Şimdi Ara

Kliksa 3-4-5-6 Kasım 150/30-500/60-1000/100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİKKAT: Kampanya herkes için değil anladığım kadarıyla, sadece telefonlarına mesaj ile gönderilen kullanıcılar için geçerli sanırım. Bu kısım çok önemli.

Kampanya Koşulları:
    kliksa.com’dan 3-4-5-6 Kasım 2015 tarihlerinde tek seferde yapacağınız 150 TL – 499 TL arası alışverişlerde 30 TL, 500 TL – 999 TL arası alışverişlerde 60 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL hediye çeki kazanacaksınız.
    3-4-5-6 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan alışverişlerin iptal veya iade edilmesi durumunda hediye çeki kazanılamayacaktır.
    Hediye çekleri 18-19-20 Kasım 2015 tarihlerinde kullanılabilecektir. Bu tarihten sonra hala kullanılmayan hediye çekleri geçersiz sayılacaktır.
    Hediye çekleri 18 Kasım’da aktif olduğunda e-posta ile bilgilendirilecektir.
    Her alışverişte yalnızca 1 adet hediye çeki kazanılabilir.
    Hediye çeki kazanımına Altın, Takı, Mücevher ve Bebek Bezi alışverişleri dahil değildir.
    Hediye çeki kazanmak için yapılacak harcamada ödenen tutar baz alınacaktır. Ödeme sırasında kullanılacak başka bir indirim kuponu, kredi kartı puanı veya vade farkı hariç tutulacaktır.
    Bir kişi kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. Kampanyada hediye çeki kazanmanızı sağlayacak birden fazla işleminiz olması durumunda sadece en çok indirim kazanacağınız alışverişiniz geçerli sayılacaktır.
    Bir kişinin birden fazla kliksa.com hesabı açarak hediye çeki kazanmaya çalışması durumunda, bu hesaplar tespit edilecek ve bu kişi sadece 1 tane hediye çeki kazanacaktır.
    30 TL’lik hediye çeki en az 150 TL, 60 TL’lik hediye çeki en az 500 TL, 100 TL’lik hediye çeki en az 1.000 TL ve üstü sepet alışverişlerinde kullanılabilir.
    Her alışverişte yalnızca 1 hediye çeki kullanılabilir.
    Hediye çekleri bölünerek farklı alışverişlerde kullanılamazlar.
    Hediye çeki kullanımına Altın, Takı, Mücevher ve Bebek Bezi alışverişleri dahil değildir.
    kliksa.com kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    Alıcı, hediye çeki kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa hediye çeki kendisine tekrar gönderilecektir.
    Bu kampanya banka kampanyaları ile birleştirilebilir, fakat başka bir kupon kampanyası ile birleştirilemez. İndirim kuponu kullanarak gerçekleştirilen alışverişler bu kampanyaya dâhil değildir.
    Yapmış olduğunuz ve birden fazla ürün içeren alışveriş dahilinde herhangi bir ürünü iade etmeniz durumunda, iade etmiş olduğunuz üründen kazandığınız çek miktarı hediye çekinizin toplamından düşecektir. Kalan hediye çeki tutarınız aynı şartlarda ve tarihlerde geçerliliğini sürdürecektir.

Size özel hediye çekini nasıl kullanırsınız?
    Satın almak istediğiniz ürünleri sepetinize ekledikten sonra “Sepetim” sayfasında “Hediye çeki veya promosyon kodu kullanmak istiyorum” kısmında 18 Kasım tarihinde geçerli olacak hediye çekini seçerek “Kullan” butonunu tıklayın.
    Hediye çeki tutarı sepet tutarınızdan indirim olarak düşecektir.

