< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuBeRK -- 6 Ağustos 2010; 7:22:25 > |
ALDIKLARIM; mrhusnu: Sony vgn-FW31J | mec: Sony vgn-b1xp | uludagnet: DellXPS M1330 | uludagnet: Sony Orjinal MHC-881 | Orgeneral : FEEL Pc Kasası | nicki aklımda değil :Logitech Z5500 daha hatırlamadığım 10larca alışverişim var aklıma geldikçe ekleyeceğim
İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim. Verdiğim sözlere ve ürünlerime duyulan güven benim için her zaman kısa vadeli kazançlardan daha önemli olmuştur." (Robert Bosch) |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

...Tuberk dostum "shimarik" daki lbt xb80 'i dinlediysen başka hiç bi cihaz tamin etmez seni artık satma sebebini anlıyorum..seninde kanına girmiş lbt en sonunda...2 arkadaşa da cihazları ben verdim...sorunsuz tertemiz sıfır gibi cihazlardır..alacak olanlar kaçırmasın..
yok öyle bi alet yha anlasırsak kesinlikle alacağım.
ve LBT D905 i hayranlıkla dinleyip parasızlıktan sahip olamamış
biri olarak sony lerin üstüne daha set ben görmedim dinlemedim..Adamlar harbidende işi biliyorlar..Derinden gelen yeri göğü camları titreten dolgun sert baslar şıkır şıkır tizler insanı adeta alıp götürüyor.