Merhaba, geçtiğimiz ay klima araştırmasına ciddi şekilde daldım çünkü evdeki eski model artık ne soğutuyor ne ısıtıyor. Araştırma sürecinde öğrendiğim birkaç şeyi paylaşayım, alacaklara rehber olur belki.
Ben tüm bu kriterleri tek tek inceleyip bir liste yapmıştım, zamanla güncelleyerek kullandım. En iyi klimalar listesi yazımı detaylar için okumanızı tavsiye ediyorum.... |
Klima Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

-
-
8-9 metrekare oda için 12 fazla deniyor ama 9'luk sadece 2-3 bin lira ucuz, ille de 12 alsam en fazla ne olabilir ki dur kalk yapması çok mu enerji harcar ?
bu aletler inverter değil mi hep 12 de çalışmazlar herhalde minimum btu değerleri de var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 20 Temmuz 2025; 12:33:27 > -
Selam, valla hocam bizzat benim tecrübeme göre aile evinde ufak bir odam var maksimum 10 m2dir o kadar bile olmayabilir hatta 7-8 diyeyim. 12000'lik takılı gece uyurken kapatıyorum çünkü bi korkutuyor çarpcak mı diye en sakin modunda bile oyüzden alanın küçükse 9000lik de gayet yeterli olur bence. Sadece satış fiyatına bakma bu arada bunun elektrik faturası işi de var öyle de düşününce maliyet daha da artacaktır 12lik için.
-
9'luk gree fairy aldım odanın soğuması 10 dakikayı bulmuyor açıkçası bir tık fazla geldi ama yapacak bir şey yok
Havalar çok sıcakken gece yatarken açıyorum uzağa üfletip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence doğru karar vermissin hayırlı olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X