Şimdi Ara

kjaerbye aimlock u farkeden var mı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Hafta içi her gün 9-5 çalışıyoruz. Adamlar liseyi bırakmış sırf cs oynayabilmek için. Onu bunu bırak sen şimdi flushanın d2 a rampa daki edward'ın kafasına kitlenmesine mirage'da a balkonda smoke'taki adama kitlenip ateş etmeden bot gibi arkasını dönmesine hile değil diyorsun yani?

eee? demekki oynayınca oluyormuş? sen 9-5 çalışıyorsan o da 9-5 kendini geliştiriyor. aimini oyununu taktiğini her şeyini geliştiriyor?
    senin işine verdiğin yıllarını oyuna veriyor? hem de bireysel değil takımla veriyor? yüzlerce demo izliyor hatalarını bulup bir yapmamaya düzeltmeye çalışıyor? hayatını oyuna adıyor. he işi gücü bitiyor sonra gidip 20 kb bir tane exe dosyası indirip 2 3 milyon dolarlık ortamda hile açıyor üzerine bir de yeniliyor turnuvayı kazanamıyor falan öyle mi? hayatının geriye kalanını da riske atıyo bi de. he he.

onu bunu bırakamam öyle bırakmakla falan olmuyor işinize gelmeyince. sen bırak işi gücü bakalım o zaman bi xantares olacak mısın?

• hysteria_ kullanıcısına yanıt
    elde hazır kanıt varken başka şeylerden argüman üretmeye çalışma. sadede gel.

soruyorum:

flusha'nın d2 A rampa aimlock'una, mirage A balkon aimlock'una tesadüf mü diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

elde hazır kanıt varken başka şeylerden argüman üretmeye çalışma. sadede gel.

soruyorum:

flusha'nın d2 A rampa aimlock'una, mirage A balkon aimlock'una tesadüf mü diyorsun?

hile hile hepsi hile.ayfondan yüklemiş kulaklığın yazılımına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 10 Mart 2017; 16:21:33 >
    Xantares dediğin adam 5 esea girip(despe engin tugux) 1e1 de 1 kere bile vuramadı beni 2-3 maçta hepsinde 30 vurdum onlara karşı bunları geçelim.
    Sorduğum soruya cevap ver.
  • quote:

Xantares dediğin adam 5 esea girip(despe engin tugux) 1e1 de 1 kere bile vuramadı beni 2-3 maçta hepsinde 30 vurdum onlara karşı bunları geçelim.
    Sorduğum soruya cevap ver.

oooooo ss seni alsın kanka o zaman kekotaresi atsınlar

hile flusha net aimlock acayip net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 10 Mart 2017; 16:39:48 >
  • Ne gada uzattınız yaaa neyse rulet sitesi reklami gormektense ateşli tartismalar daha guzelll devammmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hadi bb çalışarak yapüyürler sen hiç a rampaya o şekilde kitlendin mi? Yoksa shorta gidene kadar tek yiyip hile hile diye ağladın mı?
  • quote:

Hadi bb çalışarak yapüyürler sen hiç a rampaya o şekilde kitlendin mi? Yoksa shorta gidene kadar tek yiyip hile hile diye ağladın mı?

onu bunu bilmiyorum da ben bugüne kadar hiç karşıma xantares geldi calyx geldi scream geldi onu ağlattım beni vuramadılar ne bileyim maçı kazandık falan demedim

bu arada hile diye ağlayanlar sizsiniz zaten işi bilen kimse ağlamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 10 Mart 2017; 16:46:7 >

Gelmedi gelemez çünkü esea oynasan d- başlarsın faceit oynasan 5 leveli geçemezsin.
    Al sana o zamanın phoenix'ini full entry oynayıp ne hale getirdiğimi atayım.
    http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/46506585719747046/3600F9EAD1EBFA484D10D1C1C4D6F58598ACB77A/
  • quote:

Gelmedi gelemez çünkü esea oynasan d- başlarsın faceit oynasan 5 leveli geçemezsin.
    Al sana o zamanın phoenix'ini full entry oynayıp ne hale getirdiğimi atayım.
    http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/46506585719747046/3600F9EAD1EBFA484D10D1C1C4D6F58598ACB77A/

silver dolu esea de ne işim var mm den kötü rütbe sistemi var platformda. türklerin olduğu yerden uzak siz takılın orda

ben en son ne zaman mm attığımı hatırlamıyorum global olduktan sonra bırakmıştım rütbe silinmesin diye ayda 1 girerim.

ss'e attım mail -xantares + ibrahim kaypakkaya dedim hayırlı olsun kardeşim

ahaha d- rankta silver olması normal a+ ol 5 rws ile gezersin ortalıkta d2 de global olduktan sonra bırakmışsındır. Ne oynuyorsun şimdi ruletmi?
  • quote:

ahaha d- rankta silver olması normal a+ ol 5 rws ile gezersin ortalıkta d2 de global olduktan sonra bırakmışsındır. Ne oynuyorsun şimdi ruletmi?

esea ilk satın aldığında ne başlıyosun rank s mi? mm bile max 10 winde lem yapıyo esea ne yapıcak a+ mı?

