Bildirim
KLİKSA %10 CHİP PARA VERİYOR MAX. 200₺ olmak kaydıyla
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
maximum nezaman ya bune bole her karta yapıyolar 
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: magicool
maximum nezaman ya bune bole her karta yapıyolar
en çok bonus ve world e yapıyorlar. Axess'e de arada böyle 3-5 gün ayırıyorlar işte. Maximum için hiç görmedim kliksa da. olmuşsa da bana hiç denk gelmedi..._____________________________ EsEs -
axess'le yolumu dün itibariyle ayırdım.
neo karttan hesap işletim ücreti kesilince axess'i de kapatma kararı aldım.
şimdiye kadar kart aidatı almadılar ve müşreti memnuniyeti adına bir çok kere fazladan chip para yatırdılar.
yine chip para teklif edildi ama kararımı vermiştim. hala borcum olmasına rağmen kartımı isteğim üzerine iptal ettiler
severek ayrıldık diyelim
bu arada kart iptalinde çirkeflik yapma konusunda garantinin eline kimse su dökemez_____________________________
-
Kazanılan chip para ne kadar süre içinde kullanılması gerekiyor acaba.Bununla ilgili bir yazı göremedimde. _____________________________ -

Böyle bir mail gelmiş, alışveriş yapacakların bilgisi olsun._____________________________ -
veriyor chip parayı vermesinede. lanet chip parayı kullanamıyorsunki hiçbir sitede
_____________________________ Think again !! -
acaba ayın 21 i dahilmidir yoksa 21 ine kadarmıdır. Şu sıra internet sitesi kapalı hiç ipad retina(4.nesil) 32gb fiyatı bakan oldumu orada _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android