Bildirim
Kısayol tuş atama programı (yardım)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up :/ -
kimse mi bilmiyor böyle program -_- -
her programın kısa yolları zaten bulunmakta. bazı porgramlarınkini ise istediğini gibi düzenleyebiliyorsun. hangi programı kullanıyorsan googledan kısa yollarını araştır. mesela müzik için ben wmp 11 kullanıyorum. ve kısa yollarıyla dediğin şarkıları ileri alma, geri alma yapılabiliyorum. 1-2 kısa yolu alta yazıyorum. sen hangi programı kullanıyorsan onun kısa yollarını araştırıp bulabilirsin, kendin atamana gerek yok. eğer illaki kendin atamak istiyorsan gom player ve k-lite codec packin yürütücüsünde kısa yolları istediğin gibi ayarlayabilirsin.
CTRL+P: Dosyayı yürütme veya duraklatma
CTRL+S: Kayıttan yürütmeyi durdurma
F8: Sesi tamamen kapama
F10: Sesi arttırma
F9: Sesi azaltma
F11: Tam ekran
CTRL+B: Önceki öğeyi yürütme
CTRL+F: Sonraki öğeyi yürütme
CTRL+ÜST KARAKTER+B: Geri sarma
CTRL+ÜST KARAKTER+F: ıleri sarma -
ya multimedia gibi lazım mesela oyundayken alt tab yapmadan değiştirmek için.. -
winamp'ın kısayollarını etkinleştirdikten sonra istediğini atabiliyorsun.baska programa gerek yok.zaten multimedya tuşlarıda hangi programa etkileşim sağlarsan onun görevlerini yerine getiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 17 Nisan 2011; 23:42:36 > -
Aradığın şey burda
http://www.bolindir.net/klavyeye%20k%C4%B1sayol%20atama%20program%C4%B1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X