Şimdi Ara

Klavye Virüsü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem masaüstü bilgisAyarımda hem dE notebookumda bir soRun vaR. Klavye çoK garip davrAnıyor. Shift baZeN çalışıp bazeN çalışmıyor. BazeN rAstgelE harflEr büyük oluyor(şu anda gÖrdüğünüz üzere). Caps LoCK'U açınca kapatamıyorum bazen. bazen donuyor yazdıklarım.

ama şunu söyleyebilirim ki hiç bir sorun tutarlılık göstermiyor. bir süre devam edip başka bir soruna bırakıyor yerini(bakın mesela şu anda da shift çalışmamaya başladı). başka bir klavye denemem bir işe yaramıyor. ayrıca sorun hem masaüstü hem notebook bilgisayarlarımda olduğundan bir virüs problemim olduğundan emin gibiyim. yardımcı olursanız çok iyi olur.

teşekkürler.

• Merhaba,

Yazmış olduğunuz gibi her iki bilgisayardaki sorun aynıysa, yüksek ihtimal virüs yüzünden böylesine bir sorun yaşıyorsunuz.

Cihazlar muhtemelen aynı ağa bağlı, cihazları ağdan çıkartın ve teker, teker Güvenli Modda tam taramaya tabii tutun. Virüs programları da işe yaramazsa, verilerinizi harici bir depolama aygıtına yedekleyin ve mutlaka bu yedeklerinizi bir kaç farklı virüs programı ile taratın.

Daha sonra, her iki bilgisayara da Fdisk yaparak yeniden kurulum yapın.

Kolay gelsin.
  • 2'sinede son zamanda yüklediğin ortak programı sil.
  • Arkadaşlar bilgisayarlarımda çok değerli bilgiler var. Şu anda format benim için bir seçenek değil. Öncelikle bunu söylemeliyim. İki bilgisayarımla da sürekli senkronize biçimde çalışıyorum. İkisine de aynı flash diskle dosyalar yüklüyorum ancak son zamanlarda yeni bir program yüklemedim. Bu tür sorunlar için geliştirilmiş bir virüs programı ne önerebilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Querorz

Arkadaşlar bilgisayarlarımda çok değerli bilgiler var. Şu anda format benim için bir seçenek değil. Öncelikle bunu söylemeliyim. İki bilgisayarımla da sürekli senkronize biçimde çalışıyorum. İkisine de aynı flash diskle dosyalar yüklüyorum ancak son zamanlarda yeni bir program yüklemedim. Bu tür sorunlar için geliştirilmiş bir virüs programı ne önerebilirsiniz?

ESET NOD32

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yüksek ihtimal dediğin gibi bilgisayarında virüs var. Herkesin de düşüneceği gibi ilk olarak kapsamlı bir virüs taraması yaptırın. Kapsamlı derken birden fazla virüs programı ile yaptırmanızda yarar var. Eğer sorunu çözemezseniz, önemli bilgilerinizi harici bir HDD'ye atıp, bilgisayarlarınıza format atmayı deneyebilirsiniz. Tabi harici HDD'ye attığınız dosyalarınızda da virüs olma ihtimali var. O yüzden dediğim gibi ilk olarak virüs taraması yaptırmanız şart.
  • Kardeşim bunların içinde en kolayı ben olsam yani lazım olan şeyleri usb ye atarım iki bilgisayarada full bütün içindekileri bütün harddiski silerim windows u tekrar kurarım usb yi takmadan öncede usb koruma programı indiririm öyle takarım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye Virüsü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar teşekkürler yardımlarınız için. nod32 yükleyeceğim şimdi. Şimdi farkettim de ekran klavyesinde bile çalışmıyor fonksiyonların pek çoğu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.