Çok geçmiş olsun,can sıkıcı bir durum maalesef. Umarım kısa sürede hallolur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kliması Çalışmayan Sıfır Araç (2. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun.
Bak bu başlığa gelenlerin çoğu "acaba chery mi?" diye gelmediyse bir şey demiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemde tuzlukla. Vag grubu olunca da ölü taklidi yapıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence gayet sakin olunmalı. Neticede araç garantili ve servis tamir edeceğini beysn etmiş. Klima hatasından dolayı aracı geri verebileceginizi sanmıyorum. Olay çok can sıkıcı ama sabretmenizi tavsiye ediyorum.
Tuzluk hıyar falan ayıp oluyor hocam
belden alta vurma 1.5 tsi motorumla tokatlarım bak seni
Anam bu araç chery olaydı gör şenliği.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Skoda son dönemde inanılmaz işler yapıyor. Safe CP/Bileşen koruma hataları ile multimedya ekranları kitleniyor, işlevsiz hale geliyor. Tüm arıza ışıkları yanıyor.
Çözüm falan da yok gördüğüm.
-
hocam geçmiş olsun ben de uzun zamandır kamiq alma niyetindeyim fakat bu olay beni düşündürdü. lütfen tüm süreci en ince detayına kadar paylaşın bizimle.
geçmiş olsun
-
aracı teslim almadan önce neden kontrol etmiyorsunuz bu şeyleri ? değişim falan düşünüyorsan da söyleyim 2 defa sandık motor takılan araba bile değişmedi klimadan değişim yaptırırsan türkiyede tek olursun. haksız mıyım dersen sonuna kadar haklısın.
-
o satış danışmanını bozmadınız mı?
-
Bi de şerici yorumlar başladı forumda. Her neyse her arabanın başına gelebilecek bir durum.
En öncelikli sorun gaz bazı parti araçlarda gaz dolumunda eksiklik/dolum sorunu yaşanıyor. Öncelikle her yetkili servis bu konuda yetkin olamayabiliyor. Bazı Skoda servislerinde yeni klima gazını dolduran cihazlardan veya tespit cihazından olmayabiliyor. Olmayan genelde en yakın yerle anlaşma yapıyor ve bunu tavsiye etmem. Direkt servis içinde bu işlemi yapabilen yetkili servisi bulun en fazla 2 saat içinde çözerler. Gaz dolumu zaten kolay eğer o değilse en büyük ikinci problemli olan klima yönlendirici de problem vardır onunda değişimi parça varsa kolay. Bu sorunu daha önce cla aracımda ve civic de yaşadım sıfır araçlardı her ikisinde de fabrika çıkışı eksik gaz dolumu yapılmıştı.
Arabayı Tarcanlar ekspertize götür,hem baştan aşağı baktır hemde klimayı sor sana ne eksik söylesinler
Geçen ay yeni güncelleme geldi sorun çözüldü.
Ön tamponun göğüsün falan sökülmesi kabul edilebilir değil. Araç zaten trim sesine müsait ondan sonra toplayamazsınız. 95 km'de ki arabanın göğsü mü sökülürmüş? Bence de klima gazıyla alakalı bir durum var. Biz de ilk aldığımızda silecek suyu çok azdı.
Vag konu olunca arızalar kabul edilebilir diyenler türemiş konuda.
Chery olsa bazıları kına yakarlardi ...
Hocam, serviste ilk gaz basildi sonra sorun cozulmeyince kacak kontrolu icin renkli gaz basildi. O da cozmeyince butun gazi cekip tekrardan gaz bastilar sorun gene cozulmedi.
-
Gaz bastıklarında çalışmıyorsa kompresörü değiştirmeleri lazım. Ne diye göğüs sökmeye çalışıyor o manyaklar.
Yani gaz zırt diye bitmez, yinede çalıştırır tekrar kaçıp bitinceye kadar. O aradaki sürede de çalışmıyorsa kompresör bozuktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 24 Eylül 2023; 21:35:24 >
Yukarida dedigim gibi hocam gazi bastilar hatta bosaltip tekrar bastilar sorun gene cozulmedi. Suanda cok ciddi magdurum, sadece konsol degil direksiyon her sey inecek, on tampon sokulecek... Aklima gelmezdi sifir arabada boyle bir sorun olacagi. Pazartesi tekrar servise goturecegim. Durumu yaziyor olacagim.
-
Elektronik de olabilir dediler :( 1 haftadir ugrasiyorum klimasiz arac kullanilmiyor da, arabanin ici toz icinde kaldi. 100 km'nin 70'ini servise git gel yaparken yaptim zaten. Suanda ne olacak bilmiyorum. Hem sifir arac alip hem tamir ettirmeye calisiyorum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X