Şimdi Ara

Klanlar ve Leaderboards hakkında bilgi verir msiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu oyuncu bunlara özelliklede klanda olmaya baya önem veriyor. Ben bir anlam veremiyorum, ne oluyor klanda olunca,Leaderboards'ta yüksek sıralarda olunca. Sadece ego tatmini, sonuçta benim bildiğim bir ödül falan verilmiyor. Oyuniçi ödül verilse yine bir derece.

Şimdiye kadar bir çok farklı oyunda Klan daveti aldım ve girdim. Ama bana pek özel bir durummuş gibi gelmedi. Saçma sapan geyik muhabbetler, eski üye veya adminlerin/kurucuların sanki çok önemli bir iş yapıyorlarmış gibi ya da çok önemli bir ortamdaymış gibi davranışları falan oluyor.Hepsi değil tabii de, genelde bu tiplerden çok oluyor.Ha tabii denk gelirse takım olarak oynamak zevkli oluyor, tek güzel yanı bu.

Kısacası sizce Klanlar ve Leaderboards önemli mi? Önemliyse neden? Yoksa katılmış olmak için mi Klanlara katılıyorsunuz? Online bir oyunda bunları arıyor musunuz?

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselc12 -- 19 Aralık 2011; 15:12:02 >

• Sen guzel bir ortamda bulunmamissin anlasilan. Klansiz tek basina online oyunlardan bir yere kadar keyif alabilirsin. Tabi onune gelen klana girmiyceksin yillardir oynadigin artik samimi oldugun dostlarinla oyniycaksin. Peki bu tur bir ortamim yok diyorsan o senin sorunun. Onyargilisin bu yazdiklarin boyle anlasiliyor.
  • Ön yargı kısmını geçeli çok oldu

Bence fazla abartılıyor, klan olmadan da arkadaş bulunuyor, takım olarak oynanabiliniyor. Sadece yazdıklarıma değilde sorulara da cevap verilirse iyi olur.
  • Ben şahsen önem veririm klana, oyun içi sohbet ve yardımlaşma açısından önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

Ön yargı kısmını geçeli çok oldu

Bence fazla abartılıyor, klan olmadan da arkadaş bulunuyor, takım olarak oynanabiliniyor. Sadece yazdıklarıma değilde sorulara da cevap verilirse iyi olur.

Yazdiklarindan anlasiliyor ki sen hala ön yargilisin gecememissin . Klan daveti gelicek sana ama sen bu tarz dusuncelerin yuzunden katilmayacaksin buna on yargi denir. Herkes klan arar yeni arkadaslar edinmek ister genelde onemlidir. Online oyunlarin bas tacidir klanlar . Bir cok oyun klanlar guildler birlikler uzerine kuruludur tek basina bir yere kadar...
  • Ben davetleri kabul ediyorum zaten. Ön yargının ne olduğunu tam anlamıyla öğrenipte yorum yapman daha iyi olur. Ben tecrübe ettiklerimi,gözlemlediklerimi yazdım, düşüncelerimi değil. Fark burada.

Tek başına oynayamıyorsan tabii bir yere kadar
  • Yazdiklarini irdeleyip cevap yaz belki o zaman neyin ne olduginu anlarsin .

Ve Sorularina cevap aldiginda kendinle ters dusen bir yanit gelirse objektif olamayacaksan bu tarz tartismalara girme mumkunse konu acma. Senin yaptigin en dogru olan olmayabilir.

Sen kendince bu konuda tartismaya devam edebilirsin belki tek oynamayi seven birini bulurda rahatlarsin.
  • Belliki canın sıkılıyor ve tartışma falan arıyorsun. ve yine belliki "ön yargılısın" ifadesinin bir çeşit hakaret olduğunun farkında değilsin. Gerçi zaten ne anlama geldiğini bildiğinden de şüpheliyim.
    Ben tartışmıyorum, ama dediğim gibi sanırım senin canın sıkılıyor ve tartışma yaratıp zaman geçirme gibi derdin var, ya da daha vahim bir durumdasın.
    Senin yazdıklarının benimkilerle ters düşmesi dert değil, konuyu çarpıtman ve "ön yargılısın" demen abes.

Şu yazdığımı anlayıncaya kadar tekrar tekrar oku lütfen; "Ben tecrübe ettiklerimi,gözlemlediklerimi yazdım, düşüncelerimi değil. Fark burada. "

Bu mesajımdan sonra muhattabım değilsin, istersen kendi kendine yaz,tartış.Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.