Şimdi Ara

Klavye & Mouse Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan inca marka kablosuz bir klavye mouse set kullanmaktayım. Ancak arada bir atlamalar ve algılamalar da ki zayıflıklar nedeliyle rahatsız oluyorum. Bu seti film izlerken müzik dinlerken yatak keyfinde kullanmayı düşünüyorum.
    Oyun oynamak içinse sizlerin önerileriniz ile birer adet klavye ve mouse almak istiyorum.
    Sadece LoL oynuyorum. Öyle fazla abartılı birşey olmasına gerek yok. Klavye ve mouse toplamda bana 100 tl ye maal olsa kâfidir.
    Sağlam olsun, biraz da ışıklandırmalı falan olursa hiç fena olmaz
    Onun dışında kaç adet tuş olduğu falan önemli değil.
    Hepsiburada dan baktığımda orta halli olarak everest ve trust marka mouseler hoş gibi ( 1-http://www.hepsiburada.com/liste/everest-sm-616-kablolu-oyuncu-mouse/productDetails.aspx?productId=bd802153&categoryId=1590 // 2-http://www.hepsiburada.com/liste/trust-gxt-152-illuminated-aydinlatmali-kablolu-siyah-oyuncu-mouse-mou-trust-19509/productDetails.aspx?productId=bd800748&categoryId=1590 )

klavye olarak da a4 tech in bu modeli işimi görür diye düşünüyorumhttp://www.hepsiburada.com/liste/a4-tech-x7-g800v-usb-multimedya-oyun-klavyesi/productDetails.aspx?productId=bd132149&categoryId=1190
    Biliyorum çok konu var ancak konularda önerilen modeller çok pahalı ve çok abartılı. Bana biraz daha alt sınıf lazım. Daha yeni ses sistemi ve kulaklık aldığım için bütçeyi küçük tutmak zorundayım :)

Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodyTravers -- 25 Şubat 2015; 18:53:09 >

• Cooler Master Storm Devastator Gaming Klavye Mouse Set
    Hem ledli, hem çok karizmatik. Mouse da çok güzel hocam kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı 115 lira. Alırsanız Game Extradan almanızı tavsiye ederim çünkü orada hem Türkçe Q klavye , hemde enter tusu buyuk versiyonu satılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz siteden seti buldum gayet güzel duruyor neden olmasın :)
    Daha önce hiç kullandınız mı? Kalitesi hakkında ve site güvenilirliği hakkında yorum yapabilirmisiniz acaba?
  • Hocam kullamadım ama bende 2 aya kadar pc toplayacağım bol arastırma yapıyorum açıkcası gaming set arıyordum ama öyle makro kullanacak kadar sıkı oyuncu değilim ama genede gaming istiyordum. Bu seti gördüm sade güzel kaliteli olduğunu incelemelerde herkes söylüyor güvenebilirsiniz Cooler Master'a Game Extraya gelince benim de tereddütlerim vardı arastirdirdim cod turnuvalarında sponsor olacak kadar saglam bir site fiyatlar gayet iyi zaten game extra dısında bir yerden alırsanız bi anlamı kalmaz çünkü türkçe q olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHorse -- 25 Şubat 2015; 20:15:03 >

• Anladım dostum ilgilendiğin için çok teşekkür ederimn :) Eğer 100 TL Bandında başka rakibi çıkmazsa sanırım bu seti alacağım :) Teşekkür ederim
  • Neden yaptım nasıl oldu hiç bilmiyorum ama Bloody B120 Turbo klavye ve Logitech G302 Daedalus Prime mouse siparişi verdim bugün hb den :) 10 tl ye de bir mouse pad gelicek :)
    Toplamda 230 TL tuttu yarın gelmez ama cumartesi elimde inşaallah.
    Geldiğinde kullanıcı yorumumu paylaşırım tavsiye bekleyen arkadaşlara da fikir sağlamış olurum :)
    Teşekkürler TheHorse
  • Logitech G602 mouse öneririm harika

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUSE TAVSİYESİ
    4 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse önerisi
    2 ay önce açıldı
    Mouse Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem klavyede, hem mouse de şıklık ve kalite bir arada :) Bu fiyat aralığında birşey alacaklara gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim :)
    Daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)
    Sağolun
  • Hayırlı olsun .
  • Nasıl hocam klavyeden memnun musun? ben de açıkçası seninle aynı durumdayım (ben de tavsiye arıyorum)
  • en yakın 1 milyoncuya 20 25 arası kablolu kablosuz istersen 40 55 arası setler bulunmakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Nasıl hocam klavyeden memnun musun? ben de açıkçası seninle aynı durumdayım (ben de tavsiye arıyorum)

Ben kullanıyorum uzun zamandır B120yi.Bir sorun varsa bana sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

quote:

Nasıl hocam klavyeden memnun musun? ben de açıkçası seninle aynı durumdayım (ben de tavsiye arıyorum)

Makro (programlanabilir tuslar) kullanmiyorum, alttan isik vermesi obemli benim icin ama en onemli ozelligi evladiyelik olmasi. Eger bunlara uyuyorsa, 125 lira verip almaya deger mi?

Edit: aklima girdiler, logitech g105 siparisi verdim. Insallah pisman olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 30 Ekim 2015; 12:12:22 >
  • Everest kb 3500 + logitech g300s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Makro (programlanabilir tuslar) kullanmiyorum, alttan isik vermesi obemli benim icin ama en onemli ozelligi evladiyelik olmasi. Eger bunlara uyuyorsa, 125 lira verip almaya deger mi?

ikiside ayni kalite merak etme ama B120 cana daha yakin yauv saglam ürün yani.

Cok bisey degismez kirmizi yerine mavi isik cikcak sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ikiside ayni kalite merak etme ama B120 cana daha yakin yauv saglam ürün yani.

Cok bisey degismez kirmizi yerine mavi isik cikcak sadece

Iyi madem ya; gelince tecrubelerimi yazarim

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Ben de g105 alacağım en yakın zamanda. Onizlenimlerinizi bekliyorum

• Kliksa'dan sipariş ettim, kısmetse gün içinde kargoya verilecekmiş. Bir kaç gün kullanırım, bir iki oyun falan oynar wordde falan yazar izleninmlerimi aktarırım ama hatırlatmayı unutma hocam
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Tamam pm atarım. Özellikle merak ettiğim 2 konu var. Işıkları karanlıkta göz yormayacak ama yeteri kadar tuşları aydınlatacak değerde mi? Bir de sol taraftaki makro tuşları serçe ve yüzük parmağıyla ulaşılacak mesafede mi? Bir de ebatlarını yazarsanız memnun olurum.
    Ekleme: genellikle Moba(Lol,Dota tarzi) oynurum. Makroyu işleme sürelerine de bi bakar mısınız? Ve de abc yazısını once a sonra b sonra c olarak mi yoksa direk abc olarak mı yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 30 Ekim 2015; 15:22:52 >
  • Beyler g300s teknosada 85TL idi. Almadım daha ucuza bulunur diye de normal midir fiyatı? Hb'dan falan da bakacagim da en azindan bi mousepad hediye etsin hiç yoktan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.