Şimdi Ara

kjaerbye aimlock u farkeden var mı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel kafalar hayırlı işler Adamlar (adam derken 18 yaşında gencecik çocuk daha) bu işten aylık 9 10 bin dolar para kazanıyorlar ve bu hayatın bitmesini göze alıyorlar öyle mi? Onu geçtim milyon dolarlık turnuva kazanıyorlar diğer takımlarda izliyor di mi? Bi turnuva onlar kazansın diğer turnuva da biz açarız kazanırız diyorlardır eminim. Ya arkadaşım geçin bu kafaları Allah aşkına adamlar günde minimum 12 saat bu oyunu oynuyorlar keleşle spray atıp 27. merminin nereye gideceğini santimi santimine biliyorlar artık, gelmiş adamlar lan gamede 200 bin kişinin izlediği maçta hile açtı diyorsun. Bizim milletimiz bok atmayı sever zaten o dönem kim parladıysa başlıyorlar bok atmaya. Tek hayret ettiğim bu zamana kadar Scream e hile diyen biri çıkmadı forumda (2 maç attım Scream'le valla hile değil ) çok şaşırıyorum, attığı one tapler inanılmaz (bkz.dust2 fnx) aim lock olmadan yapamaz çünkü onları. He birde zaten hile açıyorlar siz izlemeyin turnuvaları falan vaktinize yazık gidin türk yayıncıları falan izleyin eğlence olur sizin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alopo94 -- 6 Mart 2017; 23:47:15 >

• Nerding_Gamers kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorsan yorum yapmayacaksın. Workshop hilesi ile kqlynin haritasında maç oynanması arasında nasıl bir bağ kurdun? Workshop hilesi workshopa bir map ekliyorsun mape g irip çıkınca hile açılıyor veya workshop mapini rar olarak indiriyorsun içinde exe oluyor.
  • turnuvayı düzenleyen kuruluş bir takımın hile yazılımı kullanmasını istese bunu rahatlıkla yapabilir. isterse maçı 1 milyon kişi izlesin. bu hayatın bitmesini göze almak demişsin de, göze alınacak bişey yok çünkü ancak izin verirlerse yani turnuva kuruluşu ile takım arasında gizli bi tezgah varsa hile açabilirsin zaten.

flushanın coştuğu zamanlar 2014-15 te adamın aimlocksuz LAN maçı yoktu nerdeyse. crossu duvar arkasındaki adamlara kitleniyordu onlar neydi sana göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliBeşikçi

Güzel kafalar hayırlı işler Adamlar (adam derken 18 yaşında gencecik çocuk daha) bu işten aylık 9 10 bin dolar para kazanıyorlar ve bu hayatın bitmesini göze alıyorlar öyle mi? Onu geçtim milyon dolarlık turnuva kazanıyorlar diğer takımlarda izliyor di mi? Bi turnuva onlar kazansın diğer turnuva da biz açarız kazanırız diyorlardır eminim. Ya arkadaşım geçin bu kafaları Allah aşkına adamlar günde minimum 12 saat bu oyunu oynuyorlar keleşle spray atıp 27. merminin nereye gideceğini santimi santimine biliyorlar artık, gelmiş adamlar lan gamede 200 bin kişinin izlediği maçta hile açtı diyorsun. Bizim milletimiz bok atmayı sever zaten o dönem kim parladıysa başlıyorlar bok atmaya. Tek hayret ettiğim bu zamana kadar Scream e hile diyen biri çıkmadı forumda (2 maç attım Scream'le valla hile değil ) çok şaşırıyorum, attığı one tapler inanılmaz (bkz.dust2 fnx) aim lock olmadan yapamaz çünkü onları. He birde zaten hile açıyorlar siz izlemeyin turnuvaları falan vaktinize yazık gidin türk yayıncıları falan izleyin eğlence olur sizin için.

