Şimdi Ara

Klasik gitar tek tel satisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar re teli koptu ve tellerim savarez corum alliance idi. Tekrar ayni takimi almamin su an icin imkani yok. Farkli bir marka alipta diger telleri ziyan etmek istemiyorum. Acaba muzik marketlerde klasik gitar icin tekli tel satarlar mi? Savarez olmasa bile dadario vs. alirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Arkadaslar re teli koptu ve tellerim savarez corum alliance idi. Tekrar ayni takimi almamin su an icin imkani yok. Farkli bir marka alipta diger telleri ziyan etmek istemiyorum. Acaba muzik marketlerde klasik gitar icin tekli tel satarlar mi? Savarez olmasa bile dadario vs. alirim.

Internette var, fakat dukkanlarda bulabilir misiniz bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: airclimber

quote:

Arkadaslar re teli koptu ve tellerim savarez corum alliance idi. Tekrar ayni takimi almamin su an icin imkani yok. Farkli bir marka alipta diger telleri ziyan etmek istemiyorum. Acaba muzik marketlerde klasik gitar icin tekli tel satarlar mi? Savarez olmasa bile dadario vs. alirim.

Hocam hangi siteler mesaj ataraniz sevinirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airclimber

quote:

Hocam hangi siteler mesaj ataraniz sevinirim

Pm atıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.