Şimdi Ara

Klasörün görünüm özelliklerini nasıl sabit tutarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XP ve Vistada farketmez açtığımız bir klasöre koyduğunuz çeştli dosyaların görünüm ve yerleşiminin sabit kalması gerekir.

Fakat bazı klasörler nedense ayar tutmuyor. Bu klasörlerdeki dosyaları mesela : Simgeleri Ada göre yerleştir; Görünümü de listele şeklinde yapıp kapattıktan bir süre sonra klasörü tekrar açtığımızda dosya sırasının karıştığını ve görünüm özelliklerinin listeden başka bir şekle, mesela Döşeme'ye veya Ayrıntılar'a dönüştüğünü görüyoruz.

Klasörü tekrar açtığımızda son içindeki simhgelerin son ayarladığımız şekilde olmasını nasıl sağlarız?

• sağ tuştan Otomatik düzenle dedinmi?
  • quote:

sağ tuştan otomatik düzenle dedinmi?

masaüstünde yaparsan otomatik düzenle çalışıyor.Ama o zaman masaüstündeki düzenin değişiyor.
    Benin sorunum masaüstü deil sarı renkli klasörlerin içindeki nesnelerin düzenini son bıraktığım şekilde bulmak.
  • araçlar-klasör seçenekleri- görünüm ve resimde seçili yerin işaretli olması lazım sanırım...

uygula dedikten sonra bütün klasörlere uygula dersen teker teker uğraşmana gerek kalmaz
  • maglor55 sağol önerin için. Yanlız "Her bir klasörün görünüm ayarlarını anımsa" işaretliymiş bende de.

Ama
    quote:

uygula dedikten sonra bütün klasörlere uygula dersen teker teker uğraşmana gerek kalmaz
    diyorsun ya bütün klasörlere uygula komutunu Bulamadım. Bunu yaparsam olacak. Nereden yapılacağını söylerseniz uygularım.
  • Resimde oynama yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 8 Şubat 2008; 14:13:59 >
  • chingachgook arkadaşım sağol.

Ben kendime ne diyeyim yani.
    Gözünün önündeki tuşu göremiyorsam demek ki PC nin başında çok kalmışım.
    Gidip biraz başka işler yapayım yahu, bu ne canım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende sağol kardeş.Olur böyle şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.