Şimdi Ara

Kızlarla Tanışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet herkez nasıl tanışır diye merak ediyorum farklılaştırmak lazım hep '' selam ben xxxx diye '' diye cümleye girmek acayip kaçıyo sizin taktikleriniz nedir?

Orijinalden alıntı: berkeleyzencisi

ne cümleye gireceksin direk kıza giriyorsun koçum. bizde böyle.

Siz kimsiniz?
    cCc kardeslerimin uyguladigi taktiktir.ise yaradigina bir kere sahit olmustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekler gözümde 3 ' e ayrılırlar, Kimileri kızlarla konuşmaktan korkar ya da utanır çekinir vs.. işte bu kesim hep kaybedenler oluyo. Kimileri de kendince bişeyler yaparak en azından bir kızla ilişki yaşayabilecek düzeydedir bu işin normalidir zaten. Ama kimileri vardır ki bu işin profesyonelleridir onlardan kaçan kız nerdeyse yok denecek kadar azdır bunun içinde ne yazıkki aşırı sosyallik, her ortama girip çıkmış olmak ve birazda fırlama olmak gerekir. Sanırım sen 1. kesime giriyosun konuyu açtığın yerdede hep o 1.kesimden arkadaşlar olduğu için şansını zorlama bence burda :)

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Erkekler gözümde 3 ' e ayrılırlar, Kimileri kızlarla konuşmaktan korkar ya da utanır çekinir vs.. işte bu kesim hep kaybedenler oluyo. Kimileri de kendince bişeyler yaparak en azından bir kızla ilişki yaşayabilecek düzeydedir bu işin normalidir zaten. Ama kimileri vardır ki bu işin profesyonelleridir onlardan kaçan kız nerdeyse yok denecek kadar azdır bunun içinde ne yazıkki aşırı sosyallik, her ortama girip çıkmış olmak ve birazda fırlama olmak gerekir. Sanırım sen 1. kesime giriyosun konuyu açtığın yerdede hep o 1.kesimden arkadaşlar olduğu için şansını zorlama bence burda :)

iyi bir açıklama gelmiş.

sana buradan ekmek çıkmaz bence söyliyeyim. çünkü bunun bir yöntemi yok her şey senin doğaçlamana kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnstagramdan kızla tanışmak
    8 yıl önce açıldı
    Avm'de Kızla Tanışma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Erkekler gözümde 3 ' e ayrılırlar, Kimileri kızlarla konuşmaktan korkar ya da utanır çekinir vs.. işte bu kesim hep kaybedenler oluyo. Kimileri de kendince bişeyler yaparak en azından bir kızla ilişki yaşayabilecek düzeydedir bu işin normalidir zaten. Ama kimileri vardır ki bu işin profesyonelleridir onlardan kaçan kız nerdeyse yok denecek kadar azdır bunun içinde ne yazıkki aşırı sosyallik, her ortama girip çıkmış olmak ve birazda fırlama olmak gerekir. Sanırım sen 1. kesime giriyosun konuyu açtığın yerdede hep o 1.kesimden arkadaşlar olduğu için şansını zorlama bence burda :)

http://****.com/1298717011.swf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

http://****.com/1298717011.swf

Link tam çıkmamış ama yoksa?: http://inciswf.com/1298717011.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 5 Eylül 2012; 5:51:00 >

• ben-...
    Kız-konuşsana lan???111!*
    ben-...
    kız-sigh..

kız gider,ve forever alone and proud of it.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.