Şimdi Ara

Klasör Kilitleme Programı Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft hala kendi işletim sistemine entegre edilmiş klasör e anahtar kilit koyamadı gitti ...

Windows 7 için sadece klasörü şifreleyecek ve format sonrası bile şifre girilmeden asla klasörün açılmasına izin vermeyecek muhteşem bir klasör şifreleme programı arıyorum.

Kullandığım bir program var. İsmi MyWinLocker acer ile birlikte geldi ama klasörü değil içindekileri şifreliyor. Benim istediğim sadece klasör şifrelenecek ama çok sağlam ve sağlıklı çalışan bir program olmalı.

Böyle bir şifreleme programı var mı; asla format sonrası şifre girilmeden girilmeyecek, her zaman stabil çalışacak ve kesinlikle klasör içindeki dosyalara zarar vermeyecek ???

Teşekkürler ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Format atınca pc de ki programlar eğer c ye kayitliysa gider ve şifre programı da gider programı d ye kur. Format c ye atılırsa da programı kurtarırsın ayrıca öyle program bana da lazım takipte kaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Folderprotect1.7.0 var, iyidir.
  • up
  • Bence dosyayı winrar'la şifrele bitsin. Fazla uğraşma :D
  • http://forum.donanimhaber.com/m_67953519/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68231819 bu konuda benim alıntıladığım bir program var mükemmel ötesi dosyayı senden başka hiç kimse göremiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.