Şimdi Ara

Kızlarla Tanışma Bahaneleri ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kızla kesişiyorsunuz ve onunla konuşacaksınız ama bahane lazım. Az el atarmısınız.

• dostum bahaneye ne gerek var ya bu kadar korkak olmayın ya alt tarafı kız yüz vermez olur biter yani bunlar normel şeyler.
  • Ilk once kesisme yeri yakinlik derecesi ortak arkadaslar ismini bilip bilmeme durumu ve yasi alabilir miyiz efendim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolunda saat olduğu halde gidip saati sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir müddet kesiştikten sonra yanına git ona bakarak. Ama birden git şaşırsın. "birini aramam gerekiyor acil ve önemli, çok kısa bir görüşme yapabilir miyim telefonunuzla" de. %80 ihtimal verecektir. Ve kendi telefonunu ara, telefonun çalsın o da anlasın numarasını almak için bi oyun olduğunu ve büyük ihtimal gülecektir. Kızı(ve varsa etrafındaki arkadaşlarını) güldürdün bu +1' dir. Ve numarasını almış olacaksın böylece. Ardından "seni sonra arayacağım" deyip ayrıl gülümseyerek ya da söyleyecek bişiler bul ordaki ortama göre ayarlarsın yanından ayrıl. Sonra telefondan artık mesaj mı atarsın arar mısın muhakkak dönüş yapar. Denenmiştir ve 2 haftalık ilişkim mevcuttur bu yöntemle.
  • WindWild kullanıcısına yanıt
    her zaman her şey istediğin gibi gitmezz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana verir misiniz de neyi diye sorarsa telefon numaranızı de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindWild

Bir müddet kesiştikten sonra yanına git ona bakarak. Ama birden git şaşırsın. "birini aramam gerekiyor acil ve önemli, çok kısa bir görüşme yapabilir miyim telefonunuzla" de. %80 ihtimal verecektir. Ve kendi telefonunu ara, telefonun çalsın o da anlasın numarasını almak için bi oyun olduğunu ve büyük ihtimal gülecektir. Kızı(ve varsa etrafındaki arkadaşlarını) güldürdün bu +1' dir. Ve numarasını almış olacaksın böylece. Ardından "seni sonra arayacağım" deyip ayrıl gülümseyerek ya da söyleyecek bişiler bul ordaki ortama göre ayarlarsın yanından ayrıl. Sonra telefondan artık mesaj mı atarsın arar mısın muhakkak dönüş yapar. Denenmiştir ve 2 haftalık ilişkim mevcuttur bu yöntemle.

yaşın max 15

• Dostum büyük insanlar herşeyi ciddi şekilde yapar diye bir kaide yok. Yöntem çocukça gelebilir ama gençlerin kullandığı bir yöntemdir heleki üniversite ortamında. Bununla ilgili videolar mevcut youtube da. Ben de o videolardan esinlenerek yapmıştım ve oldu. Zaten kesiştiğin kızın da gönlü varsa işte kız da istiyosa gayet işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindWild

Dostum büyük insanlar herşeyi ciddi şekilde yapar diye bir kaide yok. Yöntem çocukça gelebilir ama gençlerin kullandığı bir yöntemdir heleki üniversite ortamında. Bununla ilgili videolar mevcut youtube da. Ben de o videolardan esinlenerek yapmıştım ve oldu. Zaten kesiştiğin kızın da gönlü varsa işte kız da istiyosa gayet işe yarıyor.

buyuk insanlar ( for example: me ) Barney Stinson gibi yaparız !

• Merhaba ben kızıl_şaman güzelliğiniz beni büyüledi gözlerimi alamadım sizden isminizi bahşedermisiniz leydim diyeceksin.

Sonrasında uff snn be slk .s.s diye cevap verecektir.

Ama gerçekten tip ve davranış olarak düzgün biri gibi duruyorsa merhaba ben xx tanışabilir miyiz diyebilirsin

• + şey merhaba sana birşey sorabilir miyim?
    -(büyük ihtimal sorabilirsin diyecektir)
    + ya ben burada birşey arıyordum da bana bulabilir misin?
    - Ne arıyordun?
    + Seninle tanışmak için bir sebep arıyordum,ben xxxx işe yaramaz ama baya komik olur bunu yapsan)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

Bana verir misiniz de neyi diye sorarsa telefon numaranızı de.

Neyi diye sormaz direk imdat tecavuz ediyolar diye bagirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

Bana verir misiniz de neyi diye sorarsa telefon numaranızı de.

Neyi diye sormaz direk imdat tecavuz ediyolar diye bagirir.

yoh artık
  • o değilde senin bir ara hikayen vardı kapatıldı o konu güzel gidiyordu onu devam ettirsene
  • - Pardon saat kaç?
    + Saat 21.00.
    - Bu saaten sonra benim olur musun?

Ya da

Kız bır yerde oturur önünden geçerken

- İlk görüste aşka inanır mısın,yoksa tekrar geceyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boykaa

o değilde senin bir ara hikayen vardı kapatıldı o konu güzel gidiyordu onu devam ettirsene

harbiden mi vizelerde bitti ha yapsammı öyle bişey kızda sınava hazırlanıyomuş haa
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

- Pardon saat kaç?
    + Saat 21.00.

Ya da

Kız bır yerde oturur önünden geçerken

- İlk görüste aşka inanır mısın,yoksa tekrar geceyim mi?

- Pardon saat kaç?
    + Saat 21.00.

yerine
    - bu saatten sonra tanışabilir miyiz i koysak güzel oluyor gibi ilerde deneyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.