Şimdi Ara

Klasik Mustang hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler bana bu modelin tam adını, çıkış tarihini ve özelliklerini anlatabilecek klasik oto sever birileri var mı? 1967 model diye biliyorum ama shelby gt500 ler var bundan farklı onlar kafam karıştı. bir de türkiyede temizi kaç bin $ veya € dur? Teşekkürler.

Klasik Mustang hakkında

• İlk jenerasyon Mustang.Bu resimdeki ise fastback kasasıdır.1964'ün haziran ayından sonra üretime geçmiş 1973e kaadr üretilmiştir.260,289,302,429 cu motorlarla üretilmiştir.

Bu araçları Türkiye'de bulmak da yürütmek de çok zordur.Ustası bulunmaz,parçası bulunmaz v.s problemlerle karşılaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

İlk jenerasyon Mustang.Bu resimdeki ise fastback kasasıdır.1964'ün haziran ayından sonra üretime geçmiş 1973e kaadr üretilmiştir.260,289,302,429 cu motorlarla üretilmiştir.

Bu araçları Türkiye'de bulmak da yürütmek de çok zordur.Ustası bulunmaz,parçası bulunmaz v.s problemlerle karşılaşırsınız.

Peki temiz ikinci el fiyatları ne kadardır bilgin var mı
  • Amerikada 100bin dolar flan biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 35bin € diye duymuştum bu fiyatlar baya uçmus :D
  • 1968 mustang fastback 302
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1968-v8-kirmizi-v8-124275979/detay

Böyle restore araçlar var ;ama bu araçlar geniş bütçe,zaman ayrıca sağlam bir amerikan ustası bunun yanında usta kadar olmasa da araçtan anlamanız gerekli.

Yanlız şu kırmızı nasıl birşey öyle ya tutuldum resmen.Bu tasarımın 1968de yapıldığına inanasım gelmedi.

• Almak kadar yürütmek de çok problem. Amerikada yaşasaydın bu kadar problem olmazdı alması yürütmesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.