Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu nun İnadı Gençliğimizi Çaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
9
Favori
8.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75 yaşındaki bir adamın inadı yüzünden gençliğimiz gitti. Bas bas bağırdık dedik o kadar . Bu ülke de %65 sağ seçmen var. KK ile bu seçimin kazanılma ihtimali yok diye. Üstüne birde hdp ile içli dışlı olmaları, sağ seçmeni tamamen birbirine kenetledi.

olan gene bize oldu. Yazıklar olsun ama varya . 85 milyonluk ülke de seçimi kaybetme ihtimali olan tek KK varken gidip o aday oldu.

ben zaten hep diyordum ya bu KK kadar büyük bir Akp Li olamaz . Adam 11 seçim kaybetti gitti 12 yide kaybetti . Meclisi de kazanamadılar. Üzerine bir de CHP kendi içinden 37 millet vekilini çıkarttı ve bu vekiller yarın yüksek ihtimal Akp ye geçecek diye düşünüyorum .

gerçekten Kemal Kılıçdaroğlu na hakkımı helal etmiyorum . Bizi bitirdin resmen gençliğimizi çaldınız el birliğiyle

edit: KK nin dün geceki konuşmadı ve yanındakilerin gülmesi çok zoruma gitti . Adam resmen hepimize tuzak kurdu ve gene Akp yi kazandırdı. Böyle bir senaryoyu hep düşünüyordum ama bu sefer de olmaz demiştim. Gene oldu

sen iç Anadolu’yu karadenizi kıramazsan kazanamazsın bu seçimi zaten . Çok söyledik, alsancaktan kadıköyden cihangirden karşıyakadan çıkmayan adamların gazıyla hareket edersen böyle olur. Bakın iç Anadolu da KK nin yüzünü görev tövbe tövbe demeye başlıyor. Sanki canavar görmüş gibi oluyor insanlar ama sen gene de gidip inat edip kendini aday gösterirsen, bu Halk da böyle tokatı vurur sana

edit: KK dediniz dediniz gazladınız. Kazanamayacak dedik bizi linçlediniz. Ne oldu şimdi ???

Dünya üzerinde kazanamayacak 1 aday vardı. Oda KK di. Gitti o aday oldu. Ve kazanamadı. Biz de trol ilan edildik. Alın size KK .

ve hâla daha devam edicem diyip bizle dalga geçiyor. Yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 28 Mayıs 2023; 23:6:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak mesela ben izmirliyim ama Anadolu’yu karış karış bilirim.

biraz Anadolu insanını tanıyan zaten kazanamayacaklarını bilirdi

bu arada Meral hanım masadan tamamen kalkıp Sinan oğan etrafında sağ seçmeni toplasaymış Kemal Kılıçdaroğlu nu geçeceklermiş .

sinan oğan resmen siyaset dersi verdi herkese . Dik durdu ve doğru düzgün bir seçim çalışması bile yapmadan %5 i gördü .

KK dua etsin Muharrem ince girmemiş seçime yoksa %40 zor alırdı KK

Kılıçdaroğlunu da savunmayın artık. Akp bugün iktidarsa kılıçdaroğlu sayesinde. 2014 de Ekmeleddin ihsanoğlunu aday göstermesi 2018 de Abdullah gülü aday yapmaya çalışması Muharrem incenin altını oyması. Daha sayarım da gerek yok bu adam net kripto akplidir. Seçim tam bir fiyasko olmuş hala doğru dürüst açıklama bile gelmedi.

• hala şansımız var bu adamı chpnin başından atmalıyız

• raunk kullanıcısına yanıt

Bak mesela ben izmirliyim ama Anadolu’yu karış karış bilirim.

biraz Anadolu insanını tanıyan zaten kazanamayacaklarını bilirdi

bu arada Meral hanım masadan tamamen kalkıp Sinan oğan etrafında sağ seçmeni toplasaymış Kemal Kılıçdaroğlu nu geçeceklermiş .

sinan oğan resmen siyaset dersi verdi herkese . Dik durdu ve doğru düzgün bir seçim çalışması bile yapmadan %5 i gördü .

