< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kliması Çalışmayan Sıfır Araç (3. sayfa)
-
-
Telefondaydik hocam, yuzume kapatip servise bagladi... Ben de Yuce Auto'ya sikayet ettim ama durumu gorecegiz Yuce Auto gercekten ilgilenecek mi? Suanlik bir durum yok.
-
Cok sagolun hocam, ins kimsenin basina gelmesin. Az veya cok herkes butcesi kadar araba aliyor herkesin kendine gore degerli oluyor bu basima gelen maddi manevi sikintili
-
Kompresor icin tampon sok tak olacak gibi ama alttan cozebilirler mi bilemiyorum.
-
Çoğu arabada alttan çözülür. Altta olur zaten.
Ama radyatör bağlantısı tamponun içindeyse bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 24 Eylül 2023; 21:42:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
telefondan saydırsaydın. bozuk mal satıp üste mi cıkmaya calisiyorsunuz? şu firma böyle adi şerefsizlik yaptıydı en son. sizde mi böyle kaşarlık yapacaksınız diye saysaydın. hic yoktan icini rahatlatırdın... örnek göster dolaylı yoldan saydıracaksın hocam igneleyici. ya da hemen müdürüne baglattırıp oraya geliyoruım ikiniz de ayrılmayın ordan deyip gidip bi yanına cagiracaktın. sonra bu sözlerle ne demeye calisiyorsun sen burda nasıl iş yapıyorsun mantıgın senin alıyor mu 0 km otomobilde böyle bir olay olacagı diye bi de boz bakalım şurda sıfır araba var diye olay cıkartacaktın.
olay cıkartmazsan zaten yüzsüz arsız ve haksız yere haklı gibi görünen bu firmalardan birşey kopartamıyorsunuz.. ahh ahh. arkadaşıma i20 alırken kirli araba verdiler diye bütün yönetimi ayagıma cagirmiş bi sürü bakım o bu şu almıştım.
-
Hocam mümkünse beni düzeltir misiniz lütfen çünkü okuyorum okuyorum yine anlayamıyorum. Problem bendeyse de özür iletiyorum şimdiden.
Alıntı
metni:Geçen ay Skoda Kamiq Elite paket 2023 İstanbul'daki bir bayiiden aldım. Daha sonrasında da eve getirip otoparka bıraktım işlerim fazla yoğun olduğundan kullanamıyorum Alıntı
metni:Dün araca bindim klimayı açayım dedim Alıntı
metni:5 günlük aracın klimasının çalışmama sebebi ne olabilir? Kırmızı işaretlediğim yerlerdeki ifadelerinizden yola çıkarak söylüyorum. Araç beş günlük değil, araç bir aylık. Bir aylık araç kaç km yaptı? Aracın yatma süresi bir ay mı? Yani bir ay sonrasında mı binip "dün" ifadesini kullandınız? Yani ortalama 30 gün yattı araba sonra bineyim bir dediniz ve klimanın çalışmadığını mı farkettiniz?
Bu durumda "5 günlük araç" ifadesi ne oluyor hocam?
Saygılarımla
-
Yanlis anlasilmisim hocam gecen hafta persembe gunu araci bayiiden aldim. Gecen ay diye yazdigim yeri simdi ben de farkettim duzelttim simdi. Ozelden istersen bilgi de paylasabilirim.
Araci persembe gunu alip otoparka koydum konuyu actigim vaktin dununde de arabayi kullanmak istedim. Yani 2. binisimde araci aldiktan 5 gun sonra farkettim klimanin calismadigini.
Arac bayiiden evime kadar 40 km civarinda bir yol yapti aldigimda da 6 kmdeydi saniyorum. Yani 40 km'deydi farkettigimde. Sonrasinda klima bozuk halde o gun biraz surdum. Randevu aldim ve servise gittim. Servis girisim 80 km'de.
-
Geçen hafta perşembe ile "geçen ay" nasıl karıştı birbirine ey mübarek insan? Bu arada farkında mısın, konu üç sayfa ama bu mevzuya tek takılan da benim. Millet goygoyunu yapıp geçmiş kimse demiyor ki bir ay önce alınan araba nasıl beş günlük oluyor?
Yoksa kimse sizin mesajınızın tamamını okumadı mı? Ben de kendi kendimi diyorum bu kadar insanın dikkatini çekmemiş ben mi okuduğumu anlamıyorum diyorum. Rahatlattınız.
Yok hocam estağfurullah ne bilgisi, bir şey atmana gerek yok bana. Sözün senet işte her ne kadar sizi tanımasam da.
