Şimdi Ara

Kızlarla konuşurken konu açmak ? (Konuşulacak konular?) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
4
Favori
61.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum donanımdan bahset
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe

Birak kiz konu acsin

onu denedim sonra sustum twitterdan bişiler yazdı kendi çapında bi halt anlamadım beni etiketlemiş çıktım tabi konuşma bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_007

Bende çok tıkanan biriyim konu bulamıyorum Çok sessiz biriyimdir.

+1000
  • msn facebook sms vs yazışarak konuşursanız böyle takılmalar konuşamamalar normaldir. daha çok yüz yüze veya arayıp konuşmalar yaparsanız heyecanınızı kırarsınız. benim böyle bir derdim yok, emin olun her kızla buluştuğumda da ne konuşurum önceden belirliyim falan demedim. doğal olun relax olun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Kızlarla konuşurken konu açmak ? (Konuşulacak konular?)

• kitap oku,gazete oku,dizi izle,film izle,değişik hobilerin olsun,gez toz,oku araştır ki konuşçak şeylerin olsun.konuşmada sıkıntı çekmek istemiyosan bilgili olucaksın,kültürlü olucaksın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

kitap oku,gazete oku,dizi izle,film izle,değişik hobilerin olsun,gez toz,oku araştır ki konuşçak şeylerin olsun.konuşmada sıkıntı çekmek istemiyosan bilgili olucaksın,kültürlü olucaksın yani

aynen abi doğru hic bir halt yemiyen asosyal kişiler öyle tıkanıp kalır konu bulamaz spor yapan okuyan gezen ortamlara giren sosyal kişilerde bu sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

kitap oku,gazete oku,dizi izle,film izle,değişik hobilerin olsun,gez toz,oku araştır ki konuşçak şeylerin olsun.konuşmada sıkıntı çekmek istemiyosan bilgili olucaksın,kültürlü olucaksın yani

telefonda knousurken konu bulamıyorum ama yanında gayet konusuyorumm. bu nasıl bı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaslar33

Forum donanımdan bahset

Mantıklı burdan konu konuyu acabilir

• Bunu yap
  • oha abicim şaka mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

oha abicim şaka mısınız

ne oldu
  • Rahat davranırsan, çok şey bulursun genç
  • su niye ıslaktır?
    gökyüzü neden mavidir?
  • biraz kitap okursanız herşeyin düzeleceğine inanıyorum, gidip de narnia filan okumayın tabi Olasılıksız,Empati,Zaradam gibi kitaplar hostur en azından hayatınıza birşeyler katar, konuşmanız da akıcı olur
  • konu yoksa konuşmayı bitir bu kadar basit. Erkeğin az laklak yapanı mübahtır zaten. Kızlar da devamlı avucunun içinde bi erkeği kovalamazlar zaten biraz konuş sonra kendi alemine dön eşşek gibi gelir o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryanist

Bunu yap

Ne diyor burda? Çok hızlı konuşuyor,anlayamadım.
  • Kız konuşkan biri yada konuşmak istemiyorsa kuramazsın
  • eee nabıyon eviniz falan kira mı yoksa kendinizin mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.