Bildirim
Klasör seçeneklerinde Gizli dosyalarda sorun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Google'da "Kill Amvo" diye aratırsan bulabilirsin, o program temizliyor. -
Aynı sorun bende de var avast kullanıyorum fakat görünürde virüs yok tek çözüm formatmı başka yolu yokmu? -
quote:
Orjinalden alıntı: alpercem70
Google'da "Kill Amvo" diye aratırsan bulabilirsin, o program temizliyor.
Paylaşım için teşekkürler 700 mb lık antivirüs programı bu sorunu çözemezken 1 kb lık ufak bir program sorunu çözdü -
teşekkür ederim bu programı saklıcam süper bişe
-
programı pmden atabilecek varmı bendede var aynı sorun -
Banada olmuştu, çözümünü bi nebzede olsa buldum
Başlat / Ara(gelişmiş) / Gizli dosyaları göster / Ve dosyanın ismini yazıp aratın.. -
http://r a p i d s h are.com/files/137551902/kill_amvo_virus_usb.rar -
herkesin sorunu nu çözmüş benim pc deki sorunu çözmedi
@|_ÖmeR_| bende bu yöntemi kullanıyorum -
klasör seçenekleri fix veya combofix vamsoft.exe amvo.exe gibi virüsleri temizler bu virüsleri normal antivirüslerle temizleyemiyorsunuzki bu virüsler genelde flashdisk ve bazı indirdiğiniz dosyalardan gizlice bulaşırlar -
hiçbiri olmadı avafind programı ile görebilirsiniz.ama bu geçici bir çözüm çünkü gizli dosyalara(documents and settings,program files dahil) ulaşamayan bir çok program hata vermeye başlayıp çalışmıyor bazen.en basit örneği antivirüs yazılımı devre dışı kalabiliyor. -
Bana da bi ara yigenimin usb sinden den bulaşmıştı
Avira bu tür malware vs ye karşı en iyi antivirüs yazılımlarından. Tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X