Saygılarımla
Not: Bu arada kulağını çok çınlattık arkadaşlarımızla. Bir aylık arabadaki klima arızasını bir ayın sonunda farketmiş, üstüne üstlük arabaya bir ay binmemiş diyerekten. Tabi burada günah alma durumu yok zira sen kendini doğru anlatmadığın için oluşmuş bir goygoy. Şimdi netleşmiş oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Eylül 2023; 0:21:7 >
-
Konuda ilk arabayi alma surecimi yazicaktim ama kisa kesince o gecen ay oradan kaldi muhtemelen tesekkurler hocam. Saygilar bizden
-
Ben takılırdım ama kafadan o ihtimali eledim. Nedenini sorarsan geçen perşembeye kadar bu arkadaşa git tiggo 7 al hayatını yaşa diye tembihatta bulunmuştum. Sanırım ekonomik çekinceleri yüzünden bulaşılmayacak bir arabaya bulaşmış gibi duruyor. Ne diyelim kısmet.
Hocam siz geçmiş muhabbeti bilince tabi yadırgamamışsınız, ben geçmiş muhabbeti bilmeyince garipsedim.
-
Yazın hocam okuruz, rica ederim.
-
1 ay olsa nolacak hocam, bende kaç kere sıfır araba aldım kış ayı, sadece kaloriferi açtım klimanın çalışmama ihtimali bile gelmedi aklıma. Olabilir yani.
Ancak bana aracı teslim eden stlerin ellerinde kontrol formu herşeyi tek tek kontrol ediyorlardı. Yani bunu st nin çok önceden tespit etmiş olması lazımdı. O yüzden rezalet var ortada. Hem tespit etmemiş hem pişkin pişkin konuşmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 25 Eylül 2023; 0:41:4 >
servise götür yapıp verirler garanti bunun için var
-
Sıfır aldınız tamamda Allah yapısı değil ki bu. Kul yapısı. Benim başıma gelse tabiki canım sıkılır keyfim kaçardı ama araç motor kitlememiş şanzıman kitlememiş başınıza kalmamış. İllaki çözeceklerdir. Vah ben öldüm bittim mahvoldum aracı satacağım tripleri gereksiz geldi. Her araçta başa gelebilir şeyler. 4 milyona bmw mercedes alıpta aynı günün akşamında da sorun sıkıntı yaşanmaları olabiliyor.
-
Kardeşim sen ağaçtan paraları topluyor olabilirsin ama herkes öyle değil.
Kimisi zor kazanır o yüzden malı değerlidir.
Kimisi ilgi duyar hoşuna gider o yüzden de değerlidir.
Clio 5 satın aldım sıfır km. Sonra 1-2 hafta içinde de servise götürdüm geri görüş kamerası taktırmak için.
Verdim arabayı neyse bekleme salonundayım mesai bitecek neredeyse personel geldi abi yapamadık bi bakar mısın diye indik beraber aşağıya gözlerime inanamadım.
Sadece 1 tane soket sökecekler tırnağını kırmışlar.
Tesisat kablolarını kesip rastgele bi ona bi ona değdiriyor kabloları.
Araba çalışır vaziyette bi n bi r alıp deniyorlar(araç gitmeye çalışıyor ama el freninde)
Yani azıcık bilgimle ben orjinal kablonun kesilmemesi gerektiğini biliyorum. Sokete ek yapmayı biliyorum.
Şimdi bak konuyu nereye bağlayacağım.
Sanayideki ustalar kasap ya servisteki ustalar da aynı şekilde kasaplar.
Tırnaklar kırılacak parçalar hasar alacak trim sesleri gelecek belki başka sorunlar çıkacak.
Adam sıfır alıyor ilk kendisi binsin hatasız olsun diye.
Kardeşim sen git bunlara ilk önce noterden ihtar çek sonra mahkemeye ver. 2-3 sene sürebilir ama sende eşek niyetine binersin çıkart canını arabanın 2-3 sene sonra sıfırıyla değiştirirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
O formda klima çalışıyor olarak mı işaretlenmiş misal? Onu da merak ettim siz söyleyince. Önceden yazıldıysa kaçırdım o kısmı. Bu arada bir ay veya beş ay ben konuya yorum yapmadım hocam alıntıladığınız mesajda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Eylül 2023; 15:45:2 > -
Neyseki Chery değil. :) 2015 jetta almıştım sıfır onda da aynı sorun vardı. Klimada delik varmış her sene gaz basıyordum. Servis yapmayı teklif etti ancak ön göğüsü komple sökmek gerekiyormuş. Sıfır araç olduğu için trim sesi falan gelir diye yaptırmadım o şekilde bindim :)
-
Hocam o zaman ben size saglam sifir arac diye bozuk arac satayim, ortaya cikinca sorun tamam uzulme ben sana tamir ettirip verecegim diyeyim olur mu? Bu arac benim icin 5 milyon, baskasi icin de sahin 5 milyondur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X