Şimdi Ara

Klavye tuşlarına farklı görevler atama (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela CTRL + YUKARI tuşuna basınca sesin açılmasını, CTRL + AŞAĞI tuşuna basınca sesin kısılmasını sağlayan klavyeye yeni görevler verebileceğim bir program var mı?
    Amacım bilgisayardaki herhangi bir klasörü açmak için vb. kısayol tuşu oluşturmak değil, onu Windows kendi de yapıyor zaten. Benim amacım ses, ekran parlaklığı gibi komutları düzenleyebilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udjat -- 8 Eylül 2014; 22:44:04 >

• quote:

@sercrazy Üzerinden zaman geçmiş ama bundan sonraki arkadaşlar için söyliyeyim. VOLUMOUSE adlı program ile ister mouse a ister klavyede herhangi bir tuşa ses azaltma çoğaltma atayabilirsiniz. Ben + ve - ye atadım örneğin. Ayrıca mouse da tekerlek tıklanmış halde iken tekerlek çevrildiğinde de ses açma kısma yapabiliyorum.
  • çok farklı bir bakış açısı. Tebrik ederim sizi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

quote:

@sercrazy Üzerinden zaman geçmiş ama bundan sonraki arkadaşlar için söyliyeyim. VOLUMOUSE adlı program ile ister mouse a ister klavyede herhangi bir tuşa ses azaltma çoğaltma atayabilirsiniz. Ben + ve - ye atadım örneğin. Ayrıca mouse da tekerlek tıklanmış halde iken tekerlek çevrildiğinde de ses açma kısma yapabiliyorum.

Çok teşekkür ederim. Sadece klavye tuşlarına atamayı yapamadım (CTRL + Down gibi) ama CTRL + Aşağı Tekerlek Hareketi yaptım, bu da çözüm oldu sayılır çok sağolun.

Gecenin karanlığında bilgisayar başındayken F tuşları arasında gezintiye çıkmak zor oluyor biraz.
    FN'yi bul, sonra F tuşları arasından sesi kısma tuşunu bul (mesela F7 diyelim) falan sıkıntı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udjat -- 8 Eylül 2014; 22:44:40 >

• Güzel bi uygulama pcye geçince bakicam volmouse uygulamasina

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.