Şimdi Ara

Klavye ve mouse'daki ağır yağ katmanı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar klavye ve mouse'da ağır bir yağ katmanı oluşuyor nasıl engelleyebilirim?

• silecen baba, senin elinden geliyor onlar yoksa klavye üretmiyor zaten parmak izleri de o yağların sonucu
  • quote:

Orjinalden alıntı: suslu76

silecen baba, senin elinden geliyor onlar yoksa klavye üretmiyor zaten parmak izleri de o yağların sonucu

hergün siliom ama yine yağlanıo.
  • günde 3-4 kere siliom ellerimi falan yıkıyom fayda etmio.
  • Tadı böyle tuzlu biraz di mi?
  • sence klavye mause un yağ üretiyo olabilirmi
    yağlı ellerinle dokunmazsan bi sorun kalmaz sanırım..
  • kardeş herkeste oluyor.Ama senin elindeki yağ miktarı falzla olbilir.Kişinin ten yapısına göre değişir. Ben şahsen senede bir kez tuşları teker teker çıkarıp iyice temizliyorum. içinden herşey çıkıyor walla. kıl, ekmek kırıntısı, toz, vs vs..

Başka şey çıkaran arkadaşlar varsa buraya yazsınlar paylaşalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstübü, işini görür zannımca....
  • PC başına oturmadan elerine biraz pudra serpiştir... hiç problemin kalmaz... Bir de dow sabun kullan...
  • ellerir terliyordur terden dolayı ellerindeki yağ bulaşıyor kolnya sür
  • benimkinin derisi soyudu derisi varmışta mausun ilk başta kolanya sürmüştüm bi baktım mause soyuluyo
  • Kükürtlü sabun kullan bilgisayara oturmadan önce yağ mağ kalmaz
  • ellerim fln zaten çok terliyor. zaten kendimde terliyorum. bilg zaten sıcak. odamda küçük ve güneye bakıyor. bide aşağıda dondurma yapıolar.(buzdolaplarının arkasının sıcak olması gibi o da acayip ısı yayıyo. 45-50 C'yi rahat bulur odam.) eriyecem bigün galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.