dökümünü de al. Onlar kaydeder büyük ihtimal. Garanti için ise Nokia Türkiye'nin internet sitesinden iletişim bölümüne girip telefonu alıp arayıp durumu anlat onlar seni bir servise yönlendirir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni sistem Clana alma acilll..
    17 yıl önce açıldı
    pc şifre kırma yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.