Şimdi Ara

klavyede bir tuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar virtgül tuşu çalışmıyor pcmde açılırken şifreli.vede pc açıldığında virgül tuşu kendiliğinden ben bir tuşa basmadığım sürece hep virgül işareti koyuyor fakat ben bir tuyşa bastıktan sonra duruyor vede kendim çalıştıramıyorum.nedn olabilir 2-3 aydır böyle

• İlk Önce Sisteminde Sorun Olabilir Format İle Düzelebilir Olmaz ise Yeni Klavye Almanı Tavsiye Ederim
  • Klavye'ye sıvı kaçırdığınızı tahmin ediyorum , imkanınız varsa tuşu söküp temizlemeye çalışın , düzelmez ise yeni bir klavye almanız gerekebilir..
  • yeni klavye al düzelir
  • Klavyenizin icini acmamanizi oneririm.Cunku toplamasi zor olabiliyor. 2 klavyeyi boyle pert ettim sivi kacmasi yuzunden.Baska bir klavye ile deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyenin bozuk olan tuşlarını ve çevresindekiler çıkartın temizledikten sonra tekrar takın bakalım çözüm olabilir.
  • önemsiz bir tuş zaten yani değilmi virüs falan değildir ondan sordum antivirüsle tarattım 2 virüs bulmuştu fakat sonra pc yavaşlamaya başladı silemedim tekrar taratıyom cpu 30 ram 37mi ne fakat hala pc yavaşlıyo neden olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye de tuş oturmuyor
    14 yıl önce açıldı
    KLAVYEDE BAZI TUŞLAR ZOR BASIYOR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbuyumişte

önemsiz bir tuş zaten yani değilmi virüs falan değildir ondan sordum antivirüsle tarattım 2 virüs bulmuştu fakat sonra pc yavaşlamaya başladı silemedim tekrar taratıyom cpu 30 ram 37mi ne fakat hala pc yavaşlıyo neden olabilir

Virüs diyen arkadaşlar klavyedeki tuşla ne alakası var açıklık getirirlerse sevinirim.

CPU kullanımı sistem boştayken %30 ise arka planda çalışan yavaşlamaya neden olan uygulama açıktır.
  • antivirüs tarama yapıyo fakat 30dayken dyavaş olması anormal dğilmi
  • quote:

antivirüs tarama yapıyo fakat 30dayken dyavaş olması anormal dğilmi

Tarama yaparken antvirüs programı sistemi kasabilir , Sistem özellikleri ve kullanmış olduğunuz programı göz önünde bulundurmak gerekir.

• çok sağolun hocam içimi rahatlattınız
  • quote:

çok sağolun hocam içimi rahatlattınız

ESET Smart Security 5.2 Önerimdir deneyebilirsiniz. Sistemi o kadar yormuyor..
  • klavyenin arasına bişey sıkışmış olabilir ekmek kırıntısı falan :D
  • klavyenin içinde ne ararsan varda o tarafta pek birşey yok zaten pcyi hiç kız kullanmıyo fakat klavyenin içinde kız saçları var upuzun saçlar benim saçım kısa benim saçımda olamaz
  • quote:

klavyenin içinde ne ararsan varda o tarafta pek birşey yok zaten pcyi hiç kız kullanmıyo fakat klavyenin içinde kız saçları var upuzun saçlar benim saçım kısa benim saçımda olamaz

Klavyeyi ters çevirerek masaya vurun böylelikle içindeki pislikleri temizlemiş olursunuz..
  • biraz çıktı gibi ama minik çips parçası galiba çıkmadı yön tuşlarının içindeki saçlarda çıkmadı sert vurursam tuşlar zarar görcek diye korkuyom hocam sağol
  • quote:

biraz çıktı gibi ama minik çips parçası galiba çıkmadı yön tuşlarının içindeki saçlarda çıkmadı sert vurursam tuşlar zarar görcek diye korkuyom hocam sağol

Tuşları çıkartıp temizleyebilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.