Şimdi Ara

Klasör içerisine resim yerleştirmek nasıl olyordu? (ÇÖZÜLMÜŞTÜR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müziklerim klasörüne girdiğimde, boş ekran yerine kendi istediğim bir fotoğrafı yerleştiremezmiyim? Bazı internetten gelen dosyaları açtığımızda reklam içerikli fotoğraflar çıkıyor klasörlerde, hatta bu resimler gizli dosya olarak klasörde yer alıyor, onu silince klasör yine eskisi gibi oluyor, anlatmak istediğim şudurki klasörü açtığımda boş beyaz alandansa, kendi istediğim bir fotoğrafı koymak nasıl yapılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurtmelih -- 9 Mayıs 2008; 14:43:42 >

Sadece bu seçenekler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurtmelih -- 9 Mayıs 2008; 13:53:54 >

mesela ben boyle yapıyorum.Muzıklerıme gırıyorum orda klasorler halında red hot placebo audioslave falan yazıo her klasore o grubu tanıtan bı resım atıyorum sonra klasor oyle sap sarı kalmıyo klasor resımlerımdekı gıbı oluyo grubun sımgesı cıkıyo..

İtunes taki artwork gibi bişey yani.

albumart.org

bu siteden istediğin grupların album kapaklarını bulabılırsın.Sonra tek yaman gerek burdan ındırıp o musıklerın oldugu klasorun ıcıne yapıstırmak

Orjinalden alıntı: noxii

Böyle değil anlatmak istediğim. Klasörü açınca bomboş beyaz alana fotoğraf koymak istiyorum.

Ne yani windows u ekleyip klasor içindeki arka plana wallpaper mı atmak istiyon.

Bill Gates'e sor sen onu hocam
    Daha Fazla Göster
  •  Klasör içerisine resim yerleştirmek nasıl olyordu? (ÇÖZÜLMÜŞTÜR)

Bu şekilde klasör içerisinde işartelediğim alana kendi istediği fotoğrafı koymak istiyorum. Nota işareti olan yere, Windows 98 de klasörü özelleştir ve art alan resmi seç diyerek yapılıyordu.

İnternetten inen bazı dosyaların o kısımlarında reklam yada site adı gibi şeyler olabiliyor.

Peki ama oraya fotoğraf XP de nasıl koyuluyor?

Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =
    Bill Gates'e sor sen onu hocam

Bendede bu şekilde görünüyor . Galiba temadan gelen bi olay . Ayrıyetten degiştirilebiliyor ise öğrenmek için topiçi takip edicem .
  • Anlayamadığım Windows 98 SE varken çok kolay bir şekilde her klasöre farklı fotoğraf yerleştirebiliyorduk hemde çok kolay bir şekilde. Mutlaka bununda kolay bir yolu olmalı diye düşünüyorum, hatta klasöre koyacağın fotoğrafı dosya olarak aynı klasöre yerleştirmek lazımdı. Biraz daha çabalayayım bakalım bulabilecekmiyiz

Dileyen arkadaşlar buradan indirebilir.

Orjinalden alıntı: noxii

Sonunda buldum arkadaşlar. Freeware olan 2 mb bir program sayesinde yaptım.

Dileyen arkadaşlar buradan indirebilir.

Arayan mevlasınıda belasınıda bullur die bosuna dememisler + tskler paylasımın için arkadaşım

• sen bunu mu diyorsun

not defteri açın (word pad) değil; sonra aşşağıdaki kodları yapıştırın sizin bilgisayarınıza göre deişicek bu '' '' tırnak içindekiler

[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
    iconarea_image="(buraya wallpaperiniz nerdeyse onu yazın tırnaklarda olucak)"
    iconarea_text=0x00000000

bir örnek wereyim

iconarea_image="D:\817 Nature Wallpapers\2.jpg"
    iconarea_text=0x00000000

sadece '' '' tırnak içindekileri deiştirin ve sonra farklı kaydetden aynen şöyle kayıt edin (desktop.ini) masa üstüne kaydetdikden sonra kopyalayın desktop ini dosyasını hangi klasöre resim yapmak istiyorsanız oraya yapıştırın masa üstündekini silebilirsiniz daha sonra son aşama çalıştır dan aynen şunları yazın Attrib +s "(..........)" hangi dosyaya attıysanız desktop.ini yi o yeri buraya yazın yani örnek: Attrib +s "D:\benimklasörüm" yani desktop.ini dosyasını aktif etmek için bu işlemi yaptık ve hangi klasöre desktop ini yi atıysanız oraya bakın wallpaperiniz orada arka plan olarak görükücek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 9 Mayıs 2008; 15:58:31 >

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ&amp;amp;#39;NCE engellenmiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

sen bunu mu diyorsun

not defteri açın (word pad) değil; sonra aşşağıdaki kodları yapıştırın sizin bilgisayarınıza göre deişicek bu '' '' tırnak içindekiler

iconarea_image="(buraya wallpaperiniz nerdeyse onu yazın tırnaklarda olucak)"
    iconarea_text=0x00000000

bir örnek wereyim

iconarea_image="D:\817 Nature Wallpapers\2.jpg"
    iconarea_text=0x00000000

sadece '' '' tırnak içindekileri deiştirin ve sonra farklı kaydetden aynen şöyle kayıt edin (desktop.ini) masa üstüne kaydetdikden sonra kopyalayın desktop ini dosyasını hangi klasöre resim yapmak istiyorsanız oraya yapıştırın masa üstündekini silebilirsiniz daha sonra son aşama çalıştır dan aynen şunları yazın Attrib +s "(..........)" hangi dosyaya attıysanız desktop.ini yi o yeri buraya yazın yani örnek: Attrib +s "D:\benimklasörüm" yani desktop.ini dosyasını aktif etmek için bu işlemi yaptık ve hangi klasöre desktop ini yi atıysanız oraya bakın wallpaperiniz orada arka plan olarak görükücek...

peki bunu yaptıktan sonra klasör isimlerinin font şeklini rengini falan değiştirebilir miyiz ? siyah arka plan değiştirince pek iyi durmadı :D

• Ooo teşekkürler uzil...

Copyright © 2009 FmG Inc. All rights reserved.

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
  • ben beceremedim ya

{\rtf1\ansi\ansicpg1254\deff0\deflang1055{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 ;}{\f1\fswiss\fcharset162{\*\fname Arial;}Arial TUR;}}
    {\*\generator Msftedit 5.41.15.1507;}\viewkind4\uc1\pard\lang1033\f0\fs20 [\{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC\}]\par
    iconarea_image="C:\\Documents and Settings\\Only4You\\Desktop\\Kullan\lang1055\f1\'fdlmayan Masa\'fcst\'fc K\'fdsayollar\'fd\\51611246mf4hh8.jpg"iconarea_text=0x00000000 \lang1033\f0\par
    }

yapdım sonra attrib +s C:\Documents and Settings\Only4You\Desktop\Resimlerim yapdım olmadı :S
    Siyah bir ekran geldi gitti.. Sonra olmadı.. :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.