Şimdi Ara

...KLIPSCH club... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.387
Cevap
23
Favori
90.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun süredir KLF-20 lere spike arıyorum ve maalesef hem vakitsizlikten hem de çok üstüne düşmediğimden hala bulamadım. Klipsch başlığı açılınca spike kaşıntısı da hortladı.
    Diş çapı, 1/4-20 olarak geçiyor. Klipsch sahibi arkadaşlardan rica etsem; aldıkları yerlere uygun spike olup olmadığını sorabilirler mi acaba?
    Yurtdışında birkaç sitede var ama buradan bulabilirsek daha çabuk çözeriz gibi geliyor. Birara bir arkadaş, "isterseniz tornada yaptırtabiliriz" diyordu, ama sonradan bir daha ses çıkmadı.
  • bu olur mu amf23 dostum,alan da olmamış;

http://urun.gittigidiyor.com/SPIKE_W0QQidZZ23181776
  • Sağolasın sevgili snoop,
    Kısaca bi baktım da spike lar şimdiden paslanmaya başlamış bile, uzun süre kullanılırsa ne olur Allah bilir.
    Başka alternatif bulduğunda haber verirsen sevinirim, hop. ları aldığın yere sorma şansın var mı? Ellerinde belki yedek vardır.
    Seninkilerden spike çıkmış mıydı?

Bu arada başlık ismi de çok "attractive" olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amf23

Sağolasın sevgili snoop,
    Kısaca bi baktım da spike lar şimdiden paslanmaya başlamış bile, uzun süre kullanılırsa ne olur Allah bilir.
    Başka alternatif bulduğunda haber verirsen sevinirim, hop. ları aldığın yere sorma şansın var mı? Ellerinde belki yedek vardır.

tabii sorarım,
    plastik ayaklar monte edilmiş geliyor rf62de ve köpüğün en altında da spikelar bantlanmış, fark edilmesi zor,MaGeSuKo nun daha önceden yazmış olduğu bir yazıyı okumamış olsam hiç farkedemezdim heralde.

klipsch in kendi sloganlarından alıntı başlık;power,detail,emotion.....emotion coşku anlamına da geliyor,ver coşkuyu hesabıama "his" daha uygun gibi geldi

• "Güç, detay, duygu" diye çevirsek daha uygun olur gibime geliyor ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

"Güç, detay, duygu" diye çevirsek daha uygun olur gibime geliyor ne dersiniz?

oldu derim
  • quote:

Sağolasın sevgili snoop,

sordum amf23 dostum,
    maalesef ayrıca spike satılmıyormuş,
    bu arada karta 6 ay ertelemeli 12 taksit imkanını öğrenince yarın kart limitini ayarlayıp rc62 siparişi vermeyi düşünüyorum,farklı taksit seçenekleri daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

@feelulive,

Dolu hoparlör macerasından sonra aradığını bulmak güzel, ama bunda diğer markaları dinleyip, tecrübe etmenin de bir etkisi var mutlaka, o açıdan aradığını bulduğundan artık eminsin sanırım, güzel günlerde kullanman dileğiyle, darısı bize inşallah.

Bir sorum olacak, özellikle frontların yani RF-62'lerin müzik dvd ya da müzik (DTS) performansları nasıl?

rf62leri 2.0 pure audio modunda dinledim,şunu söylebilirim ki bir adet onkyo sinema amfin ve klipsch hoparlörün varsa ayrıca stereo sistem kurmana gerek yok,en azından ben ayrı bir stereo sistem kurmayı düşünmüyorum.
  • Ben spike'larla ilgili nerde yazmıştım hatırlayamadım hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

@feelulive,

Dolu hoparlör macerasından sonra aradığını bulmak güzel, ama bunda diğer markaları dinleyip, tecrübe etmenin de bir etkisi var mutlaka, o açıdan aradığını bulduğundan artık eminsin sanırım, güzel günlerde kullanman dileğiyle, darısı bize inşallah.

Bir sorum olacak, özellikle frontların yani RF-62'lerin müzik dvd ya da müzik (DTS) performansları nasıl?

rf62leri 2.0 pure audio modunda dinledim,şunu söylebilirim ki bir adet onkyo sinema amfin ve klipsch hoparlörün varsa ayrıca stereo sistem kurmana gerek yok,en azından ben ayrı bir stereo sistem kurmayı düşünmüyorum.

bakın feelulive ne diyor .steroda klpsch böyledir işte memnuniyet böyle olmalı

benim spikelr de böyle rb 81 ler biraz ağır olduğundan ancak böyle spike ayarladım seviyede gayet güzel

...KLIPSCH club...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

Ben spike'larla ilgili nerde yazmıştım hatırlayamadım hiç

ahanda burda dostum

http://resim.donanimhaber.com/m_13792707/mpage_1/f_/key_//tm.htm#13812382

orda bol bol resim istemişsin arkadaşlardan,burda da biz senden resim isteyelim

• valla dün rc 64 ile ılk kez film izledim yüzüklerin efendisinde öttürdü valla rc 64 almak isteyen varsa tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

benim spikelr de böyle rb 81 ler biraz ağır olduğundan ancak böyle spike ayarladım seviyede gayet güzel

