Şimdi Ara

klavyeler karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben hem f hem de q klavye kullanıyordum.
    bilgisayarı ikisi de takılıyken açtım.
    şimdi f klavyeden yazınca q klavye dizilimiyle yazıyorum. q klavyenin a harfinde ise 6 yazmaya falan başladı. karıştı ortalık.

bölge ayarlarına girince f klavyenin ayarlarını değiştirebiliyorum ama q klavyem değişmiyor.
    f kablolu q kablosuz.
    nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 5 Nisan 2013; 3:48:58 >

• Hocam bu insan değil ki tabi karışır birini çıkar bilgisayar hem 2 si için ayar yapabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckrhn

Hocam bu insan değil ki tabi karışır birini çıkar bilgisayar hem 2 si için ayar yapabileceğini sanmıyorum.

Hocam f klavyeyi cıkarıp q'yu da cıkarıp tekrar taktım. Bilgisayarı restartladım. Ama ayarları tekrar yaptığımda yalnızca f klavyede ayarlar değişiyor. Klavye dilini q da yapsam f de yapsam q klavyem aynı ama f klavyem değişiyor. Anlamıyorum q klavyem neden ayarlanmıyor acaba?
    Yani yalnızca microsoft (q) klavye takılı,klavye dilini q yapıyorum ama değişmiyor. A komutu verdiğimde 6,q komutu verdiğimde ş yazıyor. Logitech (f) klavyemi takıyorum,klavye dilini f yapsam f q yapsam q yazıyor,onda değişiyor anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

quote:

Orijinalden alıntı: mckrhn

Hocam bu insan değil ki tabi karışır birini çıkar bilgisayar hem 2 si için ayar yapabileceğini sanmıyorum.

Hocam f klavyeyi cıkarıp q'yu da cıkarıp tekrar taktım. Bilgisayarı restartladım. Ama ayarları tekrar yaptığımda yalnızca f klavyede ayarlar değişiyor. Klavye dilini q da yapsam f de yapsam q klavyem aynı ama f klavyem değişiyor. Anlamıyorum q klavyem neden ayarlanmıyor acaba?
    Yani yalnızca microsoft (q) klavye takılı,klavye dilini q yapıyorum ama değişmiyor. A komutu verdiğimde 6,q komutu verdiğimde ş yazıyor. Logitech (f) klavyemi takıyorum,klavye dilini f yapsam f q yapsam q yazıyor,onda değişiyor anlamadım gitti.

Başka bilgisayarda deneyin windowsunuzda sorun olmuş olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye de tuş oturmuyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.