KK dua etsin Muharrem ince girmemiş seçime yoksa %40 zor alırdı KK

• Sadece oda değil k.k son mitinglerde bildiğin abd -abd emir kulluğuna soyundu,batı güzellemeleri rusyaya çatmalar çevremde pkk sever emperyal uşağanamı vericem diyen doluydu bir kısmı rte den akp den bıkmış kişilerdi.

Adam milliyetçi ve anadolu kesimine hiç hitap edemedi ha ekonomi bu kadar kötü olmasaydı %30 u bile göremezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Mayıs 2023; 13:13:43 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Mansur yavaş aday olsaydı ona verecektik diyen çok muhafazakar seçmen var etrafımda .

• Tv karşısına geçip oyumuzu arttırdık %2028 dr kazanıcaz diyecek gör bak

• Seçimin bu hale gelmesinin bir nedeni de iyi parti oylarının mhp gitmiş olmasıdır. Akp oy kaybettiği halde farkı mhp ile tamamladı. İyi parti 15 puanlarda olsaydı durum tam tersi olabilirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mancini Ayrılık Kararı Aldı...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt

Milliyetçi Atatürkçü iyi partililer Kemal Kılıçdaroğlu yüzünden kaçtı partiden

• Ben razıyım kılıçdaroğlundan.

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Oyle derse agir soverim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o zaman akp nin ülkeyi satmasına onay vereceksin demektir. Çıkmazdasın seçmen olarak ben de chp ye attım. Başka bir seçeneğin yok yeter ki gitsin lağım kapağına bile oy veririm.

• ya sus

şimdi 2 adayda %50 yi geçerse nolacak diye soranların ülkesi burası

• Gercekten Imamoglu "su adama oy verin" dediginde onu dinlemeyenlerin Imamoglu'nun kendisine oy vereceklerini mi dusunuyorsunuz? Adam her yerde miting yapti, Kilicdaroglu'na oy istedi. Her yere birlikte ciktilar, Imamoglu'nu seven onun istedigini yapar zaten.

Mansur ise ulkuculerden oy alsa kurtlerden alamazdi, bir sey degismezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 15 Mayıs 2023; 16:31:10 >
  • Kılıçdaroğlu ADAM dır. Bu yaptığınız düşmanlıktır yarış bitmemiş maç oynanıyor sen kaleciyi ıslıklıyorsun. Birlik olun konsantre olun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 15 Mayıs 2023; 16:37:35 >
  • Bunca zaman her oyumu chp ye attım 2.tur da sanırım boş atıcam insanlar öpülmek istiyorsa öpene kızmayacaksın bırak öpülsünler herkes istediğini yaşasın

• Şu forumda bas bas bağırdım, Kılıçtaroğlu ile olmaz diye...

Ben yazdıkça siz Kemal dede demeye devam ettiniz...

Gördünüz Kemal dedeniz size ne yaptı...

Yazık yani, değer miydi buna...

Arada 2 bucuk milyon oy farkı var, 14 günde kemal dede ile buyurun kapatın bakalım o farkı...

• Up

• Millet halinden bayağı mennun anlaşıldı.

Bu saatten sonra onlara don gelen bana şalvar gelir.
    Evim var, arabam var düzenli gelirim var Allah’a şükür.
    Bana dokunmayın bin yıl yaşayın banane artık alimünyum.

Ağlayanlar, param yetmiyo diyenler, ev araba alamıyorum diyenler, soğan 30 lira etin kilosu 350 lira diyenler.

Daha çok ağlayın bu saatten sonra. Et yiyemeyin et. Yemeklerinize soğam koyamayın. Sofranızda peynir olmasın.

Artık RTE yi yıkacak adam TR’de yok.
    Geçmiş olsun.

O kemalede söyleyin artık o koltuğun parçalarınıda alsın gitsin. Cehepede kılışdarda benim gözümde bitmiştir.
    Toplam oyu %1 olmayacak akepe artıklarına 30 vekillik verdiler. Bu mu la sizin öndeyiz dediğiniz?

Kalkın s……

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 16 Mayıs 2023; 0:27:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.