[

benim de 2 ayak yaptırmam lazım, rafların üzerinde doğaçlama duruyor rb61ler, biri kulak hizasında diğeri ise biraz aşağıda
  • quote:

Çok sağol, bir de dinlerken daha doğrusu dinledikten sonra burada yazarken eğer aklında kaldıysa, daha önce kullandığın Yamaha, Wharf vs. den ne farkı var belirtmen mümkün mü, ne bileyim atıyorum Yamaha'ya göre tizi mi daha iyi, Wharf'e göre bass'ı daha düzenli vs. gibi.

Eve o %15'i bende duydum, yazıklar olsun diyorum

wharfedale de bas ve tizleri belli bir ses seviyesinin altında mat duyuyordum,canlanması için sesi arttırmak gerekiyordu,klipsch te ise aynı düşük ses seviyesinde gayet rahat dinleyebilirsin.
    yamahalarda ise tizler ön planda olduğu için midler geri kalabiliyor,klipsch te ise midler daime tizlerden daha önde,tizler baskın değil ama duymak için de kendini çok zorlamıyorsun,bazılarının dediği gibi bana hiç "rahatsız edici" gelmediler,hatta bazı klipsch tiz yorumlarını okuyunca korkarak almıştım,bazı yorumlarda mid sürücü olmadığından midler eksik yazıyordu,en iyisi kendi kulağınla dinlemek,bence mid,bas,tiz herşey var

• @feelulive,

Peki tiz seven birisi için Yamaha daha iyi bir tercih mi olur diyorsun, terminoloji konusundaki cahilliğimi mazur gör lütfen, "midler daima tizlerden daha önde" derken ne demek istedin tam olarak, beni tizi seven birisi olarak düşünürsen mesela, NS-555 daha iyi bir seçim mi olur (oda 35 metrekare olduğundan NS-777 büyük kalır diye düşündüm)

Not : istanbulda bu aletleri nerede dinleyebilirim dostlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Sağolasın sevgili snoop,

sordum amf23 dostum,
    maalesef ayrıca spike satılmıyormuş,
    bu arada karta 6 ay ertelemeli 12 taksit imkanını öğrenince yarın kart limitini ayarlayıp rc62 siparişi vermeyi düşünüyorum,farklı taksit seçenekleri daha var.

Eyvallah gözüm, zahmet oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

valla dün rc 64 ile ılk kez film izledim yüzüklerin efendisinde öttürdü valla rc 64 almak isteyen varsa tavsiye ederim

Nuri,

clr 2500 ile karşılaştırdığında durum nedir? Kurtar artı beni şu azaptan karşılaştır ikisinide bende rahatlayayım. 2 gün sonra elimde rc-64 ama dinlemeden aldım ya içim huzursuz.
  • Topic'le ilgili başlık dikkatimi çekti. Başlık öyle bir olmuş ki. Film tanıtımı gibi.

Aşk, entrika, ihanet, kin, nefret. Sinemalar da...

Yanlış anlamayın da başlığı okyunca vallaha bu aklıma geldi. Herhangi bir art niyetle yazmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Topic'le ilgili başlık dikkatimi çekti. Başlık öyle bir olmuş ki. Film tanıtımı gibi.

Aşk, entrika, ihanet, kin, nefret. Sinemalar da...

Yanlış anlamayın da başlığı okyunca vallaha bu aklıma geldi. Herhangi bir art niyetle yazmadım.

valla markanın kendi sloganından alıntı üstad,bizde sadece aşk var ama gerisi yok

• quote:

@feelulive,

Peki tiz seven birisi için Yamaha daha iyi bir tercih mi olur diyorsun, terminoloji konusundaki cahilliğimi mazur gör lütfen, "midler daima tizlerden daha önde" derken ne demek istedin tam olarak, beni tizi seven birisi olarak düşünürsen mesela, NS-555 daha iyi bir seçim mi olur (oda 35 metrekare olduğundan NS-777 büyük kalır diye düşündüm)

Not : istanbulda bu aletleri nerede dinleyebilirim dostlar?

dostum belki ben tam anlatamıyorum,kusuruma bakma şöyle diyeyim, vokal ağarlıklı bir parçada mesala şarkıcının sözlerini belirgin olarak duyuyorsun ama tizler de tamamen kayboluyor anlamında değil bu.sen tizi sevmeye devam et.
    ns555lerde ise tizler önde olduğu için şarkıdaki vokalleri bile bastırabiliyor ve midler zayıf kalıyor,o sevdiğin tizlerin yanında mid sesleri aramaya başlıyorsun bu kez ama ns777te durum daha dengeli olabilir,bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.