Şimdi Ara

Klipse Ets V4 Olucam Heyecanlıyım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dr. Tamer Vardaroğlu (Göğüs Hastalıkları Uzmanı) Özel Kadiköy Medipol Hastanesinde 1.000 Liraya Sigorta ile Yarı-Yarıya İnmiş Bir Şekilde Haftaya Cuma Ameliyat Olucam.Çok Heyecanlıyım Sizin Görüş ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

• Ameliyat olduktan belli bir süre sonra bütün mağazaların güvenliklerinde ötüyosun şimdiden söyleyeyim
  • Şaka Yapıyorsun, Doktar Belli Olmaz Demişti. Titanyum Olduğu İçin.
  • ben ameliyat oldum çok memnunum bayram ali özusluya oldum şafak hastanesinde ellerim koltuk altım kupkuru ayaklarımdada çok az kaldı. bu zamana kdr bu sıkıntıyı çektigime üzüldüm. hala inanamıyorum çok degişik geliyo insana herkese tavsiye edermm hayatınızı zindana çevirmeyin. benim için aşırı sıkıntılı bi dönemdi 10 yılım böyle geçti ameliyatla 10 dk da çözüldü.
    Bu arada iyontoferez cihazım var (denedim) , tereson(denedim) , maxim( denedim)
    Bana faydası olmadı arkadaşlar bunların bence tek çözüm klipsli ets....
    Tereson bi miktar azaltıyo sabah uyandıgınızda elleriniz kuru oluyo ama daha sonra gene terleme yaşıyosunuz en azından bende öyle oldu...
    iyontoforez uygulama esnasında çok fazla batma ve kaşıntı yaptı rahatça kullanamadım düşük voltajda kullandıgımda ise hiç faydasını göremedim...
    maxim ise ztn koltuk altı için... el ve ayaktaki sorunu çözmüyor... koltuk altında tamamen kupkuru sonuç elde edemedim ama azaltmıştı...

• ya şimdi anlayamdığım sizde terleme anormal derecedemi yoksa siz terlemekdenmi rahatsız oluyosunuz şahsi görüşüm böle ameliyatlar vucud sistemine hiç de iyi gelmez koltuk altlarının terlemesininde bir sebebi vardır dimi bilmiyorum arkadaşlar genç yaşda vucudunuza dikkat edin belki siz yakın zamanda zararlarını anlamassınız ama ileri yaşlarda büyük sorunlara neden olabilirler. insanın terlemesi anormal bişe değildir terlememesi anormal bişedir şahsen ben riniti ve alerjik hastalıklarımı 1 ay boyunca spor yaparak terleyerek geçirmişimdir. bu sayede vucuddaki toksinler atıldı ve ben daha zinde bir insan oldum her sene yaz aylarında terlemeye çalışırım
  • evet terlemek anormal değil ama aşırı terlemek insanın psikolojisini oldukça bozuyor bende koltuk altı terlemesi yaşıyorum aşırı derecede hemde ben krem kullandım faydası olmadı ameliyetında çok faydalı olduğunu düşünüp cesaret edemiyorum botoxa karar vermiştim fakat emekli sandığı benim sağlık güvencem bildiğim kadarıyla onuda doktor karşılamıyor
  • Evet arkadaşlar heyecan ve korkumu yendim ve dün ameliyat oldum.Ameliyat olduktan sonra bir saatte anca kendime geldim ve akşam 6 gibi çıktık hastaneden.Çok fazla olmasa da ağrılarım var tek problemim derin nefes alamıyor oluşum.sırtım ve göğüsümde ağrılar var.Derin nefes almaya kalktığımda tıkanıyorum.24 saat olmadı daha ameliyat olalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tulamistad üstad öyle normal terleme değil bu bildigin çeşme gibi :) elin sürekli yıkanmış gibi su içersinde.sadece elde değil ayaklar koltukaltı benim koltuk altından sorunum yok ama eğer orada terleseydi eminim çok köt kokardı:Dayak terlemesi yeni aldığın ayakkabıyı bile 1 saat içinde leş gibi kokutmaya yetiyor zaten:)ama el hiç kokmuyo ama vıcık vıcık olması çok rahatsız edici.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.