Şimdi Ara

kjaerbye aimlock u farkeden var mı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim duyumlarıma göre her oyuncuda bir takım aim iyileştirme söz konusu. Bu gerek turnuvanın havası için, gerekse oyuncuların ''Major'' turnuvalarında boy göstermesi için yapılabilir.

Fazlasını eksiğini bilmem ancak valve oraya pro diye çıkardığı adamlara aim iyileştirme yapmıyorsa bu hem gülünç olur (bu nasıl pro lan deriz) hem de valve'nin turnuvaları sağlam kitleye ulaşmaz.

Diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lickshoot

aimlock ile ilgili ne videolar var gittin en saçma en temiz benim bile herhangi bir vuruşumu koysan daha çok aimlock denebilecek videoyu aldın önümüze sundun, tebrikler yine sen :D

git bana bu şekilde vuruş yapta gel. kafasında adamın aimi böyle titret ama. bekliyorum
  • https://www.youtube.com/watch?v=Ik3GgugOVP8

Alakası yok hile falan yok boşuna kendinizi tribe sokmayın.Dakika başı oyuncu degistiriyor takımlar neden madem hile var ? Karriganı cajunb yi gönderdi Astralis neden ? acsalardı bi hile onlarada ?
  • Hocam onu bende farkettim. Ben Atlanta da oynadıkları çeyrek final, yarı final ve final maçlarında farkettim(grup maçlarını izlemedim). Kesinlikle hile demiyorum yalnız cfgsinde bir şey var sanırım. spray atarken resmen 0.3 cm falan aim titretiyor. Bunu ya eliyle yapıyo mouse kullanması o şekilde ya da cfgsinde bir şey var. Benimde garibime gitmişti. Bu çok belli bir şey nasıl kaçırdınız bilemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paieon

bence sıkıntı yok :) dupreeh in deagle ile attığı hsler daha şüpheli :D

dupreeh in o anını kaçırmışım dün. şimdi izledim bana da o sahne normal gibi geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Hocam onu bende farkettim. Ben Atlanta da oynadıkları çeyrek final, yarı final ve final maçlarında farkettim(grup maçlarını izlemedim). Kesinlikle hile demiyorum yalnız cfgsinde bir şey var sanırım. spray atarken resmen 0.3 cm falan aim titretiyor. Bunu ya eliyle yapıyo mouse kullanması o şekilde ya da cfgsinde bir şey var. Benimde garibime gitmişti. Bu çok belli bir şey nasıl kaçırdınız bilemedim..

doğrudur maçları izliyorum fakat genelde haber sitelerinde falan dolaştığım için kaçırıyorum. burayı farkedince baktım da daha önceden de bu adam ile ilgili böyle teori üreten var. ben mouse ile bu hareketin imkansız olduğunu savunuyorum. aim titremesi heyecandandır falan desek neyse de titreyen aim de adamın kafasında bu kadar seri bi şekilde titremez ki. bana al kardeşim bak mouse ile yapılıyor diyip video atan biri çıksa da bende hak versem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Hocam onu bende farkettim. Ben Atlanta da oynadıkları çeyrek final, yarı final ve final maçlarında farkettim(grup maçlarını izlemedim). Kesinlikle hile demiyorum yalnız cfgsinde bir şey var sanırım. spray atarken resmen 0.3 cm falan aim titretiyor. Bunu ya eliyle yapıyo mouse kullanması o şekilde ya da cfgsinde bir şey var. Benimde garibime gitmişti. Bu çok belli bir şey nasıl kaçırdınız bilemedim..

doğrudur maçları izliyorum fakat genelde haber sitelerinde falan dolaştığım için kaçırıyorum. burayı farkedince baktım da daha önceden de bu adam ile ilgili böyle teori üreten var. ben mouse ile bu hareketin imkansız olduğunu savunuyorum. aim titremesi heyecandandır falan desek neyse de titreyen aim de adamın kafasında bu kadar seri bi şekilde titremez ki. bana al kardeşim bak mouse ile yapılıyor diyip video atan biri çıksa da bende hak versem.

zaten yapabilsek astraliste oynarız o hareketi daha cok m4a4de yapıyor son maç aksi vardı m4 aldı xyp9x den.Günde bilmem kaç saat antrenman kaç senelik oyuncu yapabilir çok garip degil bence

• Şu adamlara hile diyenler DMG'nin altında değilse ben de bir şey bilmiyorum, he yavrum he, mouse'a hile yükleniyor(ulan en kaliteli mouse 64 kb hafıza ile geliyor zaten, mouse'un kendi yazılımı değilse adını yazamazsın 64 kb'a). Zamanında dönen hileler hep o zamanlar pro league'in amatörlüğündendi, oyuncunun kurduğu haritada mı oynanır lan oyun(Kqly), hayal edebileceğinizden çok daha büyük paralar dönüyor şu anda CS'te ve Valve kesinlikle bunu 1-2 kişi için riske edecek değil. Ciddiyim bir çekememezlik var burada, burada profesyonel oyunculara hile diyenler normal mm'de de kendini 2 raund üst üste vurana hile diyor, çünkü kimse onlardan iyi oynayamaz, değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu astra şaka maka iyice kupa takımı oldu ha

• CRISP.CLEAN.LOCK.BOIS

• Nerding_Gamers kullanıcısına yanıt
    Aynı böyle yazmak istedimde kırıcı olur diye yazmadım tamamen katılıyorum
    Ney lan turnuvası kqly'nin kurduğu haritadamı oynanmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerding_Gamers

