Şimdi Ara

Klavye & Mouse Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HasanNm

Tamam pm atarım. Özellikle merak ettiğim 2 konu var. Işıkları karanlıkta göz yormayacak ama yeteri kadar tuşları aydınlatacak değerde mi? Bir de sol taraftaki makro tuşları serçe ve yüzük parmağıyla ulaşılacak mesafede mi? Bir de ebatlarını yazarsanız memnun olurum.
    Ekleme: genellikle Moba(Lol,Dota tarzi) oynurum. Makroyu işleme sürelerine de bi bakar mısınız? Ve de abc yazısını once a sonra b sonra c olarak mi yoksa direk abc olarak mı yazıyor.

Hocam bosuna pm atma, hem de herkes gorsun

Urun bir saat once falan elime ulasti. Ilk izlenimlerimi aktarayim. Oncelikle odam gun isigini direkt almayan bir yerde ancak los da sayilmaz, boyle dusun odami. %100de klavyenin isigi ise tuslari belli eden, ama goze batmayan duzeyde. Zaten gece kullanacagim icin isigi hep %50de kullanirim buyuk ihtimalle. Boyutlara ise internetten ulasirsin, olcmedim acikcasi ama oyle cok da buyuk gelmedi. Elime rahat oturdu, yine ayaklarini kaldirinca o bahsettigim rafa sigdi ve rahat kullaniliyor. Onun disinda yan tuslar (g) cok rahat erisebilecek yerde ama eger elin benim gibi klavyenin kenarina oturmaya aliskinsa basta biraz zorlanirsin cunku elin hep o g tuslarina gidiyor, oynadikca alisirsin ama. Bilmiyorum ister misin ama haberin olsun bilek destegi yok, evde havlu mavlu koy altina Tuslar sessiz, daha dogrusu cok az sesi var. Basimlari yumusak, hissi de yumusak. Basinca algiliyor, yani oyle minisaniye farklarini anlayacak kabiliyette degilim mal olarak da saglam duruyor ama yine de dikkatli kullanmakta fayda var, ozellikle heyecanli kullanicilar.

Eklemeyi unuttum, elime rahat oturdu ama tipki g tuslarina alisir gibi eger buyuk tusludan gecersen tuslarin boyutuna da alisma surecin olur, sanki bana biraz sikistirilmis gibi geldi yayvan tusludan gecince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 31 Ekim 2015; 11:02:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2.5 senedir kullanıyorum G105 modelini güzel klavyedir pişman edeceğini sanmam.
  • Beyler g300s almayi dusunuyorum da laptop kullaniyorum bir sorun olmaz degil mi kullaniminda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. anlattığınıza göre tam da istediğim gibi bir klavye. şimdiye kadar kullandığım hiçbir klavyede bilek desteği yoktu(gerçi bu ilk gaming klavyem olcak ama )o yüzden zorlanacağımı sanmıyorum. içimi rahatlattınız. bir de şu son yazdığım, g tuşları komutu teker teker mi işliyor yoksa hepsini bir anda mı, ona bakar mısınız? tekrar teşekkür ederim. Hayırlı olsun.
    NOT(herkese) : g402'lerde çift tık sorunu hakkında bilgi verir misiniz acaba? konudan bağımsız olucak ama k.b.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.