screame hile demeyen ama daha kötü oyunculara hile diyenler var neden acaba hiç düşündün mü :> ya da f0resta get righta xizte neoya edwarda guardiana falan niye kimse hile demiyor :)) 9 10bin dolar kazandığı hayatın bitmesini göze alamaz diyorsun belki o parayı kazanacak seviyeye hileyle geldi? diğer takımlar izliyor evet. pro oyuncuların hile kullandığını düşünen pro oyuncular da var. yıllardır videoları roportalari ortalıkta dolaşıyor. günde 12 saat ne alaka? 27. mermi ne alaka? sıradan şeyler bunlar. bizim milletimizle alakası yok tüm dünyada konuşulan şeyler. bence bu saflıkla türk yayıncıları izlemesi gereken sensin. yazdiklarini neresinden tutsak elimizde kalıyor. birkaç arkadaş ezberlemişsiniz bir şeyler burada ahkam kesiyorsunuz :(
    bunları kjaerbye için söylemiyorum. "yaw krdsm adamlar proff nasıl hıle acacaklar?" için

https://clips.twitch.tv/MoralDifferentCheeseDoggo

^^100.000 dolar ödül havuzlu LAN turnuvası. temiz olduğunu iddia edebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 7 Mart 2017; 0:49:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya şunu alın şuradan kurban olayım
  • Hile var arkadaşlar hile yok diyen cs serilerini hiç aim botla oynamamıştır.

Bazı arkadaşlar diyor ki uluslararası bir turnuvada nasıl hile yapılsın, lol dünya finalinde yapıldı arkadaşlar cs go da neden olmasın
  • Valve'yi uyduruk adamlar bile atlatıyor, pro dediğiniz adamlarda gayet rahat atlatabilir.

Bu adam hile yada değil demiyorum, isteyen yapar Valve'de ağzını açıp aptal aptal izler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 7 Mart 2017; 14:31:25 >
  • Ne pro hileciler varmış forumda bea

• n0fx kullanıcısına yanıt
    Lol dunya finalinde ne hilesi yapildi anlatirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

quote:

Orijinalden alıntı: AliBeşikçi

Güzel kafalar hayırlı işler Adamlar (adam derken 18 yaşında gencecik çocuk daha) bu işten aylık 9 10 bin dolar para kazanıyorlar ve bu hayatın bitmesini göze alıyorlar öyle mi? Onu geçtim milyon dolarlık turnuva kazanıyorlar diğer takımlarda izliyor di mi? Bi turnuva onlar kazansın diğer turnuva da biz açarız kazanırız diyorlardır eminim. Ya arkadaşım geçin bu kafaları Allah aşkına adamlar günde minimum 12 saat bu oyunu oynuyorlar keleşle spray atıp 27. merminin nereye gideceğini santimi santimine biliyorlar artık, gelmiş adamlar lan gamede 200 bin kişinin izlediği maçta hile açtı diyorsun. Bizim milletimiz bok atmayı sever zaten o dönem kim parladıysa başlıyorlar bok atmaya. Tek hayret ettiğim bu zamana kadar Scream e hile diyen biri çıkmadı forumda (2 maç attım Scream'le valla hile değil ) çok şaşırıyorum, attığı one tapler inanılmaz (bkz.dust2 fnx) aim lock olmadan yapamaz çünkü onları. He birde zaten hile açıyorlar siz izlemeyin turnuvaları falan vaktinize yazık gidin türk yayıncıları falan izleyin eğlence olur sizin için.

screame hile demeyen ama daha kötü oyunculara hile diyenler var neden acaba hiç düşündün mü :> ya da f0resta get righta xizte neoya edwarda guardiana falan niye kimse hile demiyor :)) 9 10bin dolar kazandığı hayatın bitmesini göze alamaz diyorsun belki o parayı kazanacak seviyeye hileyle geldi? diğer takımlar izliyor evet. pro oyuncuların hile kullandığını düşünen pro oyuncular da var. yıllardır videoları roportalari ortalıkta dolaşıyor. günde 12 saat ne alaka? 27. mermi ne alaka? sıradan şeyler bunlar. bizim milletimizle alakası yok tüm dünyada konuşulan şeyler. bence bu saflıkla türk yayıncıları izlemesi gereken sensin. yazdiklarini neresinden tutsak elimizde kalıyor. birkaç arkadaş ezberlemişsiniz bir şeyler burada ahkam kesiyorsunuz :(
    bunları kjaerbye için söylemiyorum. "yaw krdsm adamlar proff nasıl hıle acacaklar?" için

https://clips.twitch.tv/MoralDifferentCheeseDoggo

^^100.000 dolar ödül havuzlu LAN turnuvası. temiz olduğunu iddia edebilecek var mı?

