Şimdi Ara

Klavye geç açılıyor bazen açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mtk6582 ve 1,5gb ramli bir telefonum var.Android 4.2.2 yüklü şuan genel olarak memnunum ama klavye problemi hariç.Gerek tarayıcı,facebook,mesaj ekranı farketmiyor klavyede aşırı derecede lag var.Arama satırına tıklıyorum 3-4 sn sonra geliyor veya gelmiyor.3-4 tane klavye denedim ama sorun çözülmedi.Cihaza restart cekince düzeliyor.Ama 2-3 saat sonra tekrar baslıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kelime tahmin özelliğini kapat. Birde öğrenme fnksiyonu varsa onu kapat dene usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kelime tahmin özelliğini kapat. Birde öğrenme fnksiyonu varsa onu kapat dene usta

Onlar kapalı zaten yine aynı lag var klavyede bişey klavye uygulamasına müdahale ediyor gibi geliyor ama anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorunu bende yaşıyorum internette sorunu çok aradım hiçbir sonuca ulaşamadım lütfen yardım edin
  • Cihaz üzerinde gelen stock klavye uygulamasını kullanın, Task Manager gibi arka planda çalışan uygulamaları kapatan Program varsa silin. Telefonun önbellek rami doluyor muhtemelen yeniden başlatınca düzelmesinin sebebi budur ama çoğu zaman Task Manager programı yüzünden olur, Clean master veya Wondershare programı varsa özellikle bunları silip bir deneyin.

• Bendede ayni sorun oldugunu farkettim, not 2 kullanicisiyim klavye sadece google taramaya giris yaptigim zaman gec geliyordu.
    Ramin cok kullanildigini dusunerek telefondaki uygulamalari kaldirdim,sorun cozulmemisti.
    Daha sonra farkettimki telefondaki KONUM secenegini kapattigimda klavye normal acilma hizina kavustu.
    Konumu aktif hale getirdigimiz zaman google konum hizmetini kullansinmi diyor, bu konum bilgisi yuzunden klavye gec geliyordu, google tarayiciyi eski hizinda kullanmanin tek yolu "KONUM" secenegini kapatmak.Sorunun dogru yerden kaynaklandigini garanti altina almak icin LG G3 de kontrol sagladim, ayni tepkileri verdi klavye, Sorun % 100 buradan.

• lewel123 kullanıcısına yanıt
    Bence cihaza çok yüklenmişsin kardeşim. Özellikle facebook messenger gibi uygulamalarinin verileri çok oldugu icin cihazlari kasıyor genellikle. Face ile messenger in verilerini silip kullandigin klavyenin ayrica verilerini sil. Sorunun kalacagini sanmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart çok geç açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.