Şimdi Ara

Kısayol tuş atama programı (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.. Bana bir program lazım kısayol tuşları atamak için mesela win+sağ ok sonraki şarkıya geçmesi için win+sol ok önceki şarkıya alması gibi.. Laptop klavyesinde multimedia tuşları olmadığından ona benzer tuşlar atmak istiyorum yani.. Herkesin ilgisi için teşekkür ederim (:

• up :/
  • kimse mi bilmiyor böyle program -_-
  • her programın kısa yolları zaten bulunmakta. bazı porgramlarınkini ise istediğini gibi düzenleyebiliyorsun. hangi programı kullanıyorsan googledan kısa yollarını araştır. mesela müzik için ben wmp 11 kullanıyorum. ve kısa yollarıyla dediğin şarkıları ileri alma, geri alma yapılabiliyorum. 1-2 kısa yolu alta yazıyorum. sen hangi programı kullanıyorsan onun kısa yollarını araştırıp bulabilirsin, kendin atamana gerek yok. eğer illaki kendin atamak istiyorsan gom player ve k-lite codec packin yürütücüsünde kısa yolları istediğin gibi ayarlayabilirsin.
    CTRL+P: Dosyayı yürütme veya duraklatma
    CTRL+S: Kayıttan yürütmeyi durdurma
    F8: Sesi tamamen kapama
    F10: Sesi arttırma
    F9: Sesi azaltma
    F11: Tam ekran
    CTRL+B: Önceki öğeyi yürütme
    CTRL+F: Sonraki öğeyi yürütme
    CTRL+ÜST KARAKTER+B: Geri sarma
    CTRL+ÜST KARAKTER+F: ıleri sarma
  • ya multimedia gibi lazım mesela oyundayken alt tab yapmadan değiştirmek için..
  • winamp'ın kısayollarını etkinleştirdikten sonra istediğini atabiliyorsun.baska programa gerek yok.zaten multimedya tuşlarıda hangi programa etkileşim sağlarsan onun görevlerini yerine getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 17 Nisan 2011; 23:42:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    masaüstü sağ tuş yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.