Şimdi Ara

Klavyedeki kısayol tuşlarının kullanılması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Benim klavyem Turbo-Media KB9801R+ markalı bir şey. Ama nedense ben bunun diketindeki programı ibr türlü kuramıyorum. İşletim sistemim xp otomatik görüyor ama üst kısımda kısayol tuşları var.Bunlar işlevini görmüyor. Hesap makinası tuşuna basıyorum, başka bir şey çıkıyor. Cd açma tuşuna basıyorum ses açılıyor gibi bir şeyler yani. Bunu hasıl halledebilirim. Bu konuda yardım edebilirmisiniz.

aygıt yöneticisinden klavyenin sürücüsünü güncelleştire gel ve oradan yine aynı marka adı altında farklı bir klavye belirt bakalım çalışacakmı

DRİVER INI TANITMANI İSTİYORDUR..
  • İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Ama deville arkadaşımın dediği gibi yaptım 1 tane klavye adı görünüyor. başka da bir şey yok. Yada ben yapamadım. Donanım konusunda pek tecrübem yok. Bilgi veren arkadaşlar daha açıklayıcı bilgi verirlerse memnun olurum. PC'yi ben bir arkadaştan aldım. 2. el yani. Arkadaş nasıl yapıyorsa bir şekilde yapıyordu. Klavyenin disketi var. Ben kaç kez disketten yüklmeye çalıştım yapamadım. Dediğim gibi arkadaş disketsiz bile nasıl yapıyorsa yapıyordu yaaa.

ve hayet güzel çalışıyor işletim ne

klavyen niyadını doldurmuşta olabilir
    driverguide.com uyelik istio ben veryim istersen sana kasapcan@hotmail.com msn den gel al
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.