Şimdi Ara

klavye tavsiyesi ( acil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bütçem maksimum 200tl, güzel bir klavye arıyorum. g105 lerin tuş yapısı ve sertliği hoşuma gitmekle birlikte bileklik olmaması sıkıntı oldu.
    kablolu kablosuz farketmez, pro olarak oyuncu değilim.
    internet sitesi veya mağaza farketmez; önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagriyil

arkadaşlar bütçem maksimum 200tl, güzel bir klavye arıyorum. g105 lerin tuş yapısı ve sertliği hoşuma gitmekle birlikte bileklik olmaması sıkıntı oldu.
    kablolu kablosuz farketmez, pro olarak oyuncu değilim.
    internet sitesi veya mağaza farketmez; önerilerinizi bekliyorum.

Steelseries Apex RAW Oyuncu Klavyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Mart 2014; 1:22:20 >
  • Razer lycosa var amam detaylı araştırmadan alma şikayetçisi çok ama memnun olanda çok bak burda bir türk incelemiş:

http://www.youtube.com/watch?v=RMiGdrhbAv8
  • g105 ' in tuş yapısı hoşunuza gittiyse bileklikli olan g110 modeline bakabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

g105 ' in tuş yapısı hoşunuza gittiyse bileklikli olan g110 modeline bakabilirsiniz .

evet hocam, büyük sayılabilecek ve sert tuşları seviyorum. mekanik verecek kadar bütçem yok; ama g105 tuşları bu anlamda beni tatmin etti..
    g110 nerede bulabilirim ve sizin önerebileceğiniz başka bir model var mı? oyun oynarım ama öyle fazla vakit ayıramadığım için oyun klavyesi olması da şart değil.

• Hocam bir de bjk_murat nickli arkadaşın önerdiği klavye var , steelseries de oyun bazında baya deneyimli ve kalitelidir . o klavyeye de bakabilirsiniz . her ikisi de gameekstra.com da stokta görünüyor . oradan diğer modellere de bakabilirsiniz . Valla hocam , iyi bir multimedya klavye de iş görebilir o zaman .

http://www.cizrecozum.com.tr/sv_resim.asp?sno=30358&knm=3

böyle birşey kullanıyordum . Tuşlar dediğiniz gibi büyük ve aşırı sert olmamakla birlikte orta sertlikteydi . Çizimlerde kullanırken çok güzeldi . Sonradan g103 aldım . Tuşlarda tabiki logitech kalitesi anlaşılıyor ancak multimedya bazında yetersiz geldi . Hem steelseries hem de logitech sizin işinizi fazlasıyla görür .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 6 Mart 2014; 17:29:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    2 ay önce açıldı
    KLAVYE ÖNERİSİ
    4 ay önce açıldı
    Klavye önerisi lazım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.