benimde 2 .gün önce mitsubishi 18000 lik klimam takıldı . ve 6.5 metre borulama yapıldı . fakat 3 dk kadar vakum yapıldı .yetersiz değilmi ? ustaya çıkarma devam diyordum usta çıkardı bitiridi tamam dedi. şimdi firmaya itiraz ettik. servis gönderecez bakılacak dedi tekrar. fakat tekrar vakum olmayacağını hepimiz biliyoruz. ,tekrar vakum yapmaya kalkmazlar umarım yeni dış ünite ile değişim yapmalarını talep ettim ısrarla, fakat servis gelecek bakacak dediler ne kadar ısrarcı olsamda .. şimdi kafamdaki soru sıfır kurulmuş bir klimanın , dış motoru yenisi ile değişince başka bir sorun olurmu? mevcut dış üniteyi yenisi ile değişip düzgün vakum yapılırsa .sorun çözülürmü . ilk gün yapılmış gibi sorunsuz performsn ve güçte olurmu ? yani mevcut kurulu sistemi bozmak iç ünitede başka bir soruna yol açarmı ? yoksa dış ünite değişimi herşeyi kökten çözüp bitirir mi .. ah şu servisler acele acele tüm klimaları rezil ediyorlar ayrıca 6.5 metre boru var ama 3 kez köşe kıvrımı var ( oda çıkışı 1 balkona dönüş 2 balkondan dış üniteye dönüş 3 ) gaz eklenmesi gerekirmi yoksa içindeki gaz yeterlimi bunuda öğrenmek isterim. ? gerek varmı ? usta gerek yok demişti 25 metreden sonra gaz ekliyoruz diye bir hikaye anlattı , dış ünitenin içindeki gaz güçlü 25 metreye kadar yeterli vs dedi iinanmadım ama doğruluk payı varmıdır ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 15 Ağustos 2025; 12:2:58 > |