Şimdi Ara

klima tavsiyesi yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 12 bin lik inverter klima için 2 model var düşündüğüm sizce hangisini tavsiye edersiniz. ısınma ve soğutma amaçlı kullanıcam yer ümraniye ..biri samsung maldives AQ12PSLN modeli diğeri beko 12 bin btu 7675 d.



  • beko
  • uzun süreli kullanmayı düşünüyorsanız bence genele hitap eden klimalardan uzak durun çünkü klima buzdolabı gibi aldıktan 10 sene sonra arıza çıkarmaz aldığınız günün ertesi günüde arıza çıkarır yada yazın havalar çok sıcakken - kışın havalar çok soğukken yetkili servislerde muhatap bulamazsınız , klimayla bir başınıza kalabilirsiniz verdiğiniz parada cabası... almadan önce yetkili servis ağına bakmanız gerekir hatta almayı düşündüğünüz klimanın müşteri hizmetlerini arayıp klimam arızalandı en erken ne zaman gelebilirsiniz diye test edip en kısa sürede gelenlere öncelik tanıyabilirsiniz böylece başınız hiç bir zaman ağrımaz, beko arçelik gibi klimalar yerine lg, fuji, fujitsu klimaları araştırmanızı tavsiye ederim çünkü diğer klimalara göre çok az arıza çıkartırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan2101

    arkadaşlar 12 bin lik inverter klima için 2 model var düşündüğüm sizce hangisini tavsiye edersiniz. ısınma ve soğutma amaçlı kullanıcam yer ümraniye ..biri samsung maldives AQ12PSLN modeli diğeri beko 12 bin btu 7675 d.

    general kullanıyorum ısıtması da soğutması da gayet iyi. iklimsada 9000 liğini 1350/12 ye almıstım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.