Ya siz kafayı yemişsiniz cidden gelmiş bana o seviyelere hileyle geldi diyorsun git fpl izle biraz oralarda nasıl oynadıklarına bir bak sonra gel konuş burada. Bi ara bu tayfa flushaya hile diyordu şimdi göz önünde değil diye kimsenin sesi çıkmıyor. Ayrıca biraz mantıklı konuşun Allah için benim takımımda adam hile açıyor şampiyon oluyoruz sonra adam başka takıma gidiyor? Ee sen bu adamın hile olduğunu bilmiyor musun? Yan yana oynuyorsun aynı evde yaşıyorsun değil mi o zaman hile açtığını da bilirsin elbet. Sonra oyuncu başka takıma gidiyor ve kimse çıkıp bu hile demiyor. Cidden güzel kafalar yaşıyorsunuz. Bir şeyleri başaramayanlar, 17 18 yaşlarında bir yerlere gelmiş insanları çekemeyip bok atmaya bayılıyor. Video video deyip duruyorsunuz bende video çekip koyayım Mehmet hile diye gidin o adama da deyin adamın videosu var hile diye. Bu videoyu yapan adamlar xantares e de bir sürü video yaptı redditte hltv de bir sürü konu açılıyor xantares, calyx hile diye o zaman bunlara da inanalım bir sürü video, konu var çünkü. Subroza Subroza dillerden düşmüyor, adam tabi 3 liralık dandik hileyi açıp lan game e gidecek bu görüntüleri bize verecek ve hala banlanmadan oynayacak öyle mi? Birde aklıma gelmişken söyleyeyim gelecekte hile diye buraya konu açacağınız daha 17 yaşında gencecik Fpl de oynayan Ropz var onuda şimdiden ekleyin listeye yakında bir yerlerde görüp kim bu çocuk kesin hile demeye başlar sizin tayfa. Aynı şey Stewie2k içinde geçerliydi Cloud9 a girmeden önce Rank S te herkesi ağlatıyordu kimse bir şey demiyordu. Çocuk Cloud9 a girdi başladılar Stewie hile demeye. Bu çocuk önceden de böyle oynuyordu niye kimsenin sesi çıkmıyordu? Ayrıca birkaç arkadaş ezberlemişsiniz derken kim neyi ezberlemiş herkes kendi düşüncesini yazıyor sen niye bu kadar üzerine alınıyorsun? Kendinle karıştırma milleti. Saflık derken? Kim izin veriyor sana böyle konuşmana hayırdır kimsin sen??? Her konunun altına yorum yapıp millete laf sokuyorsun falan?

• quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

turnuvayı düzenleyen kuruluş bir takımın hile yazılımı kullanmasını istese bunu rahatlıkla yapabilir. isterse maçı 1 milyon kişi izlesin. bu hayatın bitmesini göze almak demişsin de, göze alınacak bişey yok çünkü ancak izin verirlerse yani turnuva kuruluşu ile takım arasında gizli bi tezgah varsa hile açabilirsin zaten.

flushanın coştuğu zamanlar 2014-15 te adamın aimlocksuz LAN maçı yoktu nerdeyse. crossu duvar arkasındaki adamlara kitleniyordu onlar neydi sana göre?

