sıfırını almak daha mantıklı olabilir,o kadar sök tak yapılacak bir de...
quote:
Orjinalden alıntı: the_cantan
ben gidip gelmeni engellemeye çalışıyordum ama can senin diyem.peh rf-62 ben o kadar para vermem mesela. değer mi diye 5 kere düşündürür de. elbette ki kendime yönelik değerlendirmemle.cüzdan meselesi neymiş yahu dedirttin.monk olmayasın.
yanlışsınız.
Ben olsam, anında o sürücüyü değiştiririm.
Eğer onu değiştiremiyorsam kolon takımını komple değiştiririm.
6-7 sene önce, 2. sistemimin arka surround hoparlörleri ayaklıydı ve karşı komşumun eşi koluyla çarpıp düşürmüştü. O gece sinirden sabaha kadar uyuyamadım. Çünkü, köşeleri ızıcık ezilmişti. Hemen ertesi sabah kolonları arkadaşıma çok komik bir fiyata satıp. Yenisini aldım.
Şimdi de bu tür sebeplerden dolayı evin bir odası sadece bana ait ve hep kilitli. Salon kadar büyük olmamasına rağmen, en azından kafam rahat ve toz dahi olmuyor.
Bu tür sistemler maalesef ortalarda olmuyor. Misafir çocukları ve hatta anne babaları bile, ya da temizlikçi istemeden bile olsa sisteme zarar verebiliyor. Hatta silerken bile temizlikçiye elletmemek lazım. Lambur lumbur çamaşır sulu bezle bile silmeye kalkabilirler çünkü. Bu sebeple odama temizlikçi bile sokmuyorum. Odamın temizliğini bizzat ben kendim özel mikro fiber bez ve özel temizleyicilerle çok hassas bir şekilde yapıyorum.
Eski bir alışkanlık olarak, evdeki tüm uzaktan kumandaları bile strech naylona sarılı kullanıyorum. Bu sayede ne toz ne aşınma ne de sıvı dökülmesi tehlikesi olmuyor. Cihazlara bile mümkün olduğunca el değmeyen bir adamım. Bu arada strech naylon normal mutfak için satılanlar değil biraz daha kalını olan sanayi strech naylonu olmalı. Çünkü mutfak için olanları çok ince ve uzun vade de erimiş gibi bir iz bırakabiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: teknika
Şimdi de bu tür sebeplerden dolayı evin bir odası sadece bana ait ve hep kilitli.
Bu tür sistemler maalesef ortalarda olmuyor. Misafir çocukları ve hatta anne babaları bile, ya da temizlikçi istemeden bile olsa sisteme zarar verebiliyor. Hatta silerken bile temizlikçiye elletmemek lazım. Lambur lumbur çamaşır sulu bezle bile silmeye kalkabilirler çünkü. Bu sebeple odama temizlikçi bile sokmuyorum. Odamın temizliğini bizzat ben kendim özel mikro fiber bez ve özel temizleyicilerle çok hassas bir şekilde yapıyorum.
Eski bir alışkanlık olarak, evdeki tüm uzaktan kumandaları bile strech naylona sarılı kullanıyorum. Bu sayede ne toz ne aşınma ne de sıvı dökülmesi tehlikesi olmuyor. Cihazlara bile mümkün olduğunca el değmeyen bir adamım. Bu arada strech naylon normal mutfak için satılanlar değil biraz daha kalını olan sanayi strech naylonu olmalı. Çünkü mutfak için olanları çok ince ve uzun vade de erimiş gibi bir iz bırakabiliyor.
Teknika Ustad senin de isin zormus , bizim buranin en kotu tarafi toz'dur. Her taraf col oldugu icin ne kadar pencereleri kapatirsan kapat evin her tarafinda hergun gozle gorulur sekilde toz birikir. Toz ile mucadelede bezle temizleme yetmedigi icin her markette hava ufleyen blower denen aletler satiliyor ama yine basa cikmak mumkun degil. Tozlanmanin bir kotu tarafi da aksam eve elince benim 5 yasindaki kizimin ve arkadaslarini tum el ve parmak izlerinin aletlerin uzerinde rahatlikla gorulmesi, ama iyi tarafi toz olunca aletlerin uzeri daha az yapiskan oluyor. Bende blower aldiktan sonra 1-2 defa temizlik islerine girdim ama baktim olacak gibi degil simdi bizim Endonezya'li hizmetci-dadi ne zaman eline bez alip, tabak siler gibi temizliyor, aletler temizlenmis oluyor. Iyiki buralarda yasamiyorsun yoksa evi komple kilitlerdin
Konu biraz sapti ama....
quote:
Orjinalden alıntı: asukrumercan
Tozlanmanin bir kotu tarafi da aksam eve elince benim 5 yasindaki kizimin ve arkadaslarini tum el ve parmak izlerinin aletlerin uzerinde rahatlikla gorulmesi, ama iyi tarafi toz olunca aletlerin uzeri daha az yapiskan oluyor.
Mükemmel bir detay. aşk oldum resmen. Sukrü hocam harika.
yahu arkadaşlar bende titz sayılırım.anlayışınıza gerçekten saygı duyarı. ama 3 kuruşluk dünya malı iyice tüketmek lazım. Benim bugune dek sadece pislik sineklerden yana şikayetim oldu. o da bana yeter. ama dediğim gibi arabam serçe bile olsa tertemiz orijinal haliyle saklarım.
yahu arkadaşlar bende titz sayılırım.anlayışınıza gerçekten saygı duyarı. ama 3 kuruşluk dünya malı iyice tüketmek lazım.
+1
ya dostum kusura bakma yazamadım,iş için kıbrısa gitmiştim.bu gün geldim.evet izmitteyim ve sertaçı iyi tanırım,yerini biliyorum.bir ara biraraya gelelim seninle konuşuruz sistemleri test ederiz inşallah,bende klipsch dinlemiş olurum bu sayede
quote:
Orjinalden alıntı: tamerege
ya dostum kusura bakma yazamadım,iş için kıbrısa gitmiştim.bu gün geldim.evet izmitteyim ve sertaçı iyi tanırım,yerini biliyorum.bir ara biraraya gelelim seninle konuşuruz sistemleri test ederiz inşallah,bende klipsch dinlemiş olurum bu sayede
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme