Şimdi Ara

Kliksa.com dan alışveriş yapan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • LG G4 Vatan Bilgisayar da 2000 tl Kliksa.com da 1550 tl. Nasıl bu kadar fiyat farkı oluyor ? Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı arkadaşlar güvenilir midir ?

Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
  • İki kere alışveriş yaptım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

İki kere alışveriş yaptım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Peki aradaki bu fiyat farkının nedenini biliyor musun hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

İki kere alışveriş yaptım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Peki aradaki bu fiyat farkının nedenini biliyor musun hocam ?

Hayır, bilmiyorum.

| Intel Core i7 4720HQ İşlemci || Nvidia GeForce Gtx 950M 4GB Ekran Kartı || Kingston HyperX Impact 8 GB Ram Total 12 GB Ram || 1 TB HDD|| Samsung 850 Evo 250 GB SSD |

LG V30+ H930
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PokeBallPikachu P kullanıcısına yanıt
    Ne yapın edin gönderin derim. Fatura adresi olmasına gerek yok nereye derseniz oraya gönderirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kliksa alışveriş tecrübelerim.

http://forum.donanimhaber.com/m_112127676/f_//tm.htm#112991207

ama o zamanlar saçma sapan ups denilen bir kargo şirketiyle çalışıyordu

bir kere eve gelmişler ben yokmuşum diye anlaşma gereği benim ikitellideki yerine gidip almam gerekiyormuş

sanayi sitesi gibi tırların olduğu bir yerden gidip saati aldım

saat bozuk çıktı zaman ayarı yaptığımız yer elimde kaldı

aradım kliksayı bozuk çıktı bu dedim

ups yerine ptt den iade etsem olur mu dedim olur dediler

geri para iadesi yaptılar

yılmadım tekrardan daha güzel bir saat siparişi verdim.

bu sefer saatte sıkıntı yoktu ama bir ay kullandım pili bitti

gittim saatcide değiştirdim şu an cenovar gibi çalışıyor

bir kere de hepsiburadadan htc telefon aldım. Mikrofonu bozuk çıktı iade ettim para iadesi aldım

bir kere de koçtaşdan aynalı şifonyeR aldım, onunda aynası kutuyu açtığımda kırıktı

mail attım sadece ayna kısmını getirttiler.

Kısacası çok aktif online sipariş veren biri olmasam da, ticaret ahlakı büyük şirket küçük şirket farketmeksizin pek yok

çalışan işverene dünyanın parasını kazandırırken; işveren çalışana üç kuruş fazla para vermeyi çok gördükçe bizden bir cacık olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.