Dostum bu düşünceleri aklınıza kim sokuyor sizin. Turnuvayı düzenleyecek kuruluş takımla anlaşıyor falan. Her majör neredeyse farklı takım kazanıyor. Her turnuva anlaşıyorlar sen kazanacaksın diye ve diğer takımlar bunlara müsade ediyor öyle mi? Bu söylediklerini akıl mantık alıyor mu sence? Sizin dediğinize göre bütün oyuncular hile o zaman çünkü sizin demenize göre hilesiz turnuva kazanılmıyor. Scream'le Apex'le maç yaptım 1 2 kere adamlar oralarda da vuruyor valla yani kulağını gösterdiğin anda hs yiyorsun. Bana karşı neden açarak oynasın, ben onların seviyesinde değilim sonuçta. Cross u adamlara kitleniyordu diyorsun. Bende sana şunu söylüyorum hangi seviyede oynadığını bilmiyorum global farz ediyorum (ki global bi ölçüt değil global olmuş adamlar faceitte 3 4 level adamlara eziliyorlar) oynadığın maçları indir ve 10x yavaşlat videoları ve cross un adamın üzerine geldiğinde biraz daha yavaşlat bak bakalım flusha için yapılan videolardaki gibi oluyor mu. Yavaşlatmaya da gerek yok maç içerisinde kim bilir kaç kere duvar arkasındaki adamların üzerine cross unuz sabitleniyor. Bir örnek daha vereyim Xantares için yapılan videoyu da izlemişsindir. Üşenmezsen bir daha aç tekrar izle bak bakalım cross u neler yapıyor adamların üzerinde ne kadar uzun süre kalıyor. (Not: Xantares i günahım kadar sevmem.) He birde daha geçen Calyx' in videosunu yaptılar. Cache de 2vs1 kalıp heavendan girip eli alıyor onu da bi bul onuda izle bak cross u nerelerde geziyor duvar arkasındaki adama nasıl kitleniyor falan. Hepsi hile sonuçta bi biz açmıyoruz diye profesyonel olamıyoruz maalesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alopo94 -- 8 Mart 2017; 0:21:16 >

• 10 senedir profesyonel cs takip ediyorum fırsat buldukça bütün turnuvaları izliyorum ve fpl de izliyorum merak etme. bi ara flushaya herkes hile diyordu çünkü sayısız aimlocku vardı. o zamanlar aimlock normal bir şey herkeste oluyor diyordunuz şimdi aimlocklar kesildi birdenbire nasıl olduysa artık düşünmek lazım tabi? normal bir şeyse niye şimdi olmuyor

quote:

Ayrıca biraz mantıklı konuşun Allah için benim takımımda adam hile açıyor şampiyon oluyoruz sonra adam başka takıma gidiyor? Ee sen bu adamın hile olduğunu bilmiyor musun? Yan yana oynuyorsun aynı evde yaşıyorsun değil mi o zaman hile açtığını da bilirsin elbet. Sonra oyuncu başka takıma gidiyor ve kimse çıkıp bu hile demiyor.

buna cevap vermek için bilal seviyesine inmem lazım

quote:

Bir şeyleri başaramayanlar, 17 18 yaşlarında bir yerlere gelmiş insanları çekemeyip bok atmaya bayılıyor

bir şeyleri başaramadığıma nasıl karar verdin merak ediyorum. bok atma durumu yok, bok atmak için sebep yok. ne görüyorsak o. 'düşüncemizi dile getiriyoruz'. calyx xantares falan bahsetmişsin konuyla ne alakası var bilmiyorum ben de izledim o videoları hile olduklarını düşünmüyorum:D subrozaya gelince, 1.6da olsa adminler tarafından %100 manuel banlanirdi. attigim video %100 hile kanıtı. %0.01 bile hata payı yok. temiz olduğunu düşünüyorsan diyecek bir şeyim yok kendi problemin. csgoda gevşeklik söz konusu. adminler hiçbir şekilde mudahele etmiyor. pov demo bile alınmıyor artık. vac yememek dünyanın en kolay işi. sen hala ona buna boyle diyorlardi simdi ne oldu muhabbeti yapiyorsun konuyla alakasi yok. bana göre safsın. konu hakkında yeterli bilgi birikimin ve gözlem yeteneğin oldugunu düşünmüyorum. kendi seviyene uygun arkadaşlarınla bu konuyu tartışabilirsin. ezberleyen arkadaşları görebilirsin mesajımı alıntılamadan cevap falan yazıyorlar. her konunun altına yorum yazıp millete laf sokmuyorum. bu yorumu ezberci arkadaşlardan da almıştım zamanında. bak ne kadar benzer özellikler taşıyorsunuz:) dedigim gibi arkadaşlarınla tartış lütfen bana cevap yazma yazarsan cevap bekleme ekleyeceğim bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 8 Mart 2017; 1:7:58 >

