Şimdi Ara

Klasik sorulardan ama yardım Çıkma teklifi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar klasik sorulardan olduğunu biliyorum ancak hoşlandığım bir kız var ve bugün inanamadığım bir şey oldu.Aslında onunla ilgilenmemeye başladığım anda bu olay benim içinde ateşi korladı diyebilirim.

Öncellikle kızla liseden arkadaşız lisenin ilk günleri sürekli benle muhabbet kurmaya çalışıyordu benim onu görünce yüreğim ağzına geldiğinden çok bir şey söylüyemiyordum daha sonra biraz daha mesafe girdi derslerde bana bakarken falan yakalıyordum ama kızı benden yukarda gördüğüm için adım atamıyordum.Neyse bugün olan olaya geliyim bugün beni gizli numaradan biri aradı bir kız sesiydi işletmeye çalışıyor diye düşündüm başta ablam sandım böyle hiç havamda değilim abla senmisin vs. diyordum daha sonra baktım ki ablamın sesi değil onun sesiydi bundan %100000 eminim.Telefonda seni seviyorum sana aşığım ama platonik aşığım fotoğrafların önümde vs. gibi laflar söylüyordu bilmiyorum belkide sarhoştu ( ) yada dalgada geçiyor olabilir diye düşünüyorum şimdi bu dakikadan sonra ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

• Ağzımdan çıkan kelimeler farklı; aklımdan geçenler farklı bu kızıda kaçırmak istemiyorum yardım
  • Kıza yürü ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanKarahaNEO

Evet arkadaşlar klasik sorulardan olduğunu biliyorum ancak hoşlandığım bir kız var ve bugün inanamadığım bir şey oldu.Aslında onunla ilgilenmemeye başladığım anda bu olay benim içinde ateşi korladı diyebilirim.

Öncellikle kızla liseden arkadaşız lisenin ilk günleri sürekli benle muhabbet kurmaya çalışıyordu benim onu görünce yüreğim ağzına geldiğinden çok bir şey söylüyemiyordum daha sonra biraz daha mesafe girdi derslerde bana bakarken falan yakalıyordum ama kızı benden yukarda gördüğüm için adım atamıyordum.Neyse bugün olan olaya geliyim bugün beni gizli numaradan biri aradı bir kız sesiydi işletmeye çalışıyor diye düşündüm başta ablam sandım böyle hiç havamda değilim abla senmisin vs. diyordum daha sonra baktım ki ablamın sesi değil onun sesiydi bundan %100000 eminim.Telefonda seni seviyorum sana aşığım ama platonik aşığım fotoğrafların önümde vs. gibi laflar söylüyordu bilmiyorum belkide sarhoştu ( ) yada dalgada geçiyor olabilir diye düşünüyorum şimdi bu dakikadan sonra ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

Bence git et çıkma teklifini bişey kaybetmezsin dediklerine göre kız sana deliler gibi aşık

• Hocam bende düşündüm en fazla reddeder çok bir şey kaybetmem diye düşünüyorum
  • Şu kız kadar olamadık arkadaş, ne diyeyim. Cesareti için tebrik etmek lazım :)

Kız seni alay, işletme ve eğlence malzemesi amacıyla aramadıysa (bu ihtimalleri göz önüne al), buluşma teklif et. Tamam buluşalım diyerek yönlendir.
  • Karsidakininde insan olduğunu hesaba katarsak gidip konusabilirsin mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki bundan sonra ne yapmalıyım ? Onun aradığını anladığımı üstü kapalı belirtmelimiyim okulda ne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.