5-10 maç anca atmışımdır. boş yapan 2 tek yiyince ağlayan küfürbaz velet türklerle dolu olan yerde ne işim var?

faceit oynuyorum hiçbir zaman esea de oynamıycam.

çok konuşuyosun bir ara vs atalım istiyosan bi yerde?
  • quote:

sen subrozanın, byalinin, flushanın kitlenmelerini tesadüf olarak yorumluyosun, ben ise hile diyorum bu konuda ilerleyemeyecez daha fazla konuşmanın anlamı yok.

top 10 takımlarda hilesiz oynayacak kadar iyi olmanın kolay bişey olduğunu söyleyen olmadı.

bulalım hileyi tier1 takımlarda oynayalım demişsin de, dünyanın en iyi hilesine bile sahip olsan anca online'da iş yaparsın. dreamhack, esea, esl gibi yerlerde eğer hile bakımından kayırılmıyorsan hile falan yapamazsın. ekipmanların dahili hafızaları turnuva öncesinde formatlanıyor ve bilgisayarlar offline.

bu konuya son mesajım ekleyebileceğim bişey yok.

"bulalım hileyi tier1 takımlarda oynayalım demişsin de, dünyanın en iyi hilesine bile sahip olsan anca online'da iş yaparsın. dreamhack, esea, esl gibi yerlerde eğer hile bakımından kayırılmıyorsan hile falan yapamazsın. ekipmanların dahili hafızaları turnuva öncesinde formatlanıyor ve bilgisayarlar offline." Demişsiniz bende başka bir şey söyleyemiyorum siz yazmışsınız zaten." ekipmanların dahili hafızaları turnuva öncesinde formatlanıyor ve bilgisayarlar offline. "

• Forumda herkes Scream beee. Yürüyün arkadaşlar yakında ülkecek cs go tarihine damga vuracağız.
  • Adamların hile olduğunu savunmak çok büyük kanıt ister bilemiyorum mouse un 60kblik hafızasına hile atıp LAN turnuvasında kullanıldıgına inanmak biraz fazla.Onlineda adamın kötü günüdür yorgundur acar bi hile ufaktan yardımla oynar bitirir anlarımda bilmem kaç milyonluk turnuvada kaç bin kişi twitch olsun gotv den olsun izlerken böyle bir saçmalık olacağını düşünmüyorum.Ayrıca düşünsem inansam izlememde oynamamda.
  • Ek olarak forumda ne delikanlılar varmış olofa tokat attım xantaresi tekledim helal olsun hacım turnuvalarda görmek isteriz senide.
  • bu aimlockların hile olduğunu iddia ediyorum ve sen benim turnuvalarda hile yapılamayacağını düşündüğümü söylüyosun... sonra zeka seviyesi sorgulayan bişeyler diyince de hakaretten postları siliyo adminler.

bak ben ne yazmışım orda: ''hile bakımından kayırılmıyorsan''

senin ekipmanlarını formatlamazlar olur biter yani çok zor bişey değil... her takımdan bi gözcü falan beklemiyo sonuçta bu işlem yapılırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: come41

Ek olarak forumda ne delikanlılar varmış olofa tokat attım xantaresi tekledim helal olsun hacım turnuvalarda görmek isteriz senide.

Onlar sadece lafta hocam. Başarıları sadece global olabilmek.
  • quote:

bu aimlockların hile olduğunu iddia ediyorum ve sen benim turnuvalarda hile yapılamayacağını düşündüğümü söylüyosun... sonra zeka seviyesi sorgulayan bişeyler diyince de hakaretten postları siliyo adminler.

bak ben ne yazmışım orda: ''hile bakımından kayırılmıyorsan''

senin ekipmanlarını formatlamazlar olur biter yani çok zor bişey değil... her takımdan bi gözcü falan beklemiyo sonuçta bu işlem yapılırken.

Konuyu biraz oku ne demek istediğimi anlarsın. Bana zeka seviyesinden bahseden über zekalı insan!
  • eski bir hile kodlayıcısı ile röportaj...

https://csgo.99damage.de/de/interviews/23269-former-cheat-coder-says-it-all

iyi uykular.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.