< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2855. sayfa)

-
-
Herkese merhaba ;
Donanım haberde bir çok kişiye kendi işim ile ilgili yardımcı oldum lakin klima konusunda bilgim yok. Rica etsem yardımcı olur musunuz ?
30 m2 salonumu ısıtmak için klima almayı düşünüyorum. Ev doğalgaz yerden ısıtmalı , lakin salonun üzeri açık teras . Kışın dış sıcaklık eksi derece olduğunda salon 20 derecelerin altına düşebiliyor . Klima ile akşamları 5 saat civarı ekstra ısıtmayı düşünüyorum. Soğutma ise ikinci planda , yazın bazen kullanabilirim.
Alabileceğim en kaliteli klima hangisidir? Hangi marka ve modelleri önerirsiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat performans klima arayan Arkadaşlar Haier üretimi ECA klimalara bakabilirler bakır boru kullanıyor bilginize...
Siemens bosch klima 12.binlik 18.binlik 24. Binlik fiyatlarda yardımcı olabilirim. Bosch fabrikasında çalışıyorum indirimli almak için pm atabilirsiniz sadece 1 adet hakkım var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütçe müsait ise midea brezels ,daha teferruatlı bilgi için YouTube Adem helvacı.kanalında tüm bilgiler mevcut
Merhaba. Bütçe 30k üzeri ise midea xtreme ya da all easy pro alabilirsiniz. Fg Europe sitesinden ya da şehrinizde varsa midea bayisinden almanızı tavsiye ederim.
Cevaplar için teşekkür ederim . Isıtma için ekstra özelliği olan bir klima yok mu ? Yani aldığım her kaliteli klima ısıtma için aynı özellikte mi ? Ben farklı olduğunu düşündüğüm için direkt nokta atışı marka ve modeli merak etmiştim . Adem Bey’in YouTube videolarını izledim , çok faydalı bilgiler var . Lakin ben direkt konuyu bilenlerden şunu rica ediyorum . Isıtma için X markanın XYZ serisi olan klima tercih edebilirsiniz . Şayet sizi yoruyorsam affola ; konu ile ilgili cahilliğimden kaynaklı . Teşekkürler
Çok teşekkür ederim 🙏👍👋
Midea ya bulaşmayın özenclerotogaz ben söyliyim size. Gidin Daikinin iyi olan modellerinden alın ben tam bilmiyorum modelleri sorun bilenlere. Mitsubishi Electric alın Mitsubishi Heavy alın Toshiba alın japon markası olan bir klima alın. Mideanın derdi bitmez ya ses yapar dış motoru ya iç motoru ses yapar. plastiği çok zayıf biraz zorlasanız kırılır. Gece gıcırtı dinlemekten uyuyamıyorum 2 yıldır çözemediler birde herşeyi yaptık sorun sizde diyorlar utanmadan. Reklamlara fazla kanmayın servisinede zor ulaşırsınız ulaşsanızda haftalarca beklersiniz.
-
Gree fairy 12000 kullanıyorum. Yazda iyi kışta çok memnunum. Ankara da kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, yeni bir dükkan açacağız, aydinda olan dükkan köşe oldugu icin 2 cephesi cam , 45 metre ust ve 20 metre alt deposu var bunun icin sizce 35 bin tl ye alabileceğim en iyi tercih ne olur ?
Abicim hepsiburadada kaira 12000 klima 18900. Fiyat güzel. Araştırmıştım zaten. Düşünmeden alın. Kaira alacaktım. İndirim yapmadıkları için lg almıştım. Şu an almasam kesin alırdım.
Selamlar, 10 m2 civarı odam için klima bakıyorum 9000BTU yeterli gelir mi ? Sadece yazın soğutma için kullanılacak İstanbul'da genellikle kapı açık takılırım bu bir sorun oluşturur mu veya 12000 liğe geçmem gerekir mi ?
-
arkadaşlar 12 + 18 bin btu klima kapasiteleri için multisplit klima almayı düşünüyorum. Evdeki diğer klimam ve tv ler samsung olduğundan smartthings ile kullanım için yine samsung almaktan yanayım. İki ünite de aynı anda kullanılacak şekilde nasıl bir sistem almam gerekir? Hazır setlerdeki 12+18 kombinasyonlarda aynı anda kullanıldığında verim düşeceğini belirtmişler.
-
Hepsiburada'da indirim vardı Kaira 24.000 Btu klimayı 35.900 Tl ye 6 taksit şeklinde aldım. Zaten bu fiyatlara seçeneklerim çok fazla yoktu sanırım.
-
12 m2 2 metre eninde pencereli oda için kaç btu klima klima önerirsiniz
Lokasyon Adana ama oda pek güneş almıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim. Lakin bir üye x marka derken diğer üye kesinlikle x marka alma deyince bu çok kafa karıştırıyor . Kendi işim ile ilgili bir üye soru sorduğunda ben markalardan bağımsız en doğru ürünü söylerim , NET ! Tabi bazı sorun yaşayan kullanıcılardan dolayı bir marka körü olmaz ama örneğin Lpg konusunda BRC bu işin bir numarasıdır ve ben bana soru soranlara BRC ve bu markayı en iyi monte edecek servis önerisinde bulunurum .
sizlerden de kişisel değil büyük bir kesim tarafından kabul edilmiş marka ve model önerisi beklerim . Selamlar, iyi forumlar .
Merhabalar;
Antalya ilinde Yaz+Kış Kullanmak için 75m2 İŞ yerine Yalıtım orta çok iyi değil biz 48BTU Dikey Ayaklı Salon tip İNVERTER Klima düşünüyoruz hangi marka önerirsiniz.? Şimdiden Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 3 Nisan 2024; 12:44:30 > -
bütçe sorunu yoksa bunu öneririm. yaklaşık 1 yıldır 24000btu kullanıyorum. klimanın en güzel özelliği hava temizleme özelliği olması. yapay zekası kendi kendine hava kalitesi düşünce hava temizleme modunu devreye giriyor mesela. soğutma için almıştım ama bu özellikten dolayı 7/24 hiç kapatmıyorum. güzel konumlandırılırsa tüm eve etkisi olur
shop.samsung.com
WindFree Klima Elite PM 1.0 Duvar Tipi Split Klima AR24AXAAAWK/SK | Samsung TRhttps://shop.samsung.com/tr/windfree-trade-mark-elite-pm-1-0-duvar-tipi-split-klima/ -
DC motorun diğer motorlardan farkı nedir arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X