Kampanya linki:
    http://www.kliksa.com/hediye-ceki?utm_source=ksadb-m&utm_medium=sms&utm_content=hceki&utm_campaign=2015-11-03
     Kliksa 3-4-5-6 Kasım 150/30-500/60-1000/100

• lg g4 1549 tl gözüküyor çok satanlarda tıklıyorum 1599 tl oluyor. puan vermişler fiyatları şişirmişler hemen.
  • 1 kez alışveriş yaptım, bir daha yanlarından geçmem. Müşteri temsilcilerinin yardımcı olmaya niyetleri yok. Ayrıca anladığım kadarıyla depoları falan da yok, benim ürünümü direkt üretici firma gönderdi, bunlar da ayrıca faturayı kargoladılar. 2 kargo birden geldi eve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 3 Kasım 2015; 13:27:15 >
  • bende tavsiye etmiyorum kliksayı sorun çözme diye bir anlayışları yok klasik kopyala yapıştır cevaplarla oyalıyorlar
  • Eylul basından masaustu ram aldım, dizustu gondermişler.
    iade etmem ürünü depoya gondermem 1.5 ay surdu simdide
    para iadesi v.b sekilde sorunun cözümünü bekliyorum oyle işte.. hala bekliyorum..
  • Kliksadan urun alinmaz. Ayni gun kargo yaznalarina ragmen 5 gunde urunu kargolayamadilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEMEKSEPETİ 20/10 2.5 tl
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da mesaj geldi, ancak kullanmam 2 bin tl alışveriş yapıp 100 tl indirim pek iç açıcı değil. Bu arada en son alışverişimde lg g3 aldım akşam saat 8'de sabah saat 10'da elimdeydi. Ve kendi depolarından gelmişti kargo. Daha önce parfüm almıştım o ise başka bir firmadan gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qenosit -- 3 Kasım 2015; 15:40:35 >
  • kliksa bu kampanya ayagına keriz söğüşlüyor satarken 1000 lira üstü ikinci alışverişine şu kadar indirim çeki diyor çek tarihi gelince herşeye indirim kadar bindirim yapıyor sonra çek tarihi geçince fiyatları eski haline getiriyor aslında bir nevi dolandırıcılık yapıyorlar fakat farkında değiller.kişinin algılama yeteneğinin zayıflığından yaralanmak fiili ile 157. maddeye göre konusu suç teşkil ediyor

Dolandırıcılık, en genel anlamıyla aldatma amacı ile yapılan kasıtlı eylemdir. Dolandırıcılık, türlerine göre farklılık gösterebilmektedir. Arkeoloji, edebiyat, emlâk, belge sahteciliği vb. dolandırıcılık türleri vardır.[1]

Türkiye[değiştir | kaynağı değiştir]
    Türk Ceza Kanunu'nun 157. maddesine göre, "hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan bir kişi" dolandırıcılık suçunu işlemiş olur ve bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına çarptırılabilir.[2] 158. maddeye göre dolandırıcılık suçunun aşağıdaki durumlarda işlenmesi hâlinde, "nitelikli dolandırıcılık" suçundan iki yıldan yedi yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur:[2]

Dinî inanç ve duyguların istismar edilmesi.
    Kişinin içinde bulunduğu tehlikeli durum veya zor şartlardan yararlanmak.
    Kişinin algılama yeteneğinin zayıflığından yararlanmak.
    Kamu kurum ve kuruluşlarının, kamu meslek kuruluşlarının, siyasî parti, vakıf veya dernek tüzel kişiliklerinin araç olarak kullanılması
    Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına olması.
    Bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması.
    Basın ve yayın araçlarının sağladığı kolaylıktan yararlanmak.
    Tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında; kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında.
    Serbest meslek sahibi kişiler tarafından, mesleklerinden dolayı kendilerine duyulan güvenin kötüye kullanılması.
    Banka veya diğer kredi kurumlarınca tahsis edilmemesi gereken bir kredinin açılmasını sağlamak maksadıyla.
    Sigorta bedelini almak maksadıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmm -- 4 Kasım 2015; 0:36:02 >

• çöp
  • Bir 500 liralık alışveriş yap, 60 TL kazan, bir 500 lira daha harca onu harcarken de 60 lira indirim al. Toplamda 1000 liraya 60 lira inidirim. Bunlar pek fena yahu.

çöp.
  • ya kardeşim tamam alayım da ne alayım ? ben her ay kedilere mama alıyorum sokakta döküyorum. ulan 50 lira 15kg mama. 3 tane alsam 3 aylık götürür. verdi 30 tl. bi 150 daha da onun için harcayacağım 6 aylık 15 kg mama stokunu bi tarafıma mı sokacağım ?

300 lira harca 270 liraya gelsin. Bana ne ? Ulan bi ürün alacak olsam zaten 2 ay beklesem 30 lira indirime girer.

para yatırmaya değmez salak salak kampanyalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.