Şimdi Ara

klima dış ünite yer değişimi hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün beko klima taktirdim odaya. Fransız balkon olduğu için direk dış üniteyi balkona yere koydular. Sonra klimayi bi en fazla 10dk çalıştırdim. Sonra klimanın dış ünitesinin yerini ailem beğenmedi, manzarayı kapattığı için yarim metre sağa almak istediler. Ben de servisi aradım yerini değiştirebilir miyim diye sordum. Sakın yerini değiştirmeyin yoksa içindeki bilmemnesi patlar dediler. Fakat babam bundan habersiz klimanın dış ünitesini bi yarim metre sağa almış. Sorun olmuş mudur diye çalıştırdım fakat bir sorun yoktu.

Kısaca klimaya zarar vermiş miyizdir? Klima dış ünitesini bi yarim metre sağa ittirdik diye ilerdeki arizalanmasin? Servis elemanı neden patlar dedi aklımda bu sorular kaldı.

Tesekkurler

Eşit: klima interverter olmayan düz 9000 btu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Mayıs 2015; 19:56:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışır haldeyken yerini oynatmak kompresöre zarar verebilir bunun dışında çalışır durumda değilken boru esnekliği mevcutsa sağa sola oynatmakta bir sakınca olmaz, beko markaysa kesin arkasına 1,1-5 metre kablo dolamışlardır o da klimanın haraket ettirilebilmesi için gerekli boru esnekliğini sağlamıştır bir sıkıntı yaşanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Mayıs 2015; 23:31:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dış Ünite yer değişimi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.