Şu adamlara hile diyenler DMG'nin altında değilse ben de bir şey bilmiyorum, he yavrum he, mouse'a hile yükleniyor(ulan en kaliteli mouse 64 kb hafıza ile geliyor zaten, mouse'un kendi yazılımı değilse adını yazamazsın 64 kb'a). Zamanında dönen hileler hep o zamanlar pro league'in amatörlüğündendi, oyuncunun kurduğu haritada mı oynanır lan oyun(Kqly), hayal edebileceğinizden çok daha büyük paralar dönüyor şu anda CS'te ve Valve kesinlikle bunu 1-2 kişi için riske edecek değil. Ciddiyim bir çekememezlik var burada, burada profesyonel oyunculara hile diyenler normal mm'de de kendini 2 raund üst üste vurana hile diyor, çünkü kimse onlardan iyi oynayamaz, değil mi ?

rütbem global. kolay kolay hile demem kimseye. zaten dediklerimi de takip ediyorum bir çoğu da banlanmıştı en son baktığımda. dediğim gibi bana kjaerbye gibi bi vuruş yapıp atabilirsen sevinirim. hee hile değilmiş demem için bir sebep ver bana öyle yok dmg yok herkese hile diye ağlıyorlardır vs genelleme yapma. hatta burada bi konu vardı valve hilecilere engel olsun diye oradaki yazımı görürsen oyunuma hile çok gelmiyor hatta 100 kişinin 10 un da varsa max vardır diye bi yorumum vardı.

ben global olarak, ki globalı hak edecek biri değilim bence lemlik bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. böyle bi vuruş ne gördüm rütbemde ne de yaşadım. faceit de oynadım 64 tick i bahane edersin diye. orada da genelde ranklar düşük olmasına rağmen 70 oyun falan attım ortalama ne böyle bi vuruş gördüm ne de yaptım. refleksine ben zaten hile demedim. çünkü öyle vuruşları çok yaptım, çok yapanı gördüm çokta bana yaptılar. ama kimse gelip bana o kafada titreyen aimi açıklayamaz.

açıklayabilecek varsa aim training mapında çeksin atsın bana. bak mesela ilk attığım videoda adam çekmiş. o da trolluk olsun diye hile açmış izlediysen.

tekrar ediyorum ; bu şekilde yazdığına göre rütben yüksektir. bana o şekilde bi vuruş yap . aimin adamın kafasında sol aşağı, orta yukarı, sağ aşağı seri seri gelecek şekilde. sende o yetenek yoksa yetenekli gördüğün bir arkadaşına yaptırabilirsin sorun değil.

• inferno t evdeki hareket tuhaftı gerçekten.
  • Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    üşenmedim demosunu indirdim maçın. kjaerbye 5 mermi atıyor, karrigan zaten low hp ve ilk mermiyle ölüyor. yani bu yazılımsal bişey olsa öldükten sonra o titremenin hiç olmaması lazım mantık olarak. maus makrosu desek, cacheteki diğer m4 spraylerine de baktım onlarda böyle bi durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerding_Gamers

Şu adamlara hile diyenler DMG'nin altında değilse ben de bir şey bilmiyorum, he yavrum he, mouse'a hile yükleniyor(ulan en kaliteli mouse 64 kb hafıza ile geliyor zaten, mouse'un kendi yazılımı değilse adını yazamazsın 64 kb'a). Zamanında dönen hileler hep o zamanlar pro league'in amatörlüğündendi, oyuncunun kurduğu haritada mı oynanır lan oyun(Kqly), hayal edebileceğinizden çok daha büyük paralar dönüyor şu anda CS'te ve Valve kesinlikle bunu 1-2 kişi için riske edecek değil. Ciddiyim bir çekememezlik var burada, burada profesyonel oyunculara hile diyenler normal mm'de de kendini 2 raund üst üste vurana hile diyor, çünkü kimse onlardan iyi oynayamaz, değil mi ?

bütün büyüyü bozdun serveri olof kurmuştu yanlışın var

ne kokluyorsun?

• Herkes çorbasına bakıyor o yüzden kimse kimseye ses çıkarmıyor.

ÖZET:Bu turnuvalarda gerçek yeteneklerin yer alması gerekiyor , hilecilerin değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

üşenmedim demosunu indirdim maçın. kjaerbye 5 mermi atıyor, karrigan zaten low hp ve ilk mermiyle ölüyor. yani bu yazılımsal bişey olsa öldükten sonra o titremenin hiç olmaması lazım mantık olarak. maus makrosu desek, cacheteki diğer m4 spraylerine de baktım onlarda böyle bi durum yok.

dostum tamam da benim bahsettiğim gibi cs 1.6 da hani ateş edersin de ölür ölmez adam diğer adama kayar durumu yok ki. bak birinci videodaki adam ironi olsun diye hileyle yapıyor aynı şekilde o da öldürdükten sonra ateş etmeye devam ediyor. istersen yavaşlatarak izleyebilirsin. benim bahsettiğim aim e yardımcı bir şey var. tabi cs go da hiç hile vs kullanmadığım için ne olabilir vs tahmin edemedim. küçükken cs 1.6 da hile açardım o senin dediğin gibi öldükten sonra diğer adama kayan. aynı o titreme gibi titriyor. bu şekilde aim titremesi normal bi insanın yapabileceği şey değil gibime geliyor. onun dışında train de yaptığı hareketi de anlıyorum ben orası da bana temiz geliyor ama cobble ve bu benim açımdan hile olduğunu belli ediyor. anlamışsındır umarım.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    @Fantom006 @İbrahim Kaypakkaya

Bilmiyorum hiç araştırdınız mı ama Kqly ve onunla aynı zamanda banlananlar hilelerin Steam Workshop üzerinde olduğunu söylemişti(şu anda net link bulamadım, yarın bulursam atarım).

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.