Şimdi Ara

KLİMA TAVSİYESİ (KARAR VERİLDİ VE ALINDI=SHARP AYAP9FHR ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kararımı verdim sharp'ın 9000 BTU'luk modelini alıyorum.

yardımcı olan arkadaşlara özellikle @mutklima'ya teşekkür ederim yarın iklimsa bayiine uğrayıp hem göreceğim hemde peşin indirimini konuşacağım bakalım ne fiyat verecekler umarım peşinde güzel bir fiyat verirlerde beni fazla üzmezler

birde buna elektrik hattı çekilmesi gerekiyormuş birde bu sorun çıktı:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Roman Kosecki:.. -- 5 Kasım 2007; 22:25:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Roman Kosecki:..

kararımı verdim sharp'ın 9000 BTU'luk modelini alıyorum.

yardımcı olan arkadaşlara özellikle @mutklima'ya teşekkür ederim yarın iklimsa bayiine uğrayıp hem göreceğim hemde peşin indirimini konuşacağım bakalım ne fiyat verecekler umarım peşinde güzel bir fiyat verirlerde beni fazla üzmezler

Kesinlikle pazarlık yapın katalog fiyatına kanmayın,ve elektrik tesisatıda çekmeden sakın klimacıları çagırmayın onlar elektrik tesisatı yapmazlar yap derseniz baştanh savma yapıp paranızıda alırlar,elektrik panosundan 16 amperlik gecikmeli bir sgorta taktırın tesisatı ayrı olsun,ve vakumuda unutmayın.

iyi geceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutklima

quote:

Kesinlikle pazarlık yapın katalog fiyatına kanmayın,ve elektrik tesisatıda çekmeden sakın klimacıları çagırmayın onlar elektrik tesisatı yapmazlar yap derseniz baştanh savma yapıp paranızıda alırlar,elektrik panosundan 16 amperlik gecikmeli bir sgorta taktırın tesisatı ayrı olsun,ve vakumuda unutmayın.

iyi geceler.

şimdi tanıdık bir abimi aradım bana 800-850 ytl ye 2-3 taksite alabileceğimizi söyledi.bunların sahte ürünleri varmıdır?yani nasıl bu kadar ucuza alınabiliyor?

elektrik tesisatınıda bu abim çekecek elektrikçi kendisi sharpı şiddetle tavsiye etti.hemen alalım sana dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Roman Kosecki:.. -- 5 Kasım 2007; 22:48:52 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım sharp taklidi falan olmazda şu olur (%1 de olsa)kullanılmış ,bir evden geri alınmış ürün olmasın ona dikkat edin bazı uyanıkları geri aldıkları klimaları tekrar satıyorlar bunu söylemeleri gerekiyor ama bunu yapmayıp uygun fiyattan veriyorlar ,aman buna dikkat.

iyi geceler.

şimdi tanıdık bir abimi aradım bana 800-850 ytl ye 2-3 taksite alabileceğimizi söyledi.bunların sahte ürünleri varmıdır?yani nasıl bu kadar ucuza alınabiliyor?

elektrik tesisatınıda bu abim çekecek elektrikçi kendisi sharpı şiddetle tavsiye etti.hemen alalım sana dedi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım sharp taklidi falan olmazda şu olur (%1 de olsa)kullanılmış ,bir evden geri alınmış ürün olmasın ona dikkat edin bazı uyanıkları geri aldıkları klimaları tekrar satıyorlar bunu söylemeleri gerekiyor ama bunu yapmayıp uygun fiyattan veriyorlar ,aman buna dikkat.

iyi geceler.

PEKİ 2. EL OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLAYABİLİRİMKİ?teknik servisinden gelip bağlayacaklarmış bunun 2 el olup olmadığını benim anlayabilme şansım nedir?

birde en büyük çekincem

1-ısınamamak
    2-çok yüksek elekrik sarfiyatı
    3-çok gürültü yapması
    4-arıza yapması
    5-çok sık defrost yapması
    6-ve sonuncusu servs alamamak

• .Sayın .:Roman Kosecki:..

yeni klima yanızında açılırken belli olur vanaları açarken bakın hafifçe tıs diye ses gelir,baglantı yerleri sapsarı olur yani renkleri solmuş olmaz,iç ünitenin baglanmadan fanlarını kontrol edin içleri bakteri,nem küf olmasın bunların kulanıldıgı anlamına gelir.zaten kulanılmışsa bizim tembel servisler baştan sagma temizlerler siz hemen anlarsınız,sizin yanınızda kutuyu açsınlar sakın açık kutu teşhir ürünü almayın.

Ve o odaya yukarda söyledigim gibi önce acele etmeden keşif yaptırıp servisin elinden servis fişi alın bu klima buraya yeter diyeki eger (%10 da olsa)ısınamazsanız geri vrme ispatınız olsun ,bakın siz yeter dedinizde aldım işte keşif fişiniz dersniz,o oda dediginiz ölçülerde ise kesinlikle yeter vede yalıtımda iyise siz klimayı açın pencerelerden soguk ,kapılardan soguk girerse olmz tabii,ses konusundada end,şe etmeyin benn biliyorum ses seviyesi çok az,klimayı balkon altı gibi bir yere montaj yaptırınki karla,yagmurla direk temas etmesin ve klima direk karşıdan rüzgar almasın bu fanını etkiler,kuzayede bakmazsa iyi olur.

• OK TEŞEKKÜR EDERİM BU HAFTA KEŞİFE GELİRLER SANIRIM KLİMAYI APARTMAN GİRİŞİNE TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM KEŞİFTE NE DİYECEKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Roman Kosecki:.. -- 5 Kasım 2007; 23:54:59 >
  • quote:

iyi geceler.

haklısın mutklima bende keşif içn iklimsadan arkadaşları çağırdım elinde herhangi bir ölçüm cihazı vs. olmaksızın ooo 9000 lik burayı hamam gibi yapar dedi herhangi keşif fişide vermedi ve aynen dediğin gibi elektrik tesisatınıda onlar çekmiyormuş halbuki 2 arkadaşım vestelden almış onlarınkisini kendileri herhangi bir ücret taleb etmeksizin tesitasatı çekmişler malzemeyi kendim alıp sigorta panosundan bağımsız 20 metre 3x2.5 TTR kablo aldım sadece 40 ytl ona verdim kabloyu kendim çektim

quote:

..:Roman Kosecki:..

dostum aynı klimayı bende almayı düşünüyorum ürünün liste fiyatı 1.188 ben nakit 500 ytl kalanı cardfinans a 6 taksit istediğimde bana sadece 50 ytl iskonto yaptılar ya bu söylediğin doğruysa fiyatlar bukadar değişken olabilirmi yani eğer söylediğin mümkünse ben bunu peşin bile alabilirim sana yardımcı olan arkadaşın iklimsacımı cevabına göre hareket edeceğim teşekkürler iyi geceler

• quote:

Orjinalden alıntı: sk79

quote:

iyi geceler.

haklısın mutklima bende keşif içn iklimsadan arkadaşları çağırdım elinde herhangi bir ölçüm cihazı vs. olmaksızın ooo 9000 lik burayı hamam gibi yapar dedi herhangi keşif fişide vermedi ve aynen dediğin gibi elektrik tesisatınıda onlar çekmiyormuş halbuki 2 arkadaşım vestelden almış onlarınkisini kendileri herhangi bir ücret taleb etmeksizin tesitasatı çekmişler malzemeyi kendim alıp sigorta panosundan bağımsız 20 metre 3x2.5 TTR kablo aldım sadece 40 ytl ona verdim kabloyu kendim çektim

quote:

..:Roman Kosecki:..

dostum aynı klimayı bende almayı düşünüyorum ürünün liste fiyatı 1.188 ben nakit 500 ytl kalanı cardfinans a 6 taksit istediğimde bana sadece 50 ytl iskonto yaptılar ya bu söylediğin doğruysa fiyatlar bukadar değişken olabilirmi yani eğer söylediğin mümkünse ben bunu peşin bile alabilirim sana yardımcı olan arkadaşın iklimsacımı cevabına göre hareket edeceğim teşekkürler iyi geceler

bu sabah iklimsacıyı aradım keşif için gelirmisiniz dedim bana dediği odanız kaç metrekare bende yaklaşık 11mt2 dedim onun bana dediği sharp 9000btu fazlasıyla yeter keşfe gerek yok.nasıl yani bu iş keşifsizde yapılabiliyorsa ne kadar güzel iş!birde peşin fiyat ne olur dedim bana verilen rakam 1000ytl yalnız bu iklimsa rakamı diğer verdiğim rakam için haber bekliyorum

• white westing house klimalar nasıldır?bunlar sharptan daha iyidir diyorlar varmı bilgisi olan?
  • Sayın ''sk79''

Vestel,arçelik ve demirdöküm elektrik tesisatını kendileri yapmaz,örnekse vestelin satış broşürlerini iyi okuyun orada şu ibare vardır full montaj yani yakında buat,priz varsa buraya takar giderler,hiçte bakmazlar sigorta yeterlimi,burada düzgün çalışırmı,elektrik panosundan sıfır montaj yapmazlar ve bu iyi bir sistem degildie ilerde başınızı agrıtır,klimaya ayrı elektrik tesisatı çektirmek gerekir buda dediginiz gibi 40 ytl civar tutar.

İyi günler.
  • quote:

white westing house klimalar nasıldır?bunlar sharptan daha iyidir diyorlar varmı bilgisi olan?

bunun invertersiz 9000btu modeline 900ytl peşin para fiyat biçtiler ben bu firmayı klima alanında hiç duymadım ama satan adam öve öve bitiremedi
  • quote:

quote:

white westing house klimalar nasıldır?bunlar sharptan daha iyidir diyorlar varmı bilgisi olan?

bunun invertersiz 9000btu modeline 900ytl peşin para fiyat biçtiler ben bu firmayı klima alanında hiç duymadım ama satan adam öve öve bitiremedi

Satana sorun bakalım acaba dünyada bu markanın kendi kliması varmıymış.

Bu marka 10 sene önce klimalarını LG firmasına 7 sene önce HAİER firmasına 3 sene önce SAMSUNG firmasına bu senelerdede MİDEA firmasına yaptırır ve iyi klimalardır ama şu var bu markalar gibi olan frigidaire alan arkadaşlar şu an parça servis bulamıyorlar,ama dedigim gibi bu markanın şu an klimaları midea ve heryerde şu an midea klima bulabilirsiniz ,semens ve bosch marlası bile midea sonuçta midea kendi adı ile degil ama fsaon üretimleri ile türkiyede iyidir.

• ozaman ben sharpımı alayım bakayım rahatıma hocam birşey daha sorucam ben 18:30 gibi evde oluyorum diyelimki gece 00:30 kadar yani ortalama 5-6 saat klimayı 26derecede çalıştırsam (ideal sıcaklık bu sanırım yanılmıyorsam) elektrik harcamam ne kadar olur?sırf bu nedenden dolayı inverterli almalımıyım?
  • quote:

ozaman ben sharpımı alayım bakayım rahatıma hocam birşey daha sorucam ben 18:30 gibi evde oluyorum diyelimki gece 00:30 kadar yani ortalama 5-6 saat klimayı 26derecede çalıştırsam (ideal sıcaklık bu sanırım yanılmıyorsam) elektrik harcamam ne kadar olur?sırf bu nedenden dolayı inverterli almalımıyım?

Arkadaşım bu alacagınız klimayı hep aynı büyüklükte odada kullanacaksanız ve aynı saaatler düzeyinde kullnacaksanız ınverter klimaya gerek yok ama ben bu klimayı ilerde 18 metre kare yerdede kullanmak istiyorum ilerde 24 saatte kullanırım diyorsanız o zaman 15 metre kare yere 9000 btu ınverter ve 20 metre kare yere 12000 btu ınverter almanız lazım yok benim kullanacagım alan budur ve kullanım şeklimde budur diyorsanız bu 9000 btu klima servis,nde onayıyla sizin alacagınız klimadır.

Aylık ortalama bakın ortalama diyorum havanın çok soguk,az soguk olması ile bu rakam degeşir,fatruranıza 20 ytl civarı ek olur

iyi günler.

• quote:

quote:

ozaman ben sharpımı alayım bakayım rahatıma hocam birşey daha sorucam ben 18:30 gibi evde oluyorum diyelimki gece 00:30 kadar yani ortalama 5-6 saat klimayı 26derecede çalıştırsam (ideal sıcaklık bu sanırım yanılmıyorsam) elektrik harcamam ne kadar olur?sırf bu nedenden dolayı inverterli almalımıyım?

Arkadaşım bu alacagınız klimayı hep aynı büyüklükte odada kullanacaksanız ve aynı saaatler düzeyinde kullnacaksanız ınverter klimaya gerek yok ama ben bu klimayı ilerde 18 metre kare yerdede kullanmak istiyorum ilerde 24 saatte kullanırım diyorsanız o zaman 15 metre kare yere 9000 btu ınverter ve 20 metre kare yere 12000 btu ınverter almanız lazım yok benim kullanacagım alan budur ve kullanım şeklimde budur diyorsanız bu 9000 btu klima servis,nde onayıyla sizin alacagınız klimadır.

Aylık ortalama bakın ortalama diyorum havanın çok soguk,az soguk olması ile bu rakam degeşir,fatruranıza 20 ytl civarı ek olur

iyi günler.

ok bende fazla fazla 30ytl civarı bir hesap yaptım.buda gayet normal şu an oturduğum evde kiracıyım ileride ne olur bilemiyorum en fazla ileride evlenirken daha büyük bir yere taşınırsam bunu babamlara verip ben kendime daha büyüğünü alırım olur biter kış geldi artık benim için önemli olan şimdiki zamanlarda ihtiyacımı görsün ve beni iyi ısıtıp çokta maliyet çıkarmasın yeter sharpta bunları fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor

• ürünü yani SHARP AYAP9FHR modelini bugün satın aldım cumartesi ise kurulumu yapılacak.

umarım memnun kalırım yardımcı olan herkese teşekkür ederim

bu arada 1039YTL 2 taksit olarak aldım çok taksit sevmediğim için bu uygun geldi
  • quote:

ürünü yani SHARP AYAP9FHR modelini bugün satın aldım cumartesi ise kurulumu yapılacak.

bu arada 1039YTL 2 taksit olarak aldım çok taksit sevmediğim için bu uygun geldi

Hayırlsı olsun,sanrım servis keşife gelmedi ama siz kurulum sırasında servise genede bir danışın servisin tereddütleri varsa iptal edersiniz.

iyi günler.
  • quote:

quote:

ürünü yani SHARP AYAP9FHR modelini bugün satın aldım cumartesi ise kurulumu yapılacak.

Hayırlsı olsun,sanrım servis keşife gelmedi ama siz kurulum sırasında servise genede bir danışın servisin tereddütleri varsa iptal edersiniz.

iyi günler.

teşekkür ederim servis geldi keşifte yapıldı 9000btu fazlasıyla yeter dendi umarım memnun kalırım dememin nedeni sıcaklık konusunda fikrimin olmaması aslında.işerisi 26-27 derece olsun bana yeter umarım bu sıcaklığı yakalarım

• quote:

quote:

quote:

iyi günler.

teşekkür ederim servis geldi keşifte yapıldı 9000btu fazlasıyla yeter dendi umarım memnun kalırım dememin nedeni sıcaklık konusunda fikrimin olmaması aslında.işerisi 26-27 derece olsun bana yeter umarım bu sıcaklığı yakalarım

Çok soguk zamanlarda yani eksi derecelerde 20-22 dereceden ayarlamaya başlarsanız defrosa girmesini engeller ve daha randımanlı çalışmasını saglarsınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.