• takımım var ve yaptığımız hataları görmek için yenildiğimiz maçları indirip loss roundları izlerim. şimdiye kadar garanti 100 maç izlemişimdir hem kendimi hem takımdakileri. ki sensi çok düşük olup dönerken mausunu kaldıranlar da oluyor ama nedense subroza, byali, flushadaki gibi görmediğin adama kitlenme 1 tane bile denk gelmedim şimdiye kadar.

diğer takımlar buna müsade ediyor öyle mi demişsin de diğer takımların elinden ne gelebilir ki? hile yapılmamasını garantilemek için ekipmanların dahili hafızalarının formatlanmasından turnuva sonuna kadar her takımdan birer gözcünün ekipmanların başında nöbet beklemesi gerekiyor aynı oy sayımındaki gibi, ki böyle bi durum da yok.

xant ve calyx'e hile diyen olmadı. ''cs:go demo reviews'' diye bi kanaldı sanırım. calyx'in aimlock iddiası saçmalık, adam online'da hile açsa direkt wh açar zaten, duvar arkasındaki adama aimlock yapıp ne olacak? LAN değil ki aimlockla info alsın.. xant'da hile dedirtecek hiç bişey yoktu zaten. kaale alınacak bir kişi değil o kanalın sahibi. konuyu dağıtmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

takımım var ve yaptığımız hataları görmek için yenildiğimiz maçları indirip loss roundları izlerim. şimdiye kadar garanti 100 maç izlemişimdir hem kendimi hem takımdakileri. ki sensi çok düşük olup dönerken mausunu kaldıranlar da oluyor ama nedense subroza, byali, flushadaki gibi görmediğin adama kitlenme 1 tane bile denk gelmedim şimdiye kadar.

diğer takımlar buna müsade ediyor öyle mi demişsin de diğer takımların elinden ne gelebilir ki? hile yapılmamasını garantilemek için ekipmanların dahili hafızalarının formatlanmasından turnuva sonuna kadar her takımdan birer gözcünün ekipmanların başında nöbet beklemesi gerekiyor aynı oy sayımındaki gibi, ki böyle bi durum da yok.

xant ve calyx'e hile diyen olmadı. ''cs:go demo reviews'' diye bi kanaldı sanırım. calyx'in aimlock iddiası saçmalık, adam online'da hile açsa direkt wh açar zaten, duvar arkasındaki adama aimlock yapıp ne olacak? LAN değil ki aimlockla info alsın.. xant'da hile dedirtecek hiç bişey yoktu zaten. kaale alınacak bir kişi değil o kanalın sahibi. konuyu dağıtmayalım.

Senin cross un onlar gibi olmaz zaten, ben sadece 50 maçtan 1 2 sinde cross un adamın üzerine takılı kalır onu söylüyorum. Sizin hile diye söylediğiniz adamların aimleri duvar arkasından rakibe kitlenmiyor muydu ben mi yanlış anladım? Tam olarak bunu söylediniz duvar arkasındaki adama kilitleniyor diye bende buna örnek olarak xantares e yapılan videoda bu sizin dediğiniz olay defalarca oluyor, calyx e yapılan videoda da calyx ilk adamı vuruyor 2. adam 120 130 derece kadar arkasında olmasına rağmen direkt adama kilitleniyor cross. Bu iki olaydakiler saçmalık diğerleri mi saçmalık değil?

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

10 senedir profesyonel cs takip ediyorum fırsat buldukça bütün turnuvaları izliyorum ve fpl de izliyorum merak etme. bi ara flushaya herkes hile diyordu çünkü sayısız aimlocku vardı. o zamanlar aimlock normal bir şey herkeste oluyor diyordunuz şimdi aimlocklar kesildi birdenbire nasıl olduysa artık düşünmek lazım tabi? normal bir şeyse niye şimdi olmuyor

quote:

Ayrıca biraz mantıklı konuşun Allah için benim takımımda adam hile açıyor şampiyon oluyoruz sonra adam başka takıma gidiyor? Ee sen bu adamın hile olduğunu bilmiyor musun? Yan yana oynuyorsun aynı evde yaşıyorsun değil mi o zaman hile açtığını da bilirsin elbet. Sonra oyuncu başka takıma gidiyor ve kimse çıkıp bu hile demiyor.

buna cevap vermek için bilal seviyesine inmem lazım

quote:

Bir şeyleri başaramayanlar, 17 18 yaşlarında bir yerlere gelmiş insanları çekemeyip bok atmaya bayılıyor

bir şeyleri başaramadığıma nasıl karar verdin merak ediyorum. bok atma durumu yok, bok atmak için sebep yok. ne görüyorsak o. 'düşüncemizi dile getiriyoruz'. calyx xantares falan bahsetmişsin konuyla ne alakası var bilmiyorum ben de izledim o videoları hile olduklarını düşünmüyorum:D subrozaya gelince, 1.6da olsa adminler tarafından %100 manuel banlanirdi. attigim video %100 hile kanıtı. %0.01 bile hata payı yok. temiz olduğunu düşünüyorsan diyecek bir şeyim yok kendi problemin. csgoda gevşeklik söz konusu. adminler hiçbir şekilde mudahele etmiyor. pov demo bile alınmıyor artık. vac yememek dünyanın en kolay işi. sen hala ona buna boyle diyorlardi simdi ne oldu muhabbeti yapiyorsun konuyla alakasi yok. bana göre safsın. konu hakkında yeterli bilgi birikimin ve gözlem yeteneğin oldugunu düşünmüyorum. kendi seviyene uygun arkadaşlarınla bu konuyu tartışabilirsin. ezberleyen arkadaşları görebilirsin mesajımı alıntılamadan cevap falan yazıyorlar. her konunun altına yorum yazıp millete laf sokmuyorum. bu yorumu ezberci arkadaşlardan da almıştım zamanında. bak ne kadar benzer özellikler taşıyorsunuz:) dedigim gibi arkadaşlarınla tartış lütfen bana cevap yazma yazarsan cevap bekleme ekleyeceğim bir şey yok

"bi ara flushaya herkes hile diyordu çünkü sayısız aimlocku vardı." Allah ıslah etsin.

Benim yazdıklarım sana değildi, sen atladın yazıma şimdi cevap verme diyorsun peki hayırlı kafalar sana. :)

• Bu konu hala ölmedi mi ya 500 saat oyun oynayıp 2 maç izleyen millete hile diyor çok komik vallahi
  • benim takımın en az bi 100 maçını izlemişimdir ve hiç denk gelmedim diyorum halen 50 de 1-2 gelir diyosun.

bi kere xant ve calyx in gösterilen maçları LAN değil. aimlock'u ne için yaparsın? LAN'da wh açamayacağın için, aimlockla info alırsın. xant ve calyx online'da hile açsa niye aimlock açsın direkt wh açar... yani bu videoların hile olduğunu iddia etmek kafadan saçmalık...

xant'ın godsent'le olan maçında sadece 1 kere oluyor (cache forkliftte squeakyyi beklerken) ama flusha gibi alakasız bi yere anlık dönme şeklinde değil. cross zaten normalde durabileceği bi yerde duruyor.

arkadaşın ''flushanın sayısız aimlock'u vardı'' lafına takılmışsın, onların tesadüf olduğunu mu iddia ediyosun?
  • Konu sahibinin attığı twitch clipte ben bişey göremedim.

Subroza gerçekten hile ama yani o miragedeki a retake durumu zaten inanılır gibi değil.Overpasste yaptığı şeylerde tesadüf değil bence.izlerken içim acıdı.

https://www.youtube.com/watch?v=YWYpeB3srVM&t=113s
    şurda da byalinin aimi kitleniyor bana bişey yok gibi geldi ama sonrasında telefonu ellemesi garip.sonrasında adam telefonla hack yapılabildiğini gösteriyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.