< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba. Cevaplarınızı merakla okuyorum. Dairenin klima yerleşim şemalarını buldum. Buna göre salonumuz 19,9 m2, burası için bize verilen klima boru çapı 1/2''- 11/4'' boyutlarında, yatak odası ise 13,14 m2, buraya ait klimanın boru çapları 3/8''- 11/4'' şeklinde. Yazdığınız cevapta 2 klimayı ayrı ayrı takmanın da mümkün olabileceğini yazmışsınız. Bunun için dış ünitenin yerleşeceği balkonda dış üniteye ait hava çıkışının iki tane mi olması gerekir? Bize ait hava çıkışı bir tane midir, birden fazla mı bırakılmıştır, bilemiyorum. Bununla ilgili detaylı bilgi edinmem gerekli. Bunun dışında, başka bir forumda Alarko Carrier grubundan sadece Premium serilerin tavsiye edildiğini okudum. Yanlış anlamadıysam, Carrier Premium Midea üretimi imiş. Siz bu seriyi sessizlik, ısıtma ve soğutma bakımından tavsiye eder miydiniz? Yine bir başka yerde Viessmann diye bir markanın daha klima ürettiğini okudum. Bu marka aslında kombi üreten bir marka olarak görünüyor ama klima da üretiyormuş. Viessmann hakkındaki görüşünüz nedir? Yine cevabınız doğrultusunda Arçelik markasını da sormak istiyorum. Malum bizde bakır borulama olmayacak. Bu arada, Arçelik'in inverter klimasını 6 yıldır yazlık evde kullanıyoruz. Soğutması gayet başarılı diyebilirim ama ısıtmasını bilemiyorum. Malzeme kalitesi ve klima servisi konularında da bir fikrim yok. Araştırmalarım devam edecek. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda diğer klima modellerine de bakacağım. Bilgilendirmeniz ve nezaketiniz için ayrıca teşekkür ederim. |
|
|
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
Çok teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|