Şimdi Ara

Klima 1699 ve 1799 TL Diyarbakır Bim Sıcak!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu siyasete dönmüş. Bu ilde yaşayan onbinlerce yaşayan memur ve kaçak kullanmayan yüzbinlerce vatandaş var. He kaçak kullanımı önlemek benim değil enerji dağıtım ve devletin işidir vesselam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tam tersine siz çok dar bakıyorsunuz. Ben doğu illerinde kaçak kullanımı yok mu dedim. Diğer illere göre fazla olduğu zaten biliniyor. Keşke hiç olmazsa. Sözüm size değil ama her türlü pisliği yapan birilerinin bölgenin tamamına laf uzatması hadsizliktir. Keşke bizim fazladan ödediğimiz sadece milletin kayıp kaçak oranı olsa idi. Sırtımızdan nice para kazananlar var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seg Klima aldım haber veren arkadasa teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

Bursa da Seg 12000 BTU A++ Klimayı 1500 TL'ye 2 adet aldık bu hafta Nilüfer Bölgesinde.
    Hocam, mağaza açılışı mı?
    Fiş/fatura paylaşmanız mümkün mü?

• rokan_2003 R kullanıcısına yanıt
    Hocam baska varmiydi ? Birde acik adres paylsabilirmisin ? Abim gidecekte.

• fthbsbg F kullanıcısına yanıt
    Sadece Seg vardı hocam, Yaklasık 10 tane felan vardı, Forumu geçiyoruz, 75 kavsagini geçince Yeni Tempo Marketi geçer geçmez ilk aradan sağa donunce Fabrika Mahallesinde.

• Önümüz kış, eskiden tavana somya bağlarlardı ısınmak için, ilerleme var

• arkadaşlar bursa'da gören bilen varsa paylaşabilir mi acaba rica etsek
  • Benim ofis oraya yakın sayılır, alıp bıraksam mı acaba 1 tane? Kiralık eve geçecem çünkü. Tam olarak hangi model bunlar acaba? Inverter yok sanırım bunlarda.

Hot Point SPIW312A2HP modeli sanırım, doğru ise Inverter varmış. 2.500TL normal fiyatı. Yarın gidip kalmışsa alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 6 Ekim 2019; 18:55:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Hepsi inverter bu klimaların. Enerji etiketi A++. Sizin bahsettiğiniz hotpoınt marka olanı ama o kalmamış. Seg de güzel. İkisine de Vestel garanti veriyor.

• szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Vestelden pek hazzetmiyorum ama Segi biraz araştırayım, bu fiyata inverterlı A++ 12000btu klima zor bulunur çünkü.

• Chembond kullanıcısına yanıt
    ben de şunu anlamıyorum, devlet bedava elektrik vermek zorunda mı kimseye ? HAYIR.
    ya herkese elektriği suyu bedava yap vergiden tamamla ya da dersen ki haksızlık olur az kullanan var çok kullanan var o zaman

İNDİR ŞALTERİ KES ELEKTRİĞİ KAÇAĞIN ÇOK OLDUĞU YERDE. herkes evini denetlettirmeden açmıyorum de gitsin. hırsızın tepkisinden mi korkuluyor acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ben de şunu anlamıyorum, devlet bedava elektrik vermek zorunda mı kimseye ? HAYIR.
    ya herkese elektriği suyu bedava yap vergiden tamamla ya da dersen ki haksızlık olur az kullanan var çok kullanan var o zaman

İNDİR ŞALTERİ KES ELEKTRİĞİ KAÇAĞIN ÇOK OLDUĞU YERDE. herkes evini denetlettirmeden açmıyorum de gitsin. hırsızın tepkisinden mi korkuluyor acaba ???
    Devlet bedava elektrik vermiyor. Kaçak elektriğin parasını zaten biz ödüyoruz. Maddi kayıpları yok. Arada sırada baskınlar yapıp geçiyorlar. Böylece oy kaybı da olmuyor. İsteseler nefes aldırmazlar.

• miy7321 M kullanıcısına yanıt
    Diyarbakırda yaşıyorum kaçak elektrik kullanımı çok çok fazla şikayet ediyoruz beyfediler gelip bakmıyor bile suç şirketlerde hatta bazı mahalleler var kullanmayanı dövüyorlar bunu herkes biliyor ama sonuç yok.

• Diyarbakır dahil bir çok doğu ilini gezdim. Hatta Doğubeyazıt'a bile gittim.
    Adamlar ahırlarına kadar, kaçak elektrik çekiyor.
    Dağlık bölgede elektrik trafolarının ne işi var burada? dediğim kaç yol vardır.
    Danışıklı dövüş mü diyorlar buna bilmiyorum ama kaçak kullanıma zemin hazırlamışlar gibi gördüm.

Sonuç; İstanbul'un taşı toprağı ZAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: GBrighter

Diyarbakırda yaşıyorum kaçak elektrik kullanımı çok çok fazla şikayet ediyoruz beyfediler gelip bakmıyor bile suç şirketlerde hatta bazı mahalleler var kullanmayanı dövüyorlar bunu herkes biliyor ama sonuç yok.
    Neden kontrol etsin sayaçları. Sonuçta kaçak kullanılan elektriğin parasını biz enayiler